Leon84 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 haha bardzo sie ciesze, slyszalem inne opinie w dniu kiedy kupilem xj i kiedy sie jeszcze ni eprzyjrzalem zamowilem opony pilot sport 170 na tyl i 110 przod... dziwne bo w sr 250 (ala choper) mam 120 tyl 90 przod no ale dzieki za odpowiedzi http://bikepics.com/pictures/1047932/ - ten ma zdjaei sie szersza opone z tylu, mi chodzi glownie o wizualkepozdrawiam Tamta XJ ma felgę od Diversiona :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 dopiero ja kupilem, wybaczcie ale wole turystyczne motocykle, nie chcem nic zmieniac tylko tę opone z tylu :) czyli wystarczy wymienic felge i powalczyc z osłoną łańcucha? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 dopiero ja kupilem, wybaczcie ale wole turystyczne motocykle, nie chcem nic zmieniac tylko tę opone z tylu :) czyli wystarczy wymienic felge i.... pozdrawiam ....wziąć koło i p********ć się w czoło. Sorry stary, że tak piszę, ale zastanów się czy dla wyglądu sprzęta warto tracić na własnościach trakcyjnych motocykla? Wsadzisz za szeroką oponę i po wjechaniu w zakręt, którego nie doceniłeś zwiększasz znacząco szanse na skończenie na drzewie. Naprawdę warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Niech kombinuje. ;) Szybko się przekona, że źle zrobił ale pewnie nie przyzna sie do błędu...Zajebiście będzie wyglądać ta Xtka... taka turystyczna, hamerykańska :icon_question: Przednie koło tez jakies takie wąskie.. może od Wild Stara podejdzie? :biggrin:Zresztą do odważnych świat nalezy ;( Edytowane 7 Listopada 2007 przez Leon84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Oprocz pogorszenia wlasnosci trakcyjnych ten sprzet bedzie bardzo skutecznie wywolywal smiech :D Jesli o mnie chodzi to lubie sie smiac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 dobra, dzieki panowie za odpowiedzi, temat mozecie zamknac, jak wsadze szersaz gume na tyl ale to w przyszlym sezonie to zapodam fotki pozdro, to bedzie moto do stuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 , to bedzie moto do stuntu Nie no nie bądź taki miętki XJ-ota do kaskaderki jest za łatwa. Dziesięciolatki od niej zaczynają, Ty masz już 16 lat więc polecam Drag Stara na moto do stuntu. Pamiętaj też żeby latać w kasku integralnym bo jak ci po gumie XJ-ota zbyt twardo opadnie to może jej się drastycznie rozstaw kół powiększyć a w kasku typu Jet można sobie twarz zetrzeć. Teraz na poważnie: Sprzedaj tego sprzęta i kup coś innego, XJ-ota to nie „ścigacz” ani moto do kaskaderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 mi starczy:] wyrzuce plastiki, zebatke na tyl zmotam, cos z przelozeniami, klatke, stelaz i bedzie, xj mi sie podoba off topic;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tamta XJ ma felgę od Diversiona :)Obawiam sie ze nie. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Obawiam sie ze nie. Chyba masz rację :) Może z Suzuki ?Ta Xj-tka to chyba Hondusia z forum Xtek jest. Edytowane 7 Listopada 2007 przez Leon84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi