MYCIOR Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Masakra. Chlopak dopiero zaczynał zycie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Najgorsza jest pobłażliwość społeczeństwa dla ludzi, którzy jadą po piwie lub dwóch. Bo to zazwyczaj nie pijani w sztok kierowcy zabijają, ale tacy po jednym kieliszku! Powinno się konfiskować samochód lub motocykl lub dawać automatycznie duże grzywny. Inaczej się tego nie wypleni. Do dziś zatrzymano prawie 1000 kierowców pijanych ilu więc jechało 10 razy tyle, 100 razy tyle? Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A szkoda, że ich Policja dopadła... Mogli to zrobić mieszkańcy... Dokładnie powinni zastac zlinczowani. :evil: :crossy: :wink: Mam nadzieje że bedą mieli zrytą psychikę do końca zycia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dokładnie powinni zastac zlinczowani. :D :P :P Mam nadzieje że bedą mieli zrytą psychikę do końca zycia :D Zlinczowani O.K. Jak najbardziej jestem za. Natomist co mnie obchodzi psycha jakiegoś mordercy za kilkanoście lat. Publiczna egzekucja tylko i wyłącznie. P.S. Chcecie aby była kara śmierci :D To czemu nie głosujecie na Korwina Mikke i jego UPR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 kurde... mam madzieje ze to nie byl zaden znajomy, zreszta co za roznica... chlopak niewiele mlodszy ode mnie... i to w sumie niedaleko ode mnie... [*] a tamtym to nogi z d*pu powyrywac... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Pewnie marzył żeby kiedyś mieć prawdziwy motocykl ale niestety sie nie doczekał [*][*][*] jest tylko jedno rozwiązanie dla takich pijaków kierowców śmierć za śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 to byl sasiad mojego kolegi, straszna tragedia rodzicow, byl jedynakiem, do tej pory smigal tylko na ulicy przed domem bo nigdzie indziej mu nie pozwalali, dopiero od niedawna zaczal jezdzic gdzies dalej... szkoda chlopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Niech mi dadzą broń, prawnie niech to zalegalizują - chętnie pociągnę za spust bez jakiegokolwiek mrugnięcia okiem, nawet na oczach ich bliskich, choćby mieli po 15 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) to byl sasiad mojego kolegi, straszna tragedia rodzicow, byl jedynakiem, do tej pory smigal tylko na ulicy przed domem bo nigdzie indziej mu nie pozwalali, dopiero od niedawna zaczal jezdzic gdzies dalej... szkoda chlopaka Straszna tragedia dla rodziców. I do tego jeszcze jedynak... Makabra :evil: Gołymi łapami bym skur*iela zaciukał :icon_evil: Edytowane 3 Listopada 2007 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 rodzice do konca zycia beda mieli poczucie winy i wyrzuty sumienia, ze pozwolili jedynemu synowi jezdzic skuterem, współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Szkoda gościa... tyle życia przed nim... Ale tych kretynów to siekierą zabić !! Ostatnio znajomy ze szkoły (15 lat) jeździł sobie na gazie, o mało co nie stracił życia gdy wchodził w zakręt bokiem. Był o tym temat. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earl77 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zlinczowani O.K. Jak najbardziej jestem za. Natomist co mnie obchodzi psycha jakiegoś mordercy za kilkanoście lat. Publiczna egzekucja tylko i wyłącznie. P.S. Chcecie aby była kara śmierci :icon_evil: To czemu nie głosujecie na Korwina Mikke i jego UPR :evil: Psychike? Jaką Psychike? Tacy nie mają psychiki. Gdyby mieli to by nie siadali za kółkiem a potem nie sp....ali z miejsca wypadku. Nie jestem w stanie pojąć jakim trzeba być sk....nem żeby kogoś potrącić nie mówiąc już o zabiciu i sp.....lac z miejsca wypadku na zasadzie: "A może sie k...a upiecze"... Ale niestety u nas jak widać coraz częściej to norma... Dostaną pewnie ze trzy lata. Sprawa będzie sie ciągnąć ze 2. Czas aresztowania policzą im za czas odsiadki. Zabiorą prawo jazdy pewnie na jakieś 5 albo 10 lat i tyle... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zlinczowani O.K. Jak najbardziej jestem za. Natomist co mnie obchodzi psycha jakiegoś mordercy za kilkanoście lat. Publiczna egzekucja tylko i wyłącznie. P.S. Chcecie aby była kara śmierci :icon_evil: To czemu nie głosujecie na Korwina Mikke i jego UPR :evil: Młody chłopak, zaczynał swoje życie i przez 2 idiotów nie miał szansy nawet nacieszyć się życiem.Człowieku zginął człowiek , a Ty do tego politykę mieszasz.. ajajaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Młody chłopak, zaczynał swoje życie i przez 2 idiotów nie miał szansy nawet nacieszyć się życiem.Człowieku zginął człowiek , a Ty do tego politykę mieszasz.. ajajaaj Jezeli ktos chce kary smierci to ich dzialanie zarowno zaczyna sie, jak i konczy tylko na slowach... A tak serio ta kary smierci i tak nie bedzie ... Szkoda chlopaka :icon_evil: Na moich oczach zostala potracona kobieta przez pijanego kierowce, ale naszczescie przezyla, kierowca zbiegl, a widzac to, w srodku wypelniasz sie nienawiscia do kolesia :evil: .Dzieki nam zostal zlapany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZX Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Takie są skutki jazdy po %. Ja NIGDY nie siadam za kierownicę gdy piję :icon_evil: Za jazdę po pianemu powinni ostrzej karać!!! Szkoda chłopaka jeszcze całe życie miał mieć przed sobą.. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi