wachu666 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzis to wrecz bylo lato! Tak cieplo i przyjemnie, z tak pieknym sloneczkiem i z tak suchutka jezdnia to juz dawno nie bylo! Bylem na zakupach, u fryzjera i w sklepie narciarskim. Wszedzie dzikie spojrzenia ludzi, i pytania: "haha, a nie za zimno na motor?" -"Pani! Toz to lato sie robi!" :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czolem! Ja dzis podgrzewane minetki zainstalowalem, wiec nie starczylo czasu na smiganie :biggrin:.Ale moze jutro... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czolem! Ja dzis podgrzewane minetki zainstalowalem, wiec nie starczylo czasu na smiganie :flesje: .Ale moze jutro... Pozdro O i mi by sie przydało. Słoneczko niby świeciło suchutki asfalt ale po 50 km jak zsiadłem z moto to myślałem że mi paluchy odpadną:lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja dzis na kazdych swiatlach grzalem lapy na silniku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja dzis na kazdych swiatlach grzalem lapy na silniku :) Pewnie sobie ludzie myśleli że trzymasz moto zeby sie nie rozleciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Znowu 160 :lalag: nawinięte :P Jutro jeszcze większe plany,wyjazd na Jure :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzis i wczoraj bylo super, kolo 100km nawiniete, koledzy w pracy juz nawet pukac w czolo sie przestali :P oby tak dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a ja tylko umyłem cyśke... nie było czasu na latanie... ale może jutro sie uda... no chyba że będę sie do studniówki szykował(ale to i tak nie przez cały dzień)... więc trzymajcie kciuki, jutro ruszam straszyć staruszki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pewnie sobie ludzie myśleli że trzymasz moto zeby sie nie rozleciało :) To juz wiem, czemu sie tak dziwnie patrzyli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Eh... nie ma to jak w środku martwego sezonu, odpalić motor, pośmigać po mieście w styczniowe popołudnie, między autami ;]Za ciepło nie jest, ale dla jazdy na motorze, można znieść jeszcze więcej :icon_mrgreen: :icon_twisted: Najlepsze jest to spojrzenie ludzi... :icon_question: Niech jak najszybciej nadchodzi już ta wiosna :icon_razz: Edytowane 25 Stycznia 2008 przez gizmucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Orgazm w proszku na wynos, raz!Dexio u nas dzis pieknie, nie ?Swietna jazda. Sucho, sloneczko, cieplo.Orgazm. Mam nadzieje ze jutro taka sama pogoda bedzie :D ps. na ulicy to moze nie, ale pod oknem 8 na 10 osob sie zatrzymuje i oglada moja dziwe :) Edytowane 25 Stycznia 2008 przez G3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Orgazm w proszku na wynos, raz!Dexio u nas dzis pieknie, nie ?Swietna jazda. Sucho, sloneczko, cieplo.Orgazm. Mam nadzieje ze jutro taka sama pogoda bedzie :) ps. na ulicy to moze nie, ale pod oknem 8 na 10 osob sie zatrzymuje i oglada moja dziwe :D Hehehe, wiosna jak sie patrzy :clap: Te kilka dni co jakis czas kiedy mozna posmigac naprawde poprawiaja czlowiekowi nastroj bardziej niz jakies "doswietlajace terapie" czy inne wynalazki na zimowa handre :P Czekam teraz na niedziele, ma byc bez opadow w ciagu dnia wiec pewnie znowu smiganko bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja dzis bylem w motostylu po kominiare ...i ogladalem fazera s2 :clap: :D :(Maaamooooo daj 30k zl :PNiestety to ja daje mamie kase a nie ona mi :)PIEKNY jest :DMam nadzieje ze jutro ez bedzie pogoda :P hmm dzis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Będzie WIAĆ, przez duże W. Dziś jeszcze wcale nie wiało, jak jeżdziłem na Rowerze to jakoś nie zauważałem żadnych problemów (jak chodziłem na piechotę to czułem że gwiżdże), ale w sobotę ma w Warszawie być wiatr do 50 km/h dochodzący (OK, to już w nocy). Ale ogólnie to śliczna pogoda, sucho, słonecznie, w ręce ciepło... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Ja dzis bylem w motostylu po kominiare ...i ogladalem fazera s2 :P :clap: :DPIEKNY jest :D Noo, warto na niego zbierac, nawet dlugo i mozolnie, uwierz mi :( Będzie WIAĆ, przez duże W. Dziś jeszcze wcale nie wiało, jak jeżdziłem na Rowerze to jakoś nie zauważałem żadnych problemów (jak chodziłem na piechotę to czułem że gwiżdże), ale w sobotę ma w Warszawie być wiatr do 50 km/h dochodzący (OK, to już w nocy). Ale ogólnie to śliczna pogoda, sucho, słonecznie, w ręce ciepło... :-) No wlasnie wiatr - wracalem kolo 19-20 z pracy i pare razy dmuchnelo dosyc mocno chociaz znacznie bardziej czulem jak wieje na swiatlach gdzie mna bujalo niz podczas jazdy. Jedyna zaleta wiatru to to, ze jest przeplyw powietrza i szybciej np schnie asfalt i czesciej sa przejasnienia wiec wieksza szansa na pogode do smigania. Miejmy nadzieje ze uda sie kolejny dzien wyrwac zimie :) Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Dexio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi