Skocz do zawartości

SHADOW 1100 czy DRAG STAR 1100?

RYB@
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam kolegę,

ja osobiście jeżdzę aero c3, to duzy motocykl i mysle,że musisz się do nego przymiezyć ,czy ci leży pod ręke i nogę.Prowadzi sie b.dobrze i nie czuć zmęczenia na rekach,aczkolwiek w miescie nie jest tygrysem do manewrowania - duzy rozstaw osi- technicznie OK,ma bardzo dobre przyspieszenie, zwłaszcza na 2 biegu (od 20 do 80 w ok3 sekundy).Popatrz na obydwa moto ,pomysl ,popytaj i zdecyduj.

Jeszcze jedna rzecz o której zapomniałem napisać,Honda AERO C3,posiada hydrauliczne popychacze zaworów,laik w servisie (nie Hondy) kiedys zapytał się czy wyregulowac zawory , uwazajcie na takich mechaników! jeszcze gotowi sa zepsuc porządny sprzęt.

Cenna uwaga- aby zawory hydrauliczne pracowały bez zarzutów, wystarczy tylko regularnie wymieniac olej silnikowy.

Pozdrowienia dla wszystkich z Drag Starów i Hondziarzy

WITKA !!

Muszę się przyznać,że zdradziłem Drag Star'a oraz Shadow'a na rzecz Wild star'a i przynajmniej narazie nie żałuję oraz mam nadzieję,że tak zostanie. :eek:

Pozdr

Zaluj, zaluj. A na powaznie to kazdy z nas dokonuje wyborow i albo super sie cieszy albo klnie. Mi sie z motocyklem nie pali - znajdzie sie klient to opchne go - nie - bede nadal nawijal km. W moim wypadku najgorsze jest to, ze w zasadzie nie mam powodu aby go sprzedac ale jak to czlowiek - zachciewa sie ciagle czegos nowego, innego. Z drugiej strony jak sobie pomysle, ze sie pozbede raczej egzotycznego moto to tez troche zal. Pozyjemy zobaczymy.

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Zaluj, zaluj. A na powaznie to kazdy z nas dokonuje wyborow i albo super sie cieszy albo klnie. Mi sie z motocyklem nie pali - znajdzie sie klient to opchne go - nie - bede nadal nawijal km. W moim wypadku najgorsze jest to, ze w zasadzie nie mam powodu aby go sprzedac ale jak to czlowiek - zachciewa sie ciagle czegos nowego, innego. Z drugiej strony jak sobie pomysle, ze sie pozbede raczej egzotycznego moto to tez troche zal. Pozyjemy zobaczymy.

Jasne, jasne żal mi tylko tego wypasu jaki ma Twój moto bo ja teraz muszę kupić PRAWIE wszystko do mego a jak wszyscy wiedzą to wcale nie mała kaska którą trzeba dołożyć a Ty ją dajesz za friko.Napewno doceni to ktoś kto zainteresuje się tą maszyną.

pozdr

ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ

• 4 tygodnie później...

Moze ktos wesprze mądrym słowem mam czas do niedzieli cirka na decyzje oba sprzety sa w stanie bdb

troche bardziej atrakcyjna cena yamachy full ubranej z przeb 13tys

ale honda1100 chłodzona ciecza przeb 30tys-bardziej znajoma pewna ale znowu golas ale super pewniak

-kolega go serwisuje od kilku lat-i co Wy na to?

Pozdr Darek

Zaraz sie dowiesz, ze oczywiście Draga... Ale nie daj sie i kup Shadowa... :banghead:

Pozdrawiam

tez mam ochote na hondzianke(itroche mniej kasy kosztuje)-mam nadzieje ze radzisz szczerze-jak widze to jestesmy ziomalami ito b bliskimi

Pozdr Darek

Moze ktos wesprze mądrym słowem mam czas do niedzieli cirka na decyzje oba sprzety sa w stanie bdb

ale honda1100 chłodzona ciecza przeb 30tys-bardziej znajoma pewna ale znowu golas ale super pewniak

Pozdr Darek

Brachu, ocyzwiscie, ze Drag to Drag. Mlodszy, mniejszy przebieg i ubrany, a to tez wazne. I nie bedziesz stal w cieniu :clap: :lalag:

Brachu, ocyzwiscie, ze Drag to Drag. Mlodszy, mniejszy przebieg i ubrany, a to tez wazne. I nie bedziesz stal w cieniu :clap: :lalag:

tylko tak mi przyszło teraz pytanie do siwej głowyDLACZEGO nie można jej sprzedac przez pół roku

