mash1000 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witam!Chciałbym się was spytać co sądzicie o budowaniu takich motocykli jak MTT Y2K?Dla tych którzy nie wiedzą co to zapraszam na www.motor.cycles.prv.pl właśnie dziś pojawił sie artykuł na temat tego motocykla można również posłuchaj jak pracuje :)PS.ten post był jendocześnie zaproszeniem do odwiedznaia tej stronki :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witka,poszperaj we wcześniejszych postach. Był już ten temat i kupa ludzi się wypowiedziała. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Posłuchajcie dźwięk tego potwora - niezłe, nie wiem czy bym się do tego przyzwyczaił. naprawdę fajna stronka - już to kiedyś pisałem, ale przypomnę jeszcze raz, polecam 8) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Posłuchajcie dźwięk tego potwora - niezłe, nie wiem czy bym się do tego przyzwyczaił. naprawdę fajna stronka - już to kiedyś pisałem, ale przypomnę jeszcze raz, polecam 8) . Pozdrawiam, Paweł Paweł podoba Ci sie dźwięk tej maszyny......??Hmm Czym różni się ten dźwięk od startującego helikoptera :?: :lol: :lol: Tym, że ten mimo odpalenia porusza się po ziemi a helikopter wznosi się w góre :evil: :) :evil: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Tego typu dźwięki słyszę za każdym razem kiedy jestem w pracy. Być może dlatego nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia. Ale co innego słuchać, a co innego zasiąść za sterami takiego urządzenia i poczuć tę turbinę pod sobą. Wrażenia muszą być niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Powiedziałem tylko, że niezłe, ale nie w sensie że mi się podoba, tylko że bardzo oryginalne. Co byś sobie pomyślał, jak bym takim czymś się ustawił obok Ciebie na światłach ? Pełen odjazd. A wolę dźwięk R4, albo V2. Pozrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nie ma to jak klasyczny lsniacy chromem silniczek V2 i odglos przynajmnienj spoko ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nie ma to jak klasyczny lsniacy chromem silniczek V2 i odglos przynajmnienj spoko ma. Tylko, że silnik V2 brzmiał identycznie. Natomiast nie wiem czy był lśniący chromem, bo większość dostępnych zdjęć jest czarno-biała :) , a konstruktor - Werner von Braun już nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Odpowiedz jest prosta jedni to lubia a drudzy nie i tyle!! Ja naleze to tych... (nie ma oczym mowic... Ci co mnie troszku znaja wiedzia co mysle o tym)!! No ale galeria Motocykle i Kobiety to naprawde to co lubie i to nawet bardzo!! Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Tylko, że silnik V2 brzmiał identycznie. Natomiast nie wiem czy był lśniący chromem, bo większość dostępnych zdjęć jest czarno-biała :) , a konstruktor - Werner von Braun już nie żyje. Chodzilo mi o silnik dwucylindrowy w ukladzie V, taki jak np uzywany jest w H-D, lub np Virago 535, Shadow i innych chopperach japonskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Co bym sobie pomyślał.......Hmm nic...........Stałbym obok Ciebie swoim "BORSUKLESEM DAVIDSONEM" 8) podniósł bym łapke w geście przywitania i.........zostałbym za Tobą z 500 metrów po zielonym świetle..... :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Stycznia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Pomysł z tym silnikiem całkiem oryginalny, ale jak dla mnie to tylko wybryk czyjejś wyobraźni. Wybryk ciekawy, ale jednak wybryk. Natomiast dźwięk rzeczywiście niezbyt może konkurować z odgłosem rasowej Vałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mash1000 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ja uważam,że odgłos jest o tyle ciekawy, że zasiadając taka maszynę możemy czuć że mamy moc pod nogami - i to nie byle jaka. Osobiście jednak wole R4 :evil:PS.karlik cieszę się, że podoba Ci się galeria :) Pozdrawiam Mash&Mikihttp://www.motor.cycles.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co bym sobie pomyślał.......Hmm nic...........Stałbym obok Ciebie swoim "BORSUKLESEM DAVIDSONEM" 8) podniósł bym łapke w geście przywitania i.........zostałbym za Tobą z 500 metrów po zielonym świetle..... :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES ... może Borsukleyem-Davidsonem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 :lol: :lol: Świetny pomysł......Borsukley Davidson.....( ciekawe czy Pan harley poczułby się zdyskryminowany) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi