77royal Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 MotoCross.Wielkie dzięki za dobre chęci. W między czasie udało mi się znależć jakiś działający link i ściągnołem wersje ang więc jeśli nie masz wersji PL to już nie trzeba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ok :-) odebrałem dzisiaj części - łańcuszek, kompletny napęd (seryjnie 15x41 zamienię na 14x43) no i oponę, obecnie miałem założoną Pirelli MT90 Scorpion, teraz założę Michelin Anakee 2 i zobaczymy co z tego będzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Szukam zółtych bocznych przednich owiewek do Suzuki Drz 400 w rozsadnej cenie. Mogą być nawet troche zniszczone Czy ktoś ma na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja cos znajde może pisz na PW. :) Mam pytanie czy wiecie gdzie dostane od ręki okleiny do DRZetki? Coś na kształt oryginału nie żadne rockstary, monstery czy trupie czachy.... na motocombo zamówiłem i przyszedł mail że jednak nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Odebrałem sprzęt z wiosennego serwisu.Zdaniem mechanika jest w stanie idealnym :)po zmianie zębatek, po krótkiej jeździe jeszcze w aurze zimowej już odczuwam różnicę - znacznie szybciej się zbiera, prędkość max spadła do ok 130 km/h, ale koło przednie w górze, często znienacka :biggrin: tylko wprawy brakuje, ale niech no tylko śnieg stopnieje ;-) pozdr@wiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrolek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam Ma ktos z was jakieś akcesoryjne harmonijki na widelcu wersji E ?ProGripy, Ariete czy Polisporty kończą sie na ,slednicy lagi 46 mm.Próbował to ktoś z was założyć na 49 mm Dzety ?Może jakiś inny producent jest wam znany? Pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja mam Progripy, pasują. Wprawdzie wersja S, ale lagi są te same co w E. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-dr-z-400-wr-tt-exc-xr-klx-M3609722.html co myślicie o tej sztuce? zna ktoś? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://otomoto.pl/su...x-M3609722.html co myślicie o tej sztuce? zna ktoś? Albo ściągana ze stanów albo jakaś bujda z rokiem produkcji bo z tego co pamiętam w europie była w sprzedaży do 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mam dziwn objazwy. Otoz przy hamowaniu silnikiem slysze takie jakby "jęczenie: z glowicy. Jest tylko w pewnym zakresie obrotow. Napinacz mam automatyczny. Co to moze byc? Moto nie dymi, nie bierze oleju(tzn bierze tyle ile powinna brac DRZ). Co to moze byc ? Lancuch rozrzadu byl zmieniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jesteś pewien, że z głowicy? Może coś ci wpada w rezonans, jakaś śrubka niedokręcona czy coś takiego. Sprawdź stan naciągu łańcucha rozrządu-na którym ząbku jest napinacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Panowie mam pytanie co do regulacji tylnej sprezyny w DRZ SM. Czy do jej skręcania jest jakiś klucz. Na wyposażeniu nic takiego nie widze. Bez zdjęcia airboxa chyba mało miejsca aby to zrobic pobijakiem. Co do samej regulacji obecnie mam sprężyne na środku. Czy jak pojade na gwincie w kierunku siodelka tył bedzie bardziej miekki. Do czego jest niebieska nakretka i sruba w srodku na fotce czy da sie nia cos regulowac. Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 nie wiem czy to samo jest w SM, ale w wersji enduro jest śruba regulująca tłumienia wysokiej prędkości (niebieska śrubka), tłumienia niskiej prędkości (ta wewnętrzna na śrubokręt), tłumienia odbicia (na spodzie motocykla) i napięcie wstępne - klucz musi być specjalny hakowy do zawieszeń, można go kupić w większych sklepach motocyklowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Siemanko,Ma ktoś może na sprzedaż stelaż z podnóżkami pasażera? Albo ktoś wie gdzie coś takiego dostać lub skąd dorobić/dorzeźbić?Z góry dzięki za info :) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam na sprzedaż Suzuki DRZ 400 E. Więcej info tutaj => http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/161970-s-suzuki-drz-400-e-2004-zarejestrowana-ubezpieczona-dodatki-od-pasjonata/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi