Litrus Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 hehehe no z tym dyfuzorem przegięcie ... ale zawsze mozna zalozyc sportowy ktory nie jest taki wywijany ;))Tak troche bardziej na lans :biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 szczerze to wogole mi sie nie podoba starsza wersja jest o niebo lepsza http://bikepics.com/pictures/515405/ mogli zamontowac wahacz ze straszego modelu bo jest pikny:) ale co mnie ineteresuje to silnik w nowym rx ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No ja sie chyba skusze na rx po mojej poczciwej DT, ale oczywiście model w poprzedniej budzie :banghead: Co do nowej to jej stylistyka przypomina mi te wszystkie chińskie wynalazki :biggrin: :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Taki ładny że szkoda by go było brudzić- to enduro czy plastik bo zaniedługo endura zamiast "latać" po bagnach to będą stały na wystawach bo onee takie ładne -psssss Wygląda nowocześnie i ładnie ,ale to ma k.... jezdzic- delikatnie mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mackon 400% racji , a ten dyfuzor to macie racje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 dla mnie ten motocykl jeste przesadzony tzn jak sie wywrocimy to zaraz cos sie polamie przesadzony. Dyfuzor to tragedia mialem tak samo w mtx-ie przejazd przez drzewo to prawie zawsze przypiedzielilem dyfuzororem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Supermoto podoba mnie sie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 strasznie narzekacie... po osiedlu by mozna poszpanowac...ale to moto jest nie do tego stworzone.wyglada na delikatne ale jak sie sprawuje w terenie trzeba samemu sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 ładny... ale delikatny i cukierkowy nie ma tego czegoś co ma np. Yamaha WR. Dyfuzor porażka, tłumik jakoś tak nieładnie oddalony od reszty. Przedni błotnik haha:D może i ładny ale to połączenie z czaszką...Ciekawe plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi