nowak Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 http://youtube.com/watch?v=CZAd3nrql7M oraz http://youtube.com/watch?v=8Xi8NzrJv7M&feature=related i kontynuacjahttp://youtube.com/watch?v=eak8jpjpI6o&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Pewnie dobrą "zawiązkę" mieli na komendzie.Tir 180 km/h :wink: Dobrze że się dopatrzyli motocyklistyto zupełnie tak jak na tej reklamie Kawy z ciągnikiem rolniczym i zdjęciem z prędkością dwieście coś tam km/h. Ale tam nie było widać motocykla :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 mam pytanie :offtopic: czy za kręcenie filmu kamerką na baku mogą wlepić mandat?? to znaczy czy mogą przejrzeć materiał filmowy i jeżeli znajdą, że przekroczyłem prędkość, wlepić mi mandat?? :icon_razz: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 To chyba kwestia interpretacji prawnej. Nie wiem czy twoje nagranie moze byc uzyte jako dowod w jakiejkolwiek sprawie.Tymbardziej edytowane.To chyba do prawnika pytanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 mam pytanie :offtopic: czy za kręcenie filmu kamerką na baku mogą wlepić mandat?? A czy Twój szybkościomierz jest homologowanym urządzeniem do pomiaru prędkości? Nie bardzo. Przecież mogłeś akurat testować problem ze wskaźnikiem, który pokazywał dwa razy większą prędkość niż powinien ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A czy Twój szybkościomierz jest homologowanym urządzeniem do pomiaru prędkości? Nie bardzo. Przecież mogłeś akurat testować problem ze wskaźnikiem, który pokazywał dwa razy większą prędkość niż powinien ;-> Tylko, że możesz mieć problem z udowodnieniem, że Twój prędkościomierz mnożył faktyczną prędkość x4 a nie x2 ;) Ogólnie zgadzam sie z przedmówcą ;) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Hmm zasadnicze sie zgadzam, ale czy predkosciomierz wlasnie nie powinien miec jakiejstam homologacji ? Chyba nie powinien pokazywac na oko [jak ejst to wiemy], a jezeli mnozy x 4 to nie wiem czy pojazd powinien byc w ruchu ulicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to jest rada dla wszystkich:przy wyprzedzaniu podejrzanych pojazdow zagldaj perfidnie do srodka i wypatruj kamer,z auto :wink: psji-pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie dość, że archeolog to jeszcze Kolumb, odkrywca Ameryki :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 to jest rada dla wszystkich:przy wyprzedzaniu podejrzanych pojazdow zagldaj perfidnie do srodka i wypatruj kamer,z auto :wink: psji-pomaga Aleś wykop zrobił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Wyprzedanie, jest to manewr który wymaga szczególnej ostrożności, dlatego się nie podejmuję. bigrazz.gif Jedyny rozsądny na tym forum. Yuby a powiesz mi wreszcie gdzie można kupić taką fajną oczojebną kamizelkę w której jeździsz? Szukam i szukam a tu nic :( Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A może wiesz gdzie są takie które dodają odwagi i dzięki nim można wyprzedzać? :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Myślę że w sklepie ze śmiesznymi rzeczami. Przecież nikt rozsądny nie wyprzedza! Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mam pytanie :offtopic: czy za kręcenie filmu kamerką na baku mogą wlepić mandat?? to znaczy czy mogą przejrzeć materiał filmowy i jeżeli znajdą, że przekroczyłem prędkość, wlepić mi mandat?? :icon_rolleyes: :icon_question: kiedys bylo w Tv, ze jakis chlop wrzucil na YT filmik jak lamal prawo. Znalezli go i mandacik :D. A czy moga przejzec to co dopiero kreciles, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Krótka rozmowa z wiceszefem warszawskiej drogówki: http://zw.com.pl/artykul/343890.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi