Buber Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Celuję w używki 500 i 600 : sporty, sportowo-turystyczne i obudowane naked bike. No sorki, ale nie wytrzymałem - co to jest "obudowany naked bike"? A jest coś takiego jak posłodzona słona herbata? Swoją drogą w jednym rzędzie sporty i naked bike..... No nic, rzeczywiście do wiosny jeszcze dużo czasu. I o ile Zbycho ma trochę racji, o tyle Marcin1 nie wie o co mu chodzi..... No, fajny temat....... :notworthy: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Aż dziwne że jeszcze nie padła tu propozycja zakupu 1000 na jego pierwsze moto. Chyba zmierzamy w dobrą strone :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Bez obrazy ale dla mnie Marcin1sport to troll internetowy albo wyjątkowo niezdecydowany człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzięki Waszym radom jednej nówki mniej na rynku co się wiąże ze wzrostem przeciętnych cen używanych motocykli o 0,723% I to Wy dzięki swoim radom więcej zapłacicie. przesadzaszktoś sprzeda motocykl powiedzmy roczny to jest duże prawdopodobieństwo że zakupi następny nowyna rynku chodzi przede wszystkim o ruch w interesie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No sorki, ale nie wytrzymałem - co to jest "obudowany naked bike"? A jest coś takiego jak posłodzona słona herbata? ... I o ile Zbycho ma trochę racji, ... Trochę :) :icon_mrgreen: :P Całe 100% :icon_razz: :flesje: A obudowanym nakedem ja jeżdżę, ZRX1200S Golas z półowiewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 a ja Ciebie marcin dobrze rozumiem, sam nie wiem czy bym dał radę powstrzymać się przed kupnem jakiejs r6tki gdyby nie ograniczał mnie marny budżet. Ale po pierwszej glebie na 'poczciwej' cebulce byłem pewny że jak na razie potrafie tyle co nic. I nie chciał bym się o tym przekonać na wspomnianym r6... zrób jak koledzy radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Trochę :icon_mrgreen: :icon_razz: :P Całe 100% :flesje: :flesje: A obudowanym nakedem ja jeżdżę, ZRX1200S Golas z półowiewką. Dobra, naked z owiewką to rozumiem(bo wiadomo, że mała i na lampętylko), ale "obudowany"? To ja jeżdżę gołym nakedem... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 jakież nudne było by życie gdyby na pierwszy motocykl kupować ten docelowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 jakież nudne było by życie gdyby na pierwszy motocykl kupować ten docelowy... święte słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A jakie nudne było by życie gdyby nie było takich "kwiatków" na forum :icon_biggrin: hi hi hi hi Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 wlaśnie przeczytałem ten temat od samego początku... masakra!juz mialem zrobic takie fajne podsumowanie wypowiedzi autora, ale foks załatwił sprawe... dzięki :crossy: a tak w temacie (żeby nie było, że spamuje):kupiłem nowe gs500f na pierwsze moto i polatałem 2 sezony.chyba jestem słaby, bo niczego po 3 miesiącach nie zamknąłem, hehe,a do chwili obecnej zamknięte zostały tylko zegary... na prostej, wiecie :crossy:...ale jestem zadowolony i pracuję nad zamykaniem innych rzeczy :biggrin: pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Panowie przeciez to żenada jest...w pewym momencie ta konwersacja przerodziła się w absurd! Racjonalne, oparte na doswiadczeniu porady ludzi którzy mieli stycznosc z gs500 zdały się na nic...autor chyba zapomniał o czym pisał...stary a może tak hayabuse kup? Sraczki idzie dostac...proponuje koniec tematu, bo do niczego to nie prowadzi;/ Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Djobeł poluzuj zwieracze. Już od 10 dni nikt nie odpowiadał :)Nie tak stary temat, ale miano Archeologa Młodszego można Ci nadać :( Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 tiaa, miano górnika , ale strajk w budryku więc przeniusł sie tutaj.... górnikom i archeologom- stanowcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 górnikom i archeologom- stanowcze nie Za to do górników, tu na Śląsku byś miał wpier..... nie wiesz jak się górnikom żyje.Koniec OT i przepraszam :banghead: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi