Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2003 Pytanko - ile km będzie z Poznania pociągiem na miejsce imprezki? I jak długo taka podróż w jedną sronę może trwać (dawno nie korzystałem z PKP...)...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 www.pkp.pl ,mysle że do bielska ok 6h jak bedziesz miał połączenie do goorki to jeszcze dolicz ok godziny ,najwyżej z bielska Cie ktoś zwinie :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 ok..to może jeszcze raz lista..??podsumowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jednogłośnie szramer zostaje wybrany na listownika i ma za zadanie zrobic ostateczną liste uczestników!!!!! Wio szramik wio :twisted: 8) :arrow: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Maniek x1Michał x1Szramer x1Dakota x2Redwater x3 lub x1 (wszystko albo nic??) :D Darek x2Vitek x1Poczwar x1 Martka x1Egon x1 (plus gandzia x1)W_max x2Bugi (z ekipą) x3Mój brachol x1Ja PGR x1plus paru ziomali znanych niektórym z nas Jeśli kogoś przez ten cały bajzel ostatnimi czasy na forum pominąłem to zgłaszać się!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 a Dark*star...?!?ona jedzie na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 PGR, jak mogles zapomniec o mnie :?: :D Nieladnie, prosze mnie zaraz do listy dopisac + jedna osoba. Zapomniales tez o Black Jacku.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Hahaha patrzcie patrzcie amazonka nagle spod ziemi wyskoczyła 8) Tak tak przecież wiecie ze was tylko sprawdzałem.... :D :arrow: 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Czyli jeszcze Burek x2dark star x1 BlackJack na razie tez x1I Pipcyk z goffą czyli x2 To ile to jest nas w koncu?? Więc jak mówiłem trzeba będzie wpłacić zaliczkę... Koszt całkowity ok 50 złotych co wliczone to juz pisałem aha jeszcze za marny grosz możemy miec Grajka z heligonka do ogniska... jakies tam przyspiewki ludowe bedzie zapodawał.. Bierzemy go?? Zaliczke wysokosci 15 zł trzeba bedzie wpłacić na moje konto. (oczywiscie przepije wszystko :D :D ) Jak to robimy?? numer na pw, czy do tematu?? pozdro :D PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Przyznaj sie lepiej, ze weekend byl ciezk :D i i Ci sie literki pozlewaly a nie ze nas sprawdzales :D :lol: Pozdr i do zobaczenia juz niedlugo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Potwierdzam swoja obecnosc na ochlaju :D a grajek by sie przydal, tylko zeby mu nikt w przyplywie natchnienia instrumenta nie popsolmoze jakies konkursiki??rzut kega ? :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Pytanko - ile km będzie z Poznania pociągiem na miejsce imprezki? I jak długo taka podróż w jedną sronę może trwać (dawno nie korzystałem z PKP...)Nistety nie wiem jak wyglada polaczenie Poznania z poludniem.Ale z Bielska na 90% bedziemy jechac w trojke samochodem wiec jak juz tu dotrzesz to na ostatnie 30-40 km mozesz sie do nas wmontowac. Bedziemy miec miejsce w wozku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Rozkład jazdy: http://www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/detect.e...bin/query.exe/p? Pzdr Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Maniek x1Michał x1Szramer x1Dakota x2Redwater x3 lub x1 (wszystko albo nic??) :D Darek x2Vitek x1Poczwar x1 Martka x1Egon x1 (plus gandzia x1)W_max x2Bugi (z ekipą) x3Mój brachol x1Ja PGR x1plus paru ziomali znanych niektórym z nas Kurna' date=' a my? Pipcol z Goffą.Chyba że nas nie chcecie? Dawać nas na listę ale już! Pozdrowienia Jeśli kogoś przez ten cały bajzel ostatnimi czasy na forum pominąłem to zgłaszać się!! :D[/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Maniek x1Michał x1Szramer x1Dakota x2Redwater x3 lub x1 (wszystko albo nic??) :D Darek x2Vitek x1Poczwar x1 Martka x1Egon x1 (plus gandzia x1)W_max x2Bugi (z ekipą) x3Mój brachol x1Ja PGR x1plus paru ziomali znanych niektórym z nas Jeśli kogoś przez ten cały bajzel ostatnimi czasy na forum pominąłem to zgłaszać się!! :D K J M' date=' ile razy mam się jeszcze wpisywać????PeterS x2[/u'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi