Poczwar Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 :cry: qrwa!!!!!! wczoraj wypiłem tylko 4 (słownie:cztery) piwka i wpadłem do odkrytej studzienki kanalizacyjnejno i niestety rozerwało mi torebkę......... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 całe szczęście że tylko stawową w kostce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Dobra PGRy i reszta górali... buraki ze stolicy melduja sie.Precyzujac Ja I BUSH zglaszamy gotowosc do przybycia i przepicia wszystkich tfardzieli z gór. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Dobra PGRy i reszta górali... buraki ze stolicy melduja sie.Precyzujac Ja I BUSH zglaszamy gotowosc do przybycia i przepicia wszystkich tfardzieli z gór. :D Tak sie bawi, tak sie bawi 100lica! :D Tylko ostrzegam, ze my cwaniaki z warszawki nie wylewamy za kolnierz :D A tak serio to z wielka przyjemnoscia przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Dobra PGRy i reszta górali... buraki ze stolicy melduja sie.Precyzujac Ja I BUSH zglaszamy gotowosc do przybycia i przepicia wszystkich tfardzieli z gór. :D Tak sie bawi, tak sie bawi 100lica! :D Tylko ostrzegam, ze my cwaniaki z warszawki nie wylewamy za kolnierz :D A tak serio to z wielka przyjemnoscia przyjade.dobra a wpadacie z plecakami czy sami? precyzować dokładnie!!zobaczymy czy tacy twardzi? śliwowice bez zapity a vol powyżej70% :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie wiem jak BUSH ale ja wpadam sam. W plecaku bede miec napoj ze stolicy :DJak tam do was z dojazdem jest? Bo szczerze watpie zeby nie bylo sniegu i dalo rade na moto przyjechac :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 zawsze PKP zostaje.. i ja chyba też tak zrobie w ostateczności... mozemy sie ustawić w Bielsku i wszyscy razem pojedziemy do pgr-a zebyście sie niepogubli :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Wlasnie z BUSHem taka opcje obstawiamy. PKP jest o tyle fajne, ze impreze mozna juz zaczac w pociagu 8) No chyba, że ze stolicy ktos bedzie puszka lecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Tylko chlppaki z tym PKP to tak zebyscie pozniej na kuligu nie obzygali woznicy... :D Nie znam was na razie i trza sie poznac :!: :twisted: Będzie GIT!! A co z resztą 4umowiczów?? Gdziescie sie pochowali?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Szramer pało Ty przyjezdzasz dzien wczesniej bo ktos musi narabac drzewa na ognisko tak ze dwa kubiki jak nic :!: 8) Poza tym jeszcze masz w terminarzyku mycie dupsk konskich zeby nam na kuligu nic nie mąciło zapachu łąckiej śliwowicy :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Szramer...Poza tym jeszcze masz w terminarzyku mycie dupsk konskich ... :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Mycie dups końskich to było zawsze Twoje marzenie jak i kastracja psa sąsiada żeby niebył agresywny dla gości z Wa-wy :D a raczej nie dam rady być wcześniej bo 26 kumpel sie hajta w wawie i musze być pozatym poprawiny i tp.. to zejdzie do 28 letko :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Trza wam wreszcie pokazać jak hanysoki piją :D jestem na 100% byle nie w sylwka. Pzdr Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja też się piszę na tą imprezę :lol: Trzeba tylko ostatecznie(?) ustalić czy impreza jest z plecakami czy bez - wtedy tez będzie wiadomo jak się bawimy :lol: :lol: :lol: Będę w temacie (choć na necie jestem ostatnio niestety rzadko - więc jakby coś - raczej sms na 505099397) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Tak dla formalności, przypomnę, że ja też będę! Michał też zgłaszał akces, ale zobaczymy czy potwierdzi. Niestety, będę bez plecaczka, więc jak jakieś laski na miejscu, albo niedroga a urocza agencja, to się piszę Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi