maniek_7 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 kurde, nie wiem jak wkleic ten link, na pewno dzialal bo testowalem. Probuje ponownie. TUTAJA moze ktos wie jak poprawnie wkleic link do mobile.de? Ten z adresu przegladarki to jakas tymczasowa lipa.Gaznik to FCR39, tyle ze ten numer niewiele mi mówi. Gdzieś w tym watku czytalem ze to ten "lepsiejszy"Z tego co pisze koles to jest zarejestrowany ale kit homologacyjny nie jest w pelni zamontowany. Jak gość ma zarejestrowany, to w dowodzie ma wpisane ile koni - jak 40 - to kombinował z wersją S, jak 48 to wersja E jak enduro (nie E jak elektryczny :biggrin: - na co by opis wskazywał). Znaczy wersja "wyczynowa" (lepszej w specyfikacji enduro Suzuki nie robiła i nie robi) tylko bez rozrusznika. Kitem się nie przejmuj. Większość jeżdżących wersji E (znaczy wyczynowych) jest zarejestrowana a ma tylko lampkę z przodu (nawet bez długich) i lampkę z tyłu (ja nawet tylną wywaliłem :icon_mrgreen: ). Kwestia warsztatu, gdzie po sprowadzeniu przegląd Ci podbiją. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 jeszcze tylko jedno pytanko, czy na tych zdjeciach mozna rozpoznac czy ma kopałke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Tak ma kickstarter czyli kopałke jest to zatem SUZUKI DRZ 400 bez zadnej literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dokładnie jest to wersja "kopana" bez rozrusznika wazy 113kg,za ta kase mozna znalezc w PL,nowszy i z rozrusznikiem bez jezdzenia i cudowania ale Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Jak gość ma zarejestrowany, to w dowodzie ma wpisane ile koni - jak 40 - to kombinował z wersją S, jak 48 to wersja E jak enduro (nie E jak elektryczny :) - na co by opis wskazywał). Znaczy wersja "wyczynowa" (lepszej w specyfikacji enduro Suzuki nie robiła i nie robi) tylko bez rozrusznika. Kitem się nie przejmuj. Większość jeżdżących wersji E (znaczy wyczynowych) jest zarejestrowana a ma tylko lampkę z przodu (nawet bez długich) i lampkę z tyłu (ja nawet tylną wywaliłem :biggrin: ). Kwestia warsztatu, gdzie po sprowadzeniu przegląd Ci podbiją. ja mam odwrotnie w dowodzie stoją dane od S a moto jest E, jest tak jak napisane w tym anonsie drz 400 [bez literki], z kopka [bez rozusznika], FCR39 to gaźnik keihina, czyli wersja mocniejsza, najlżejsza z lepszym gaznikiem, cena dość wysoka, ale wiadomo to kwestia stanu motocykla którego nie sposób ocenić z fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Przeczytałem wszystkie posty w tym wątku ale niema to jak kokretna odpowiedz na zadane pytanie. Ten egzemplarz sobie odpuszczam. Wpływ ma to ze cena, ze daleko ale najważniejsze, i tu będą uśmiechy, ze nie ma rozrusznika! Dawno temu miałem jednocylindrowca z kopka i wiem ile sie trzeba czasem nakopać. A z wiekiem czlowiek staje sie leniwy...Wkrótce pewnie sie odezwę. Jak ktos ma jakies DRZ-E na oku to proszę meldować. cena do 10000.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam ponownie, a co powiecie na ten?DRZ-EZ Anglii sprowadzony kilka miesięcy temu.Co możecie powiedzieć na podstawie fot? Pojadę go obejrzeć w sobotę ale wiem, że niektórzy z Was potrafią wiecej wypatrzeć z fotki nż ja na żywo :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 wygląda na E Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam ponownie, a co powiecie na ten?DRZ-EZ Anglii sprowadzony kilka miesięcy temu.Co możecie powiedzieć na podstawie fot? Pojadę go obejrzeć w sobotę ale wiem, że niektórzy z Was potrafią wiecej wypatrzeć z fotki nż ja na żywo :(.ee no co ty na fotce to se mozna :bigrazz:felgi fajne jak nowki wygladaja, jest jakiś ciężarek nawet samochodowy od wyważania az nie pasują do wydechu, który jest pognieciony i wygląda na pociągnięty sprayem równo po osadniku sadzy jak i po śrubkach i jakoś tak dziwnie sterczy - może bebeszony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ma ktoś podwyższenie kierownicy w swojej drz? Planuje sobie coś takiego sprawić bo nie czuje się komfortowo jadąc na stojąco. Myślałem o tym: http://www.sklep.motox.com.pl/product_revi...roducts_id=1996 daje to jakieś pole manewru z wysokością co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) u mnie siedzi 30mm + podwyższana kiera http://www.rabittsport.pl/product_info.php...products_id=873 Edytowane 27 Października 2008 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ma ktoś podwyższenie kierownicy w swojej drz? Planuje sobie coś takiego sprawić bo nie czuje się komfortowo jadąc na stojąco. Myślałem o tym: http://www.sklep.motox.com.pl/product_revi...roducts_id=1996 daje to jakieś pole manewru z wysokością co o tym myślicie? Mam do zbedne podwyzszenie 2cm (takie jak u Rabitta)Jak bys byl zainteresowany to daj znac na priva. Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qumak Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Cześć wszystkim, pytanko mam do osob, które "regenerowały" koła w sensie wymiany łożysk i uszczelniaczy. Napotkałem się na problem zakupu simerów. Okazało się że wsyzstkie trzy, których potrzebuję mają niestandardowe wymiary i nie ma ich w katalogach ani na stanie żadnego ze sklepów w których byłem. Z łożyskami nie było problemu a z simerami był. Czy ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie? Dodatkowo pytanie, czy ktoś próbował założyć przednie lagi od jakiejś bardziej wyczynowej suczki typu RMZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Z łożyskami nie było problemu a z simerami był. Czy ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie? zaloz troszke ciasniejsze:tyl: 28x47x7 i 28x42x7przod: 25x37x7te dostaniesz bez klopotu Edytowane 27 Października 2008 przez jeremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chłopaki wiecie moze co daje czujnik polozenia przepustnicy (TPS) oraz czy jego odłączenie spowoduje jakąś zmiane? :banghead: Gaznik BSR 36mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi