Skocz do zawartości

Y2K - super ścigacz XXI wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym się was spytać co sądzicie o budowaniu takich motocykli jak MTT Y2K?

Dla tych którzy nie wiedzą co to zapraszam na www.motor.cycles.prv.pl właśnie dziś pojawił sie artykuł na temat tego motocykla można również posłuchaj jak pracuje :)

PS.ten post był jendocześnie zaproszeniem do odwiedznaia tej stronki :evil:

Pozdrawiam

Posłuchajcie dźwięk tego potwora  - niezłe, nie wiem czy bym się do tego przyzwyczaił. naprawdę fajna stronka - już to kiedyś pisałem, ale przypomnę jeszcze raz, polecam  8) .

Pozdrawiam, Paweł

Paweł podoba Ci sie dźwięk tej maszyny......??

Hmm Czym różni się ten dźwięk od startującego helikoptera :?: :lol: :lol:

Tym, że ten mimo odpalenia porusza się po ziemi a helikopter wznosi się w góre :evil: :) :evil:

z pozdrowieniami BORSUKLES

Tego typu dźwięki słyszę za każdym razem kiedy jestem w pracy. Być może dlatego nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia. Ale co innego słuchać, a co innego zasiąść za sterami takiego urządzenia i poczuć tę turbinę pod sobą. Wrażenia muszą być niesamowite.

Powiedziałem tylko, że niezłe, ale nie w sensie że mi się podoba, tylko że bardzo oryginalne. Co byś sobie pomyślał, jak bym takim czymś się ustawił obok Ciebie na światłach ? Pełen odjazd. A wolę dźwięk R4, albo V2.

Pozrawiam, Paweł

Nie ma to jak klasyczny lsniacy chromem silniczek V2 i odglos przynajmnienj spoko ma.

Tylko, że silnik V2 brzmiał identycznie. Natomiast nie wiem czy był lśniący chromem, bo większość dostępnych zdjęć jest czarno-biała :) , a konstruktor - Werner von Braun już nie żyje.

Odpowiedz jest prosta jedni to lubia a drudzy nie i tyle!! Ja naleze to tych... (nie ma oczym mowic... Ci co mnie troszku znaja wiedzia co mysle o tym)!! No ale galeria Motocykle i Kobiety to naprawde to co lubie i to nawet bardzo!! Pozdro Karlik

Tylko, że silnik V2 brzmiał identycznie. Natomiast nie wiem czy był lśniący chromem, bo większość dostępnych zdjęć jest czarno-biała :) , a konstruktor - Werner von Braun już nie żyje.

Chodzilo mi o silnik dwucylindrowy w ukladzie V, taki jak np uzywany jest w H-D, lub np Virago 535, Shadow i innych chopperach japonskich.

Co bym sobie pomyślał.......Hmm nic...........

Stałbym obok Ciebie swoim "BORSUKLESEM DAVIDSONEM" 8) podniósł bym łapke w geście przywitania i.........zostałbym za Tobą z 500 metrów po zielonym świetle..... :lol:

• Administrator

Pomysł z tym silnikiem całkiem oryginalny, ale jak dla mnie to tylko wybryk czyjejś wyobraźni. Wybryk ciekawy, ale jednak wybryk. Natomiast dźwięk rzeczywiście niezbyt może konkurować z odgłosem rasowej Vałki.

Ja uważam,że odgłos jest o tyle ciekawy, że zasiadając taka maszynę możemy czuć że mamy moc pod nogami - i to nie byle jaka. Osobiście jednak wole R4 :evil:

PS.karlik cieszę się, że podoba Ci się galeria :)

Pozdrawiam Mash&Miki

http://www.motor.cycles.prv.pl

Co bym sobie pomyślał.......Hmm nic...........

Stałbym obok Ciebie swoim "BORSUKLESEM DAVIDSONEM"  8) podniósł bym łapke w geście przywitania i.........zostałbym za Tobą z 500 metrów po zielonym  świetle..... :lol:  

... może Borsukleyem-Davidsonem?????