(była w otomoto) za tak atrakcyjną cene? i full ubraną i z przeb 13tys?

co myslisz otym?

pozdr Darek

Pozdr Darek

Jakże bardzo ja chciałbym mieć taki problem... :banghead:

Drag to Drag, nie wymaga komentarza. :icon_mrgreen:

Shadow to jednak nie ta renoma, ale gdybym był na Twoim miejscu /szkoda że nie jestem :biggrin: / poszedł bym za rozumem i wybrał Shadow. Pojemność i moc swoją ma, jak piszesz - pewniak /bezcenne w tych czasach/ a ubranie... nie jest aż tak znowu bardzo drogie a i będziesz mieć możliwość ubrać ją "pod siebie". :banghead:

Jakże bardzo ja chciałbym mieć taki problem... :biggrin:

Drag to Drag, nie wymaga komentarza. :cool:

Shadow to jednak nie ta renoma, ale gdybym był na Twoim miejscu /szkoda że nie jestem :biggrin: / poszedł bym za rozumem i wybrał Shadow. Pojemność i moc swoją ma, jak piszesz - pewniak /bezcenne w tych czasach/ a ubranie... nie jest aż tak znowu bardzo drogie a i będziesz mieć możliwość ubrać ją "pod siebie". :buttrock:

i chyba tak będzie jak mówisz ubrac nie problem a pewniak to pewniak

Dzięki-bardzo pomogłes Darek

i chyba tak będzie jak mówisz ubrac nie problem a pewniak to pewniak

Dzięki-bardzo pomogłes Darek

Jak się mawia, od przybytku głowa nie boli.

Na forum jest koleś KRASNAL. Ma on właśnie Wirago 1100 z 1996r. kompletnie ubraną za 11 tys.

Znam go i wiem, że moto godne uwagi.

Nie żebym namawiał, ale wybór z trzech lepszy niż z dwóch. :cool:

Honda Shadow 1100 nawet bym sie nie zastanawiał :biggrin:

chłodzone powietrzem silniki były w TRABANTACH ( no i jak sam piszesz jak on taki rarytas czemu sie nie sprzedaje tyle czasu ?? )

no i ten przebieg :buttrock: 13 tys ktos ubrał kompletnie moto i potem jezdzil troche ponad 1300 km rocznie :biggrin:

pzdr :cool:

Inną sprawą jest to, że na 10 drag star`ów przypada 1 shadow`a ;)

dobrze mówic jak wiesz co masz -cięzko kupic vt1100 w dobrym stanie szukam tego kilka tyg moze mies

mało ajak są to trzyma cene -dragów jest full na allegro sa zdecydowanie droższe niz w rzeczywistosci

Pozdr Darek

Jak się mawia, od przybytku głowa nie boli.

Na forum jest koleś KRASNAL. Ma on właśnie Wirago 1100 z 1996r. kompletnie ubraną za 11 tys.

Znam go i wiem, że moto godne uwagi.

Nie żebym namawiał, ale wybór z trzech lepszy niż z dwóch. :buttrock:

Dzieki Wiagra odpada

Pozdr Darek

Honda Shadow 1100 nawet bym sie nie zastanawiał :lalag:

chłodzone powietrzem silniki były w TRABANTACH ( no i jak sam piszesz jak on taki rarytas czemu sie nie sprzedaje tyle czasu ?? )

no i ten przebieg :D 13 tys ktos ubrał kompletnie moto i potem jezdzil troche ponad 1300 km rocznie ;)

pzdr :cool:

Taak?

Jakże bardzo ja chciałbym mieć taki problem... :banghead:

Drag to Drag, nie wymaga komentarza. :biggrin:

Shadow to jednak nie ta renoma, ale gdybym był na Twoim miejscu /szkoda że nie jestem :biggrin: / poszedł bym za rozumem i wybrał Shadow. Pojemność i moc swoją ma, jak piszesz - pewniak /bezcenne w tych czasach/ a ubranie... nie jest aż tak znowu bardzo drogie a i będziesz mieć możliwość ubrać ją "pod siebie". :biggrin:

a tak nawiasem to pewnie z biegiem czasu tez dopadnie Cie ten problem

Wizualnie bardziej podoba mi się Drag Star, ale Honda ma świetną opinię i trzyma cenę. No i jeśli to pewny motocykl to raczej lepszy wybór. Przebiegi obydwu motocykli- jesli prawdziwe- to znikome zwłaszcza w stosunku do wieku.