GRASS Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Krótko, na temat, bez zbędnych przemyśleń i dywagacji - gdyby tak u nas - rzucam obecną pracę od razu i idę do drogówki, trudno :smile: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 "BTW zbliżonym pomysłem były sprezentowane naszej policji swego czasu dukaty monstery: zajeździli, zakatowali, zaniedbali. pamiętam był jeden odbudowywany później przez kogoś z prm, opis stanu po "policyjnej służbie" był powalający" no właśnie kiedyś miałem przyjemność z tymi panami "współpracować" i po krótkiej rozmowie i grożeniu palcem wystartowali z CPNu na kole. O ile dobrze pamiętam sprzęty przejęte z angli czy cuś, ładne, kolesie wiedzieli co z nimi robić. Podobało mi się , że mamy takich chłopaków ale po przeczytaniu posta ręce opadły. Przecież powinni traktować jak swoje prywatne suczki a nie jak radiowóz do od...nia roboty i zabawy w ghost ridera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dziś w tv ale to bylo bardzo na szybko zdąrzylem zobaczyć ze policja nasza dostała jakieś 2 hondy, nawet to chyba w Łodzi a może się myle,wiem tylko że te maszyny mają widlasty motor i 1300cc, więcej szczegółów nie znam, i zdąrzyli powiedziec ze narazie jedyne takie w Polsce egzemplarze które posiada policja ...cholera nie wiem co to za model był,ale ogólnie całkiem ładne maszynki, zdąrzyłem uslyszec jeszcze jak chwalą się ze mają podgrzewane manetki i regulacje owiewki, z tyłu wyświetlacz, i chyba 5 pozycji w pamięci, typu: "wypadek" "kontrola drogowa" "zapnij pas" i jeszcze coś ...tak że jak taki Pan policjant smignie to może później wyjechać sobie z takim ładnym transparentem do nas :) Jak ktoś widział to w tv albo wie coś więcej to może się wypowie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tak, przez prase zwane "superścigaczami" PanyEuropany. Dostała je komenda w Parzęczewie i są przeznaczone do patrolowania autostrady która dopiero ma powstać. Co z nimi przez ten czas sie bedzie działo nie napisali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) http://www.autokrata.pl/lod/1330/dac_psu_kosc/ :) http://www.autokrata.pl/lod/406/policyjny_...ys_zl_w_30_dni/ Edytowane 4 Grudnia 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://www.autokrata.pl/lod/1330/dac_psu_kosc/ :clap:http://www.autokrata.pl/lod/406/policyjny_...ys_zl_w_30_dni/ ad. 1. nie wiadomo jakie były okoliczności wypadku, więc jest to takie niepoważne potraktowanie tematu ad. 2. fajnie byłoby, gdyby jeszcze autorzy rozróżniali modele. bo na razie wychodzi brak profesjonalizmu :Pjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 hehe. Policja w Subaru. Niezłe. W Londynie też są popularne te konserwy ale tylko jako Doctor. I mają fajne zielone, migające swiatełka... :icon_biggrin: Policja uzywa BMW 535 oraz Vauxhall Vectra 3.2 V6 czy jakies takie oraz Saab. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi