Raptor Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Heh mi sie od dawna sni Hummer H1 w wersji wojskowej :icon_evil: Z innych to niesamowicie oryginalny Polonez 3-drzwiowy lub Coupe (w sumie może ze 30 ocalalych sztuk, o ktorych wiadomo, do naszych czasów :crossy:) którego wytrwale poszukuje od 4 lat :icon_eek:Z obecnie produkowanych niesamowicie podoba mi sie Honda Civic Type R...A i jakis amerykanski muscle car :> Edytowane 29 Października 2007 przez Raptor Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Adam M. napisał: Wueska, nie zdajesz sobie sprawy jak ten stary amerykanski zlom byl nie praktyczny, jak czesto sie psul i na jak niedlugo starczal.To co produkowaly koncerny amerykanskie przed poczatkiem lat 90 tych wola o pomste do nieba, chyba ze wazniejszy jest dla ciebie styl niz funkcja.Dla mnie zawsze funkcja jest na pierwszym miejscu.Poza tym przenosisz swoje odczucia z filmu na rzeczywistosc, prawda jest taka ze te samochody mimo mocy silnikow byly za wielkie i za ciezkie, zeby naprawde szybko dalo sie nimi jezdzic.Co do kultowosci to wlasnie Jaguar E type jest kultowym samochodem