samson Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 MZ ETZ 251 - najladniejsza i najpraktyczniejsza. Jak juz kupowac MZ to nie ma co sie rozdrabniac na 150/250. 251 i juz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Co jest praktyczniejsze i byscie wybrali na moim miejscu:mz 150mz 250mz 251 ??? Ile jeszcze razy sie o to spytasz?????Czlowieku bierz to co ci sie podoba i jak chcesz tym jezdzic a nie z 10 razy zadajesz jedno pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 ...terefere....250 is the best....hehe z wiadomych przyczyn...ale szczeze mowiac nielatalem na 251,podobno 250 jest stabilniejsza, ale i tak kazda mz sie ciekawie prowadzi :D:D:D 251 jest nowoczesniejsza, jakbym kiedys mial wiecej kasy to prawdopodobnie zdecydowalbym sie na 251, ale na moja 250 nienarzekam...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Mozecie mi wierzyc lub nie ale piszac to bylem pewny takiej a nie innej reakcji Redasa ;-)Redas- obiecuje - to byl juz ostatni raz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17343129 to moja MZ :D :D :D Giciowa! Gdybym tak jeszcze nie miał żony....Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 sprzedaj żone 8) :D A tak przy okazji do posiadaczy MZetek: jesli bym chcial wymienic wałek kopniaka to musze rozpoławiac silnik? czy wystarczy zdjac dekiel jak w simsonie? Na razie niby nie musze wymieniac ale... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Giciowa! Gdybym tak jeszcze nie miał żony.... A o sposobie "na zupę grzybową" to kto mi opowiadał, hę? :D Tylko się pospiesz, bo sezon na grzyby już powoli mija :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 jesli bym chcial wymienic wałek kopniaka to musze rozpoławiac silnik? czy wystarczy zdjac dekiel jak w simsonie? Wystarczy zdjac lewą pokrywe silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 6 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 to po co wydawałeś kase na prawko??????? 8O jak i tak olewasz przepisy? :D * Podchodzac do egzaminu na A bede mial do zdania tylko jazde.* Policja lagodniej potraktuje kogos kto ma motocyklowe prawojazdy niz zupelnie zielonego leszcza bez zadnego dokumentu.* Nie 'leje na przepisy' totalnie, znam je bo wkoncu egzamin zdalem* Chetnie zakupilbym 125ccm i jezdzil legalnie jednak nie stac mnie na to. Za 'normalnie' jezdzaca 125 (nie mowie tu o demoludach,ktorych mam dosc) trzeba zaplacic ponad 3x wiecej niz za Suzuki GS 400. Dlatego wolalem zakupic cos z przyzwoitym dzwiekiem (4T) niz jezdzic smierdzaca MZ (nie chcialem tu nikogo bynajmniej urazic, bo to bardzo fajny motocykl, jednak 2T mi sie przejadly - 3 lata jezdzilem smierdzielami). no i teraz wszytko jasne :D ne wiedzałem ze jak sie ma a1 to potem zdaje sie tylko egzamin praktyczny :D w takim razie to nie jest takie złe rozwiazanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 jesli bym chcial wymienic wałek kopniaka to musze rozpoławiac silnik? czy wystarczy zdjac dekiel jak w simsonie? Wystarczy zdjac lewą pokrywe silnika. Czyli mowisz ze jesto to raczej proste? cos jeszcze musze rozbierac? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 Greedo - a tak wogule to jak ja przywiozles - pociagiem ?? Jak tak to opisz co i jak trzeba zalatwic i ile Cie to kosztowalo :-)Ja mam dane z pkp ale z doswiadczenia wiem ze teoria (pkp) i praktyka maja ze soba niewiele wspolnego ;-)Pytam sie bo najprawdopodobniej bede musial jechac gdzies dalej po simsona i mz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 ja go przywiozłem busem a w PKP nie ma juz takiej mozliwosci, nie mozna przewozic motocykli Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Jak poznac czy moja MZ to electronic? Z tyłu z dekla silnika wychodza dwa "węże" w ktorych sa kable, jeden cienszy drugi grubszy. Pod deklem od elektryki jest czarne pudełeczko z 8 wtyczkami, to chyba steruje zapłonem i ładuje aku? Pozatym mam MZ z 90 roku, byly produkowane electroniki? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Greedo - zobacz czy masz przerywacz i wszystko bedzie jasne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 nie chce na razie nic w niej grzebac, wiec wie ktos? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi