Fisher_DRZ_E Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Wygląda, że jest OK! Ale jak już odkryłeś to nie zapomnij żeby zabezpieczyć śruby np. Loctite'm (jak zostawisz nie zabezpieczone to wcześniej czy później zmieli- wiem po sobie :banghead: ) ostatnio się pokusiłem o te czynność - tzn 6 w magnecie, alternator sobie odpuściłem, na śrubach z magneta jest ślad oryginalnego klejenia na 1 do max 2 zwojów słabiutko - wiec to nie mit [a tak myślałem] - trzeba kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam Dziś sprzedałem moją drz więc poszukuje następczyni czyli Drz S albo E (z chomologacją) z lat 2005 w zwyż. Najchętniej z Lubelskiego,Mazowieckiego,Podkarpackiego [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mam problem z zaciskiem 2 toczkowym w DRZ. Otoz tloczki nie chca sie wyzuwac pomimo pompowania plynu przez pompe hamulcowa. Na dokreconej srubie odpowietrzajacej wogole nie czuc zeby cos bylo wpompowywane(klampka pompy jets luzna). Po poluzowaniau sruby do odpowietrzania widac jak plyn sobie wyplywa ale niekiedy sie cofa. Pompa jest sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 poluzuj śrubę przewodu przy pompie i pompnij kilka razy uzupełniając płyn, powinno się odpowietrzyć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Decyzja meska zapadla!! Sprzedam Suke. Moze byc w wersji ADV albo SOFT ORGINAL 2003r Przebieg ~ 20000km Zarejestrowana itd... Nowy naped, nowe Mitasy C02 i C16, nowe klocki, olej, filtry itd... (zostaje: Kikstarter, oslony karterow CFC, tylna lampa z migaczami UFO, wysoka kierownica WPR) Dodatkowo mam: Komplet niebieskobialych plastikow Podwyzszenie kierownicy 3cm Wydech Higashi Zbiornik 28l RVaqualine Oslony chlodnicy Flatlands Plyta pod silnik MSR Oslony ramy Works Connection Stelaz H&B Bagaznik Suzuki Footpegi od wersji E Handbary EGO Cena za calosc i osobno do uzgodnienia. (13000PLN za golasa) Wszystgo gra, huczy i smiga... Edytowane 27 Maja 2009 przez paf Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zdemontuj zacisk. Zdejmij pokrywę zbiorniczka z płynem. Wciśnij oba tłoczki, tak aby były jednakowo schowane. Teraz dopiero zacznij odpowietrzanie układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 manualne naciagacze lancuszka rozrzadu (MCCT) znow dostepne: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=649339693 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 witam czy ktos posiada schemat krazenia oleju w naszej kochanej dr-zecie ?? z gory dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 witam czy ktos posiada schemat krazenia oleju w naszej kochanej dr-zecie ?? z gory dzieki pozdro Znalazlem taki, mam nadzieje, że zadowalajacy >> http://w251.wrzuta.pl/obraz/powieksz/37ief9a0XF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...D/2/Make/Suzuki sprobuj tutaj tez. btw to brzeczy mi chyba rozrzad w moich drzetach(S z 2000 i SM z 2006).motocykle maja przejechane po 5 tysiecy i slychac brzeczenie jak utrzymuje je chwile na wysokich obrotach(za wysokich na dany bieg).czy to wina rozrzadu/napinaczy czy czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 fajnie by bylo gdyby to bylo obrazkowo ;p ale dzieki wielkie ten link http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...D/2/Make/Suzuki cos mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) Poszukuję jakiegoś fajnego tłumika do mojej drz - E. Tłumik jest chyba jedyną rzeczą, która mi się w moim sprzęcie nie podoba. Macie jakiś pomysł na niedrogie rozwiązanie. Może ktoś z Was sprzedaje maszynkę z jakimś fajnym wydechem? (Chętnie oddam swój i za dopłatą przygarnę tuningowca ;)) A może ktoś zakupił już w OlekMotocykle ten tłumik: http://www.sklepef.pl/shop/174/31767--higa...-drz-400-e-0009 i może polecić lub odradzić? Edytowane 31 Maja 2009 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Poszukuję jakiegoś fajnego tłumika do mojej drz - E. Tłumik jest chyba jedyną rzeczą, która mi się w moim sprzęcie nie podoba. Macie jakiś pomysł na niedrogie rozwiązanie. Może ktoś z Was sprzedaje maszynkę z jakimś fajnym wydechem? (Chętnie oddam swój i za dopłatą przygarnę tuningowca ;)) A może ktoś zakupił już w OlekMotocykle ten tłumik: http://www.sklepef.pl/shop/174/31767--higa...-drz-400-e-0009 i może polecić lub odradzić? Też się zastanawiałem nad tym wydechem od Olka , z racji że nigdzie nie mogłem się niczego dowiedzieć o tym wydechu i że jest z aluminium- odpuściłem i kupiłem dwa razy droższy akrapa na tytanie.Miałem wcześniej tytanowe wydechy , i po mega glebach , gdzie wydech był spłaszczony doprowadzałem go do stanu używalności przy pomocy młotka , kowadła i pary nitów . Na aledrogo masz obecnie taniej niż u Olka Higashi. Edytowane 1 Czerwca 2009 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Poszukaj Leo Vince od dowolnego moto podobnego gabarytowo. Ja do swojej drzety wstawiłem X3'ke od Ttry i mruczy głośniej niż najbardziej nieokrzesany tygrys :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Poszukaj Leo Vince od dowolnego moto podobnego gabarytowo. Ja do swojej drzety wstawiłem X3'ke od Ttry i mruczy głośniej niż najbardziej nieokrzesany tygrys :-) A jak jest z dopasowaniem średnicy i wygięciem rury - musiałeś przerabiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi