PROC Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Jak się Wam to podoba?Bo mi bardzo :D ...a to nawet bardziej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 kurcze jestem w szoku wyglada to zajebisciezadko sie zdaza zeby jakis motocykl z japonii mi sie podobal od pierwszego ujrzenia :D (mimo ze nosze sie z zamiarem kupna japonca) jest git!!! ciekawe czy z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Niezłe, chociaż ten podniesiony tył (zbyt mocno) w pierwszej kawie niebardzo mi pasujea tutaj coś co wywarło na mnie wrażenie (chociaż niektóre elementy bym poprawił) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17528696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Mówisz że dupa za bardzo podniesiona. To co powiesz o tej z allegro :?: A ogólnie oba moto zaczepiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Wg. moich gustów to w tym streecie z allegro ta du*a pasuje a tutaj jest ona jakoś niekształtna - gdyby cały czas szła do góry to już było by lepiej, ale też by nie pasowało tak na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Dla mnie ten motocykl wygląda rewelacyjnie! małe światła z przodu i podniesiona tak mała "dupka" powoduje, że wydaje się że to jedynie ogromny silnik na dwóch kołach. Gratuluję udanej przeróbki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 moto zajebiste!! z tego co czytalem to eliminator ma zajebiste parametry wiec street z niego niezly :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Ale czy nie za ciężki na streeta? 8O Choć wygląda dużo lepiej niż oryginał. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Dla mnie ten motocykl wygląda rewelacyjnie! małe światła z przodu A mi się bardziej podoba standardowy duży reflektor z przodu.Niedawno w hondzie widziałem horneta fajnie przerobionego , a jedyne, co nie pasowało to przednie światło.Zresztą mogę gdzieś odgrzebać to zdjęcie. Oczywiście to jest kwestią gustu. Więc nie można nikogo na siłęprzekonywać, że to jest ładne, a to nie! :D Pierwsza kawa wygląda zarąbiście (tylko te światła :? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 ta pierwsza jest extra, no może ten tył trochę za wysoko - gdyby był trochę dłuższy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Ta dupa jest tak wysoko oryginalnie tylko błotnik jest troszkę inny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 co do osiągów to Eliminator ma silnik z GPZ600R ale z innym przełożeniem co powoduje jeszcze lepszy startGPZ-4,2s do setkiEliminator-3,9s czyli jak najbardziej się nadaje na streeta Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 To jest raczej ZL 1000 moc okolo 125 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Eliminatory były też z silnikami od Gpz 900 r ale były też 600 tki i chyba 250 tki... wizualnie 900 i 600 nie wiele się różniły...ale osiągami to już dośc znacznie, a zwłaszcza momentem obrotowym...na zdjęciach to chyba 900 tki... ten na pierwszej fotce jest odjazdowy... dzisiaj jeszcze podobny motocykl robi Honada ... chyba zdaje się że X4 jest zrobiona w podobnym klimacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Rosa Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 A ja będę narzekał. O ile przeróbka nie jest tragiczna i może się podobać to tak niewiele brakuje żeby ten motocykl wyglądał bardzej harmonijnie że sobie ponarzekam Przede wszystkim brakuje konsekwencji. Przód jest od streetfightera a tył od choppera, tylko podniesiony. Możliwe że kasy zabrakło, więc nie ma co wyrzekać, ale na modelowy przykład dobrze zrobionego streeta to się jednak nie nadaje. Poza tym za mało w wym wszystkim symetrii. Tzn linie są złamane. Dobry chopper jest ładny, bo ma odpowiednie linie które tworzą pewną harmonię całości. Poniżej podaję przykład jak powinien moim zdaniem wyglądać streetfighter żeby był ładny. Razem z analizą przyczyn, które powodują że nam się ładny wydaje. Street w zasadzie jest antytezą choppera, w tym sensie że jego symetria jest lustrzanym odbiciem symetrii choppera. Tego się nie da sensownie połączyć. A - i link do strony z artykułem o tym jak budować harmonijne streety:http://oldskoolsuzuki.info/patrick/article...esign/index.htm Po angielsku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi