Smoku Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czy kanapa jest luźna zarówno z przodu jak i z tyłu? Bo może masz "pospawaną" ramę zdupka i z tego powodu odstaje... Smoku PS: Znacie jakiegoś dobrego grafika? Takiego od rysowania na papierze a nie komputerowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak81 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie chce teraz klamac, ale dziury to jak tam jezdze od 4 lat, to jeszcze nie widzialem.Nawierzchnia jest naprawde perfekt, dlatego uwielbiam tamtedy jezdzic "na rozgrzewke".Adam Witam A muzyka w podkładzie to leci na żywo w trakcie jazdy czy dodałeś do filmu :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Czy kanapa jest luźna zarówno z przodu jak i z tyłu? Bo może masz "pospawaną" ramę zdupka i z tego powodu odstaje... Smoku Troche mnie nastraszyles z tym spawaniem :icon_mrgreen: Po kupnie ,z moto mialem zaledwie kilka dni kontaktu, teraz nie ma mnie w kraju. Za dwa tygodnie znow go dosiade :D Wydaje mi sie, ze wieksze luzy sa w przedniej czesci kanapy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Możemy sie zgadać gdzieś i kiedyś bo ja też jestem ze Starogardu lub w Pruszczu to sobie oblukasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Oki , mozemy sie jakos zgadac. Masz jakis namiar? Bylem na waszej stronie. Kojarze cie z jednym kolesiem, a moze jestes tylko do niego podobny. Chodziles do "czworki" w Stg? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 nie do 3 i chemika. - tak na marginesie. Przeważnie śmigamy w weekendy więc możesz się dołączyć. Autostradą do nas jest 7 minut :) - sprawdziłem i drugie 7 minut do autostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayki1 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witam czy ktos może mi powiedzieć ile kosztuje zrobienie kanapy do XX w tej firmie mariomoto pl.chodzi mi o cene jerzeli daje swoją kanape do przerobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witam czy ktos może mi powiedzieć ile kosztuje zrobienie kanapy do XX w tej firmie mariomoto pl.chodzi mi o cene jerzeli daje swoją kanape do przerobieniaObszycie kanapy z tego co pamiętam to koszt ok. 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayki1 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Obszycie kanapy z tego co pamiętam to koszt ok. 300złwitam czy którys z kolegów dociągał łożysko łączące przedni widełec z ramąi czy jest taka możliwość czy raczej wymieniac na nowe bo przy chamowaniu przodem czuc lekkie pukniecie mysle ze to jest luz na tym łozysku.z góry dzieki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Przeważnie śmigamy w weekendy więc możesz się dołączyć. Autostradą do nas jest 7 minut :lapad: - sprawdziłem i drugie 7 minut do autostrady. Bardzo chetnie, ale to dopiero w lipcu. U nas zbieramy sie takze w weekendy kolo starostwa. Mysle, ze razem mozemy zebrac fajna grupke :P pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 witam czy którys z kolegów dociągał łożysko łączące przedni widełec z ramąi czy jest taka możliwość czy raczej wymieniac na nowe bo przy chamowaniu przodem czuc lekkie pukniecie mysle ze to jest luz na tym łozysku.z góry dzieki za podpowiedz. Nie wiem jak koledzy w Polsce, ale ja generalnie w takim przypadku wymienilbym lozysko na nowe.Przy dokrecaniu, przestrzegac momenty obrotowe z serwisowki. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ci myślący i traktujący swoje życie poważnie też by wymienili na nowe :flesje: Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 A Ci dociekliwsi sprawdziliby czy to nie jarzma klocków hamulcowych się nie wyrobiły i nie stukają hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayki1 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dzieki wszystkim za odpowiedz raczej wymienie tylko w radomiu dostac sie do mechanika w miare dobrego to trzeba sobie troche poczekac, mam jeszcze pytanie czy ktos orjetuje sie gdzie mozna wywazyc koła bo w radomiu nie ma gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Miałem kiedys problem z pukaniem przodu i powodem były "wyrobione" teflonowe tuleje ślizgowe po których ślizga się rura. Była to ostatatnia rzecz którą sprawdziłem. Czasami warto dokręcić lekko główkę ramy, ale bez przegięcia, tzn. na max. i cofnąć o 1/4 obrotu. Łożyska w główce są 2, więc wymienić należy oba, i od tego trzeba zacząć. Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi