Raptor Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Heh mi sie od dawna sni Hummer H1 w wersji wojskowej :icon_evil: Z innych to niesamowicie oryginalny Polonez 3-drzwiowy lub Coupe (w sumie może ze 30 ocalalych sztuk, o ktorych wiadomo, do naszych czasów :crossy:) którego wytrwale poszukuje od 4 lat :icon_eek:Z obecnie produkowanych niesamowicie podoba mi sie Honda Civic Type R...A i jakis amerykanski muscle car :> Edytowane 29 Października 2007 przez Raptor Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wueska, nie zdajesz sobie sprawy jak ten stary amerykanski zlom byl nie praktyczny, jak czesto sie psul i na jak niedlugo starczal.To co produkowaly koncerny amerykanskie przed poczatkiem lat 90 tych wola o pomste do nieba, chyba ze wazniejszy jest dla ciebie styl niz funkcja.Dla mnie zawsze funkcja jest na pierwszym miejscu.Poza tym przenosisz swoje odczucia z filmu na rzeczywistosc, prawda jest taka ze te samochody mimo mocy silnikow byly za wielkie i za ciezkie, zeby naprawde szybko dalo sie nimi jezdzic.Co do kultowosci to wlasnie Jaguar E type jest kultowym samochodem, a nie jakis Mustang bedacy masowa produkcja przez 20 lat :icon_exclaim: Adam M. Czy BSA A65 z lat 60 nie była droższa, mniej zaawansowana technologicznie, gorzej wyposażona i bardziej zawodna od japońskiej konkurencji? Jeśli stawia Pan zawsze funkcję na pierwszym miejscu to co robi ten motocykl w Pana garażu? Tak, amerykańskie samochody z lat 60, 70 nie miały najlepszych osiągów, nie były ekonomiczne, miały szereg innych wad, jednak czy to jest ważne? Po prostu miały w sobie to coś, co sprawia, że dzisiaj są to pojazdy kultowe. Samochody spalające 3 l na 100 km nikogo wtedy nie interesowały. Co z tego, że nie miały szans pod względem osiągów z lekkimi MG? To nie o to chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hehehe dowaliłeś do pieca:PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 BSA jest w moim garazu dlatego ze daje mi jakis challenge techniczny i kazdy wyjazd jest przygoda. Poza tym jestem od samego poczatku mojej motocyklowej kariery weteraniarzem - coraz nowsze i bardziej zaawansowane technicznie japonskie appliance nic dla mnie nie znacza ani nic mi nie daja ( tzn zadnej przyjemnosci ).Ale nie przenosze do rzeczywistosci oczekiwan ze bedzie sie zachowywala jak motocykl Jamesa Bonda w filmach z lat 60 tych ( w ktorych grala ) i jadac na niej nie czuje sie demonem predkosci :)Z drugiej strony funkcja sie liczy - jest to dalej motocykl, ktorym mimo wizerunku weterana, moge swobodnie poruszac sie we wspolczesnym ruchu i wyprzedzic wiekszosc samochodow spod swiatel.Co do amerykanskich samochodow to wybacz, pewnie to roznica 2 generacji ale kultowe dla mnie to moga byc Dussenbergi, 16 cyl Cadillac czy 12 cyl Packardy lat 30 tych, ale nie masowa powojenna produkcja w setkach tys egzemplarzy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zaczynając od najbardziej realnych : Ładna utrzymana beczka(w123) w silniczku 2,4d, w normalnyum kolorku bo czesto maja jakies ceglaste, oliwkowe, ot poprostu wspanialy samochodzik za mala kase Nastepny w kolejnosci jest citroen xm w full wypasie http://moto.allegro.pl/item261172266_citro...4v_rarytas.htmlza nieduza kase mamy niesamowicie wygodny samochod i w miare oryginalny :icon_eek: pozniej to jakas stara sklasa mercedesa i bmka 6 !! O dodatkowy to vw t2 camper :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 wmiare realne:1) Stary amerykanski szkrzydlak - DeVille z konca lat 60, Eldorado ... 2) VW ogorek, najchetnie Bully, zupelnie realne:1) BMW E23 z silnikiem >3,52) Subaru Legacy 2.0 Turbo No i cos zupelnie nierealnegoFORD FALCON XB COUPE 74-77 >w replice Black Interceptor z filmu MadMax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 realny (za X lat) http://www.famousbmw.cz/wp-content/bmw_750il.jpg tylko wersja 740D (w ramach wku*** janciownika;)) nierealny - Touareg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 w sumie to nie mam nic konkretnegoale gdybym teraz mogl miec 3 zyczenia a propos pojazdow to pewnie byloby to na dzien dzisiejszy:1. nowe moto klasy turystyk2. samochod uzytkowy (na dzisiaje bardzo mi podchodzi Volvo s60)3. i cos jeszcze ale jeszcze nie wiem co. moze skuter do miasta albo autko dla kobity. cos w stylu 307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 O! I jeszcze coś mi się przypomniało czy zna ktos taki cukierek jak Mitsubishi Sapporo 2.0 Turbo?? http://grandjdm.com/wp-content/uploads/200..._sapporo_01.jpg http://grandjdm.com/wp-content/uploads/200..._sapporo_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 wmiare realne:1) Stary amerykanski szkrzydlak - DeVille z konca lat 60, Eldorado ... 2) VW ogorek, najchetnie Bully, zupelnie realne:1) BMW E23 z silnikiem >3,52) Subaru Legacy 2.0 Turbo No i cos zupelnie nierealnegoFORD FALCON XB COUPE 74-77 >w replice Black Interceptor z filmu MadMax 1 Kurcze, janciownik od tego Falcona to aż mi się łezka w oku zakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraba1 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Będzie napewno LR Defender (im starszy tym lepszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 RS6 kombi , calkowicie zwyczajne auto rodzinne ale tylko z pozoru :biggrin: Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 BMW M6... Zupełnie nie realne:P W planach nissan 200sx S13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 U mnie poza konkurencja jest BMW, w przypadku ktorego chcialbym miec kazdy model od e21, wiec zdjecia pomijam. A z innych: Mercedes-Benz W126 SEC1Koniecznie nisko, koniecznie na szerokiej feli z parapetem i bardzo chetnie jasna skora. Ponadczasowa linia i w ogole cacy. Mercedes-Benz W215 CL12Tez kozak. Mercedes-Benz R230 SL12Ogolnie nie lubie Mercedesow, ale to jest chyba genialny samochod. Sport, cabrio, elegancja, wygoda i przy wchodzeniu w obroty wybucha wulkan. Volkswagen Golf MK112Z jakims dobrym swapem byloby cud, miod, malina. Volkswagen Caddy MK112Najlepszy pickup kiedykolwiek wyprodukowany. No i moto na pake mozna zaladowac. Alfa Romeo Brera12No nie wiem, dla mnie to auto jest przepiekne. Audi RS4 B712 Mazda RX812 Porsche Cayenne12Z trojki Q7, Touareg i Cayenne bez zastanowienia wzialbym Cayenne. Porsche Carrera GT12Z trojki Enzo, SLR i Carrera GT bez zastanowienia wzialbym Carrere GT. I to chyba wszystko. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgsr Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W miarę nie realnie to ASTON MARTIN DB9 - dla mnie dzieło sztuki zresztą szybkie dzieło sztuki. Realnie to nowe Alfy zachwycaja mnie designem oraz BMW M6 lub cabrio - kontrowersyjnie fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi