granat Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ale osssoochozi???Fakt, to nie Fuma, ale za to WSK M06 l wczesnej wersji, duza kompletnosc, brak tylko boczków i tłumika bo ten to jakas lipa i baku bo to Fumkowski z doklejona guma, nawet sygnał tam gdzie powinen byc, warta swojej ceny:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tez mi sie wydaje ciekawym egzemplarzem, choc nie wiadomo jaka osiagnie cene koncowa... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A tłumik? Siakiś dziwny. Przedni błotnik? Też dość dziwny. Cylinder i głowica pasują rocznikowo? I te seksowne przedłużki tylnych amortyzatorów... :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Syf malaria.. Totalny składak. Ale parę ciekawych części by odzyskał jak np. manetki z aluminiowymi deklami, silnik prawdopodobnie na starej prądnicy,bak od pierwszych wsk/wfm półka z licznikiem i tuningowana lampa przednia z zielonym wkładem :D Jak dla mnie warta ok 300-400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest tu jeszcze ktoś pozytywnie patrzący na HD? :biggrin: Wrzucam tutaj chociaż dział staroci niby jest. Mieszanka HD, ruska, matowego lakieru i komiksu. Jak dla mnie to mega wypas. http://allegro.pl/item975729270_harley_dav...er_sidecar.html Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ten przynajmniej wykonany ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Z niesmakiem, ale ten czarny mat to nawet w miare:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Nooo - powiem szczerze, że w czarnym macie - i do tego z wózkiem bocznym a'la Stoye- wygląda super..... Sam myślałem o takim koszu do mojego CBX-a (tylko słabszy - 50-cio konny motor nie bardzo nadaje się do spięcia z wózkiem - ale może uda się jakoś przejść do "mocniejszej wersji); Pozdr.; Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Przypomne ze kaczka czy ural ma ok, 20-25koni razem z tymi co zdechły wiec nie marudz:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Junak jeszcze mniej a jezdzil i to nie tylko boczna ale i tylna i przednia :bigrazz: Wszystko zalezy od przelozen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Przypomne ze kaczka czy ural ma ok, 20-25koni razem z tymi co zdechły wiec nie marudz:] Heh - wiesz - chodzi jeszcze o to, żeby taki zaprzęg chciał "normalnie" jechać (nie mówimy tu o prędkościach rzędu 60km/h - ale o bardziej "normalnych osiągach").......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item983783409_kola_...y_jaskolka.html żeby tak troszke atmosfere rozbawic . to niespotykane i trudnodostępne elementydo MZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Aaatam. O przełożeniach wózkowych słyszałeś? Chwila zabawy z zębatkami łańcuchowymi i motong będzie śmigał jak trzeba. No chyba że masz wał napędowy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) No chyba że masz wał napędowy. ...no właśnie mam :bigrazz: Z wózkiem jeszcze się wstrzymam - może z czasem trafi się coś fajnego, albo uda się wymyślić jakiś własny projekt kosza (ładnego, lekkiego i ogólnie najbardziej za****stego na świecie......:bigrazz: ); Pozdr. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jakby gociu mial tez zawory do tej MZ to bym wzial komplet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi