pit373 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 generalnie temat nieaktualny... teraz raczej powinien się nazywać "kto nie jeździ ten d*pa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Niech jest temat....bedzie mozna na bierzaco czytac kto gdzie był, jezdził. Wg mnie ok. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dzisiaj pogoda TVP1 podala, ze od srody zalamanie pogody. W czwartek i piatek maja byc intensywne opady sniegu, a w dzien w calej Polsce mroz. TOZ TO ZIMA WRACA! I jeszcze ten sromotny usmiech prezenterki i slodkopierdzacy glos: "Jak widac, zima jeszcze sie z nami nie pozegnala..." :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Haha ! 200 km przez weekend z czego polowa na totalnym kapciu z tylu :lalag: 1500 od poczatku roku, wniosek -> ZIMY NIE MA i nie dajcie sobie wmowic ze jest inaczej ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Haha ! 200 km przez weekend z czego polowa na totalnym kapciu z tylu :lalag: SZALONY!!!! gdzie Ty tyle nawinąłeś?!?!?! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 SZALONY!!!! gdzie Ty tyle nawinąłeś?!?!?! :) Hehe, podobno bylem gdzies na jakies dzialce ale nie wiem bo woda Marek powoduje zaniki pamieci :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 sobota , niedziela ... trzeba korzystać puki jest :cool: Mam nadzieje, ze już sie pogoda nie pogorszy ... http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 w legnicy dziś z 30 motorków śmigało w tym ja :cool: niestety z prognozy pogody wynika ze w legnicy jeszcze jutro 10 stopni a potem poniżej 5 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 jak co łikendzik lajtowo prawie 400, ciągle zapominam podsumować ile km już w tym roku :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 jak co łikendzik lajtowo prawie 400, ciągle zapominam podsumować ile km już w tym roku :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 jak co łikendzik lajtowo prawie 400, ciągle zapominam podsumować ile km już w tym roku ;)dr350 się nie wlicza :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ale afryczką też pomykam. Właściwie zapomniałem, że miałem jeszcze szkolenie w Jachrance więc zapewne w ten weekend zrobiłem ponad 500, w tym, jak by nie liczyć deerkę to około 120-130 afryczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czolem! 70km :]. Wypad w 5 motorkow :].Co prawda poczatkowo CBF sie buntowala, bo akus zdechl, ale 45min ladowania wystarczylo :P. Wiosna :D. PozdroWez sobie kup w koncu nowy aku bo co kilka postow czytam ,ze ci nie chce odpalac :clap: :icon_razz: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 I ja sobie dziś pośmigałem:) mimo chłodu :clap: pozdrawiam użytkowniczkę (jak mi się wydawało) czerwonego nakeda :icon_razz: koło 15 po Tychach się mijaliśmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czolem! To nie wina aku :clap:. Wina super inteligentnych grzanych manetek Oxford. Wg. instrukcji zabezpieczaja one aku przed rozladowaniem - mierza stan naladowania aku i gdy ten jest za niski - wylaczaja manetki. Szkoda tylko, ze uklad mierzy poziom naladowania tak intensywnie (nawet gdy manetki sa zgaszone), ze wystarczy tydzien aby calkiem aku zdechlo :].Teraz wrzucilem w obwod przekaznik, wiec problem zazegnany :]. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi