Saltus Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://www.youtube.com/watch?v=goL2CkUNGTA wymiękam :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Piwo Lukaszczyk jest znany na forum. Edytowane 22 Listopada 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 mam tylko nadzieje ze zawsze bedzie tak fortunnie lądował :) pozdrawiam jestem pelen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 za kazdym razem jak to ogladam to respect znalazl sie jakis sponsor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 stawiasz 10 piw na łebka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 stawiasz 10 piw na łebka :P Szukałem i nie było :) Co to za czasy, że nieletni o piwo się upominają :clap: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 za kazdym razem jak to ogladam to respectznalazl sie jakis sponsor?z tego co ja wiem to ten chłopak trenuje z Bartkiem Ogłaza :) ale co do sponsorów to nic mi nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 sponsoruje go chyba gipsar :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 wygląda jakby sie specjalnie puszczał ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 jak kot ląduje na 4 łapy :crossy: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 czy mnie oczy nie myla czy to poczciwa cz cross tak lata?:) poco sponsor? z takimi umiejetnosciami wychodzenia clalo z kraks to jako kaskader spokojnie zarobi! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Pod jednym z filmików z udziałem tego kaskadera był komentarz zamieszczony przez jakiegoś jego znajomka z informacją że koleś mocno się połamał ale to było jakiś czas temu,niepamiętam dokładnie kiedy.Może już wrócił do latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mam wrażenie, że gdyby nie kierowca motocykl 85% skoków by łagodnie i bezpiecznie wylądował... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Moto chyba też gumowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tylko mózg drewniany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi