KuKu Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) WitamCzy ktoś jedzie na MotoWeteranBazar do Łodzi 12.01.2008r. KlikPozdrawiam :banghead: KuKu :biggrin: Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Maticzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dla tych co nie byli, to myślę, że raczej nie opłaca wam sie lecieć 200 km w jedną stronę na zimowego weterana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 ja nie lecę, nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dla tych co nie byli, to myślę, że raczej nie opłaca wam sie lecieć 200 km w jedną stronę na zimowego weterana. Hmm... A niby czemu zawsze można zabrać się w paru w puszce i koszty paliwa podzielić przez liczbę jadących. ja nie lecę, nie mam jak Jak kto proponuje do naszego kolegi zagadać Granata on mi coś mówił, że za 30 zł za paliwo itd ale to trza do niego uderzyć. Pozdrawiam :( KuKu ;) PS. Ja najprawdopodobniej lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A ja lece jak zwykle:-) nie odpuszcze sobie imprezy:-)zawsze cos przytargam fajnego i jest gitara:-) a ze bryka na gaz to se moge nawet sam jechac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja to mam pecha co jakiś bajzel to ja mam studia zły jestem nic nie mogę sobie kupić ani klimaciku zaczerpnąć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja to mam pecha co jakiś bajzel to ja mam studia zły jestem nic nie mogę sobie kupić ani klimaciku zaczerpnąć :notworthy: Bajzel w sobote to w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Bajzel w sobote to w czym problemstudia zaoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Raz se mozesz odpuscic, przeciez cie nie wywala, a bajzel to bajzel, to nie tylo jakas tam giełda TO za*eb...GIEłDA:-) A jakby kto chciał jechac to dac znaka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Z racji bliskości bajzlu ( :( ) bywam na każdym, jednak zimowe to nie to samo co na starcie. Jeśli potrzebujesz coś konkretnego to warto się bujać ileś tam Km, jesli nie to w sumie nic ciekawego na zimowym nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 studia zaoczne? Zapomniałem, że takie istnieją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snycerz33 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Z racji bliskości bajzlu ( :) ) bywam na każdym, jednak zimowe to nie to samo co na starcie. Jeśli potrzebujesz coś konkretnego to warto się bujać ileś tam Km, jesli nie to w sumie nic ciekawego na zimowym nie ma :buttrock: Witaj! Zaczynam powoli kompletować strój, mam po co jechać? Nigdy nie byłem na czymś takim, nie wiem jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Już w sobotę bazar będzie on od godz.8-17 i wejściówka kosztuje 13 zł.Więcej możecie sie dowiedzieć na stronie www.motoweteranbazar.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witaj! Zaczynam powoli kompletować strój, mam po co jechać? Nigdy nie byłem na czymś takim, nie wiem jak to wyglądajak nie byłes to warto jechac:-) to jest masakra!!! Ale letni to juz jest masakra z kamieniowaniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jak nie byłes to warto jechac:-) to jest masakra!!! Ale letni to juz jest masakra z kamieniowaniem:-)Masakra jakiego typu? :-) Szukamy dla mojego Bro motocykla. Mamy po co się tam wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi