Daniel_R1 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Przepraszam, jeśli było - nie widziałem.http://pl.youtube.com/watch?v=Ff1r4axLhdU757 maszyn :smile: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Daniel_R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 jadą i jadą ....Za**biste ;] * ukasz Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 To już któryś rok z rzędu. Tylko pogratulować organizatorom pomyłu, konsekwencji i doskonałego wykonania. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wiedziałem że Mikołaj jeździ motocyklem :crossy: ...tylko tak zdąży rozwieść prezenty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 To już wiem gdzie spędzam Mikołajki w przyszłym roku. :crossy: :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 WOW !!Świetne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 WOW !!Świetne :icon_mrgreen:Sory sa spam... ale sądząc po dacie na załączonym obrazku, prawko aż pachnie świeżynką! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wypas! Oby za rok była podobna pogoda jak na tegorocznych mikołajkach, może ... też bym tak chciał :icon_twisted:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jarema był w telewizorze :icon_twisted: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 ... no było super ... rok temu było nas 387 ... w tym roku dwa razy więcej ...zarejestrowanych ... oprócz tego parę osób które nie zdążyły się zarejestrować ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Sory sa spam... ale sądząc po dacie na załączonym obrazku, prawko aż pachnie świeżynką! :D Jezeli koleżanka ma SWOJE foto w avatarze to pozwalam jeździć nawet bez prawka....nawet nago... :D Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 OT Shipp - tak jest, na tyle świeżutkie, że gdyby nie fakt że je po otrzymaniu co chwilę z radości w łapki brałam i oglądałam, to jeszcze by farbą drukarską pachniało :icon_eek: Qurim - foto jak najbardziej moje, ale nie chcę kusić każdej napotkanej kontroli drogowej, zarówno brakiem dokumentu, jak i odzienia ;) Na ciąg dalszy offtopika zapraszam tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=85137&st=0 EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jak czlowiek tak oglada takie filmy to az sie serce raduje a po plecach przechodzi dreszczyk (emocji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 SUUUPER impra! Inne miasta powinny Wam zazdrościć i naśladować. Pozdrawiam wszystkich Św. Mikołajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Miód dla serca, To naprawdę wielka sprawa!!!! Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi