bulamoto Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 1:30 fajny motyw z wysypywaniem piasku z kasku :icon_mrgreen: Ale tak szczerze, to chyba malo komu zdarza poskakac sobie pod dachem?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Marcin trenuje w wekendy z Bartkiem i Binolem gdzieś we Warszawie lub pod. A ten poważny wypadek to w sumie przez sprzęt. W CZesi wyskoczył bieg na szczycie rampy złamał szczękę w 3 miejscach i skręcił kolano, ale już od jakiegoś czasu normalnie trenuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A motor zmienił czy dalej na CZ jezdzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 tak to jest z takim sprzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 tak to jest z takim sprzetem jeszcze bys sie zdziwil, wez sende i przetestuj, powiem ci tylko tyle ze do cz w neinagannym stanie neima zadnego polotu :) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 nie no ja niemowie ze senda jest lepsza bo wiem ze 2takie skoki i bym mial po zawieszeniu,(wiem bo juz zmienialem zawias:P) ale jak do fmx juz przydalby sie japonczyk troche lepszy, bo wiadomo ze cz to tylko cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Kumajcie to, szczena mi opadla: http://www.youtube.com/watch?v=o5URsCKsbhA Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ciekawe co myślą teraz ci co wrzucali mu od drewnianych mózgów pod poprzednim filmem na youtubie... Mam nadzieję, że połknęli język... Wieelki szacunek dla chłopaka... !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Ty z drewnianym mózgiem może pokazesz co potrafisz na tej swojej maszynie ??? Bo obrazać to każdy potrafi, a pokaz że jesteś od niego lepszy !!! Edytowane 24 Listopada 2007 przez hubertmtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 lol moze ten koleś jest masochistą ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 lol moze ten koleś jest masochistą ? :icon_eek: sam jestes masochista albo kretyn :biggrin: ten chłopak terenuje z Ogłaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 :flesje: :notworthy: No świetnie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Ty z drewnianym mózgiem może pokazesz co potrafisz na tej swojej maszynie ??? Bo obrazać to każdy potrafi, a pokaz że jesteś od niego lepszy !!! Dla mnie motocykl służy do jazdy, a do latania motolotnia bądź samolot. To, co chłopak wyprawiał może jest godne podziwu, ale mnie to ku**ewsko śmieszy. Jak masz z tym jakiś problem to mi przykro, możesz poskarżyć się w brawo. Nie interesuje mnie to, czy trenuje z Piechniczkiem, Ogładą, Benhakerem czy z U.F.O. Dla mnie ten film jest zajebiście śmieszny i prezentuje jedynie umiejętność upadania i upór w samookaleczaniu. Pozdrawiam i życzę wysokości :flesje: edycja. Zaznaczam, że zanim zamieściłem na forum link do filmu, obejżałem jego nowszą wersję z sezonu 2006/2007. Edytowane 24 Listopada 2007 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 może Twój motocykl służy do jeźdzenia po bułki :] zazdrościsz i tyle! :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Dobra Saltus ale komu mam sie poskarżyć co ty myslisz ze boje sie takich co pija wódke i nie sa leszczami(Twój zajebi$%^ avatar). W sumie to każdego ten filmik śmieszy ale jak widzisz nie każdy odrazu obraża kolesia. Także wsiadaj na swoją maszyne i ścigaj sie.... z dziećmi w chodzikach. pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi