Fiery Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dzisiejszy poranek - miód z maliną czyli asfalt na sucho :biggrin: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czolem! U mnie schnie :D. Za jakas godzinke ide smigac :biggrin:. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja niestetey za dnia nie pośmigam. Ale jak wieczór będzie tak ładny jak wczoraj to na pewno jakąś traskę zrobię :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 tak sobie czytam i.... milo mi, że nie tylko ja się wyłożyłam ;) i niestety nie jeżdżę aktualnie, bo czekam na pompę hamulcową. jazda bez płynu hamulcowego jest dosyć stresująca :D no ale w przyszłym tygodniu tez ma byc podobno niezła pogoda, więc do zobaczenia za tydzien na trasie :clap: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 może jakiś zbiorowy wypad do 2oo, w czwartek może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 może jakiś zbiorowy wypad do 2oo, w czwartek może ? Jestem przeciw a nawet za :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Chyba bede pracowal. Zalezy o ktorej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Tak pięknie słoneczko świeciło... nie mogłem się oprzeć małej przejażdżce :icon_razz: Oby jutro tylko deszcz nie padal! :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jak narazie pogoda Onetu sie sprawdza wiec gapie sie tam i na ICM.Jutro ma byc ladnie - w piatek deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czolem! 50km padlo :buttrock:.Troche zimno, ale asfalt suchy ;).Choc raz dupa mi uciekla na bialym przy wyprzedzaniu :(. Troche sie strachu najadlem ;]. Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 właśnie odstawiłem sprzęta na mały przegląd. Gdyby nie to, że rękawiczki enduro, są odrobinę za chłodne na jazdę po asfalcie to by było gites. Zdecydowanie bardziej such asfalt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Miałem dziś jeździć ale oczywiście menda odmówiła posluszeństwa :) WIęc teraz zamiast jazdy mam grzebanie:) podejrzewam gaźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Przypominam się kierowcą swą na drodze obecnością ale ci ciągle mają oczy w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nom ja przed chwila jezdzilem troche trasa lazienkowska i oczywiscie jakis pan z przyczepka chcial mnie i brata skasowac. Na szczescie bylo gdzie uciekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Przypominam się kierowcą swą na drodze obecnością ale ci ciągle mają oczy w dupie. Raio, ja to sie moglem, ku*wa, na smierc zamachac dzisiaj, ok. 14, za wiaduktem na strzegomskiej! :P Nie widzimy kolegow, tak? Dooooobrzeeee... Ja, niestety, chwilowo nie mam ani czym, ani w czym smigac... Ehhh... Ciezkie zycie... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi