Egeba Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 slisko jak diabli co chwile czulem ze mi kola uciekaja, i sie cieszylem ze jest okale nistety olej + nierowna nawierzchnia i zaliczylem mini szlifa przy ok 15-20km/h straty lekko wytarta kurtka polamany kierunek porysowana szyba i lekko wygiety gmol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja ze dwa tygodnie temu byłem z warszawy w łomiankach, ale za to ze złąmaną nogą.Ale teraz to już odpuszczam, bo niechce znowu na ortopedie. A jaka to przyjemność, jak motor woli bokiem jechać niż przodem. Suzi czeka na wiosne i trzeba je trosze dopieścic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 U mnie sezon sie nie kończy :biggrin: Dzisiaj oczywiście jeździłem :biggrin: Jak wyżej, nie mam w planach zakończenia sezonu :clap: aczkolwiek na rozpoczęcie chętnie stawię się na jakimś zlocie :biggrin: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Królestwo za wueske :buttrock: Gdzie te czasy jak przychodziła najgorsza pogoda i dopiero się zaczynała prawdziwa jazda :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Noto ja dzis walnalem cos kolo 80 kilo :icon_mrgreen:Glownie na trasie Praga pld - Okecie - Brodno.Puszkarze troche spia, ale ogolnie nei jest tragicznie. Tylko zakrety trzeba brac kwadratowo :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ... ja wczoraj ... ride to hell ... znaczy się na Helu byłem ... raptem jakieś 150km ... kilka razy tylne koło uciekało, raz przednie ... póki co bez strat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość senekkorzenna Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ludzie wy macie zdrowie ja dzisiaj smętnie patrzyłem za okna samochodu na pogodę i tylko widziałem 2 śmiałków ale oni zawodowo rozwozili pizze na skuterach,miny mieli jak kupę nieszczęścia.Miałem nadzieję że wyjży trochę słońca i dorobię 20km bo tyle potrzebuję do przeglądu gwarancyjnego.Jak kto znasię na czarach to niech prześle słoneczną pogodę do Krakowa ,tak ze 2 godzy.Z góry dziękuję :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewix Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja wczoraj wyjechałem zrobić runde wokół miasta no i na łuku pochyliłem sie i tył zerwał przyczepność i gleba :D straty: ułamany podnóżek,ułamana dźwignia zmiany biegów,potłuczone moje nowe lusterko :) jak jeździłem było mi ciepło tylko właśnie z przyczepnością problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 no wlasnie na przyczepnosc trzeba uwazac, zwlaszcza po zmorku. wczoraj slizgalem sie na butach po ulicy :icon_eek: w zasadzie jak swiatlo sie nie odbija od asfaltu to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Musze sie przyznać, złamałem to co sobie obiecałem......i zrobiłem to. Było silniejsze ode mnie :icon_exclaim: Jednak wziałem i wyjechałem dziś bo juz nie mogłem wytrzymac. Jakies 15-20 km moze zrobiłem, ale drogi sa fatalne. Pełno zamoknietego piachu i tłuste. Jak ruszałem ze skrzyzowania to na 3 zrywał przyczepność jeszcze :/ ale njelepsze sa i tak miny kierowców :icon_mrgreen: hehe Jak słysza nagle głosny ryk obok siebie patrza a tam moto :icon_exclaim:A jak sie brudzi sprzęt.....tragedia :/ wprawdzie nigdy tam specjalnie nie przesiadywałem przy moto zeby go extra czyscic ale miałem go umyty przed sprzedarza a teraz znowu cały zalepiony całym marasem z drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Musze sie przyznać, złamałem to co sobie obiecałem......i zrobiłem to.Masz nauczkę - po co sobie obiecywać jakieś głupoty :icon_exclaim:Jak ruszałem ze skrzyzowania to na 3 zrywał przyczepność jeszcze :/ Przyznaj się, że specjalnie to robiłeś :icon_mrgreen: :icon_exclaim: A jak sie brudzi sprzęt.....tragedia [...] a teraz znowu cały zalepiony całym marasem z drogi.To fakt... dlatego zdecydowanie wolę lekki mrozek niż takie +3... pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja wczoraj przed poludniem jak bylo jeszcze sucho w wawie latalem ... pogoda zejefajna tylko oponki tak sie juz nie kleja ... troche mnie cholera raz bujnelo na kole, wskazane powietrza drobine spuscic :icon_exclaim: PS. o snieg ... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Też wczoraj troszkę gwizdnąłem. Na siekierkowskim dojazdy suche, a na moście szadź. Mam nadzieję, że dzisiejsze anomalia ustąpią szybko. :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Też wczoraj troszkę gwizdnąłem. Na siekierkowskim dojazdy suche, a na moście szadź. Mam nadzieję, że dzisiejsze anomalia ustąpią szybko. :) dokladnie na mostach trzeba dwa razy uwazac a aura kiepska :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mnie również temperatura nie przeszkadza :banghead: ...tylko ten śliski syf na asfalcie zabiera sporo z przyjemności jazdy :) o schodzeniu na kolanko trzeba już zapomnieć ....ale za to można efektownie ruszać spod świateł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi