DAKOTA Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 zjeb nie ma neta ostatnimi czasy czyli do mnie!!!ze mna ustalacie co i jak ja daje namiary pgrowi.. w sobote sie z nim spotykam wiedz zdało by sie wiedziać ilu jedzie na 100% na 100 %%%%%% potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Kiedy to w końcu będzie ? bo nie chce mi się szukać w tym bajzlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 No niestety wyszło jak wyszło na imprezie się nie pojawie.Przepraszam wszystkich, którym moja obecność pokrzyżuje plany. Niestety motocykl dość poważnie mi się uszkodził i musze ciułać kase. Chyba sprzedam nerke albo płuco. Przepraszam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 A wic ostatecznie panowie i panie bo musze potwierdzic czy bierzemy czy nie. Nie mozna robi ludzi w chu*a wic do piatku OSTATECZNY TERMIN. Mam juz staly dostep do netu. wiec w czwartek zamykamy liste bo musze dac ludziom ktorzy udostepniaja spanie i cale zaplecze odpowiedz. Wiec ostatni raz 27 grudnia (sobota) termin koszt ok 50-60 zl. reszta konkretów pare postow w tyl. Bedzie yyyazzzda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 A wiec z tego co wiem to tak: Dakota 2xRedwater 3xSzramer 1xBlack Jack 2xPoczwar 1xPgr 1x Maniek 1xDarek 2xW_max 2xAmazonka 1x Prosze sie dopisywac!!Jak najszybciejPozdro PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 potwierdzam siebie napewno, te 2 osoby to kurna nie wiem do konca, zoneczka chce pobyc z rodzina ,a dzieciak z kuzynkami, wiec moze ich namowie, a jak nie to jade sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 ja i Martka pewnie też będzie bo chciała przyjechać. postaram się tez namówić dark*star i Agghię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 ja i Martka pewnie też będzie bo chciała przyjechać. postaram się tez namówić dark*star i Agghięta Martke szczególnie :D :D :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Też sie postaram choć nie gwarantujem. Ale mam ochote na blizszą integracje zwłaszcza z grupą o podwyzszonym spożyciu. Największe problemy bede miał z transportem. Czy ktoś mógłby mnie ... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dobra Szramer, masz mnie i Pipcyka :D Wpadniemy z Michalem.Łoj bedzie sie działo!!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 :D jeśli ja pojadę- to mam nadzieję,że nic się nie zmieniło w ustaleniach i Dark*star też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Tak dalej 3mac szanowna grupo!!Kto jeszcze?? czekamy do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 no to impreza się kroi na całego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 biedna wątroba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 No to po raz n-ty loguję się na imprezę z "plecakiem"Na 100%, oczywiście 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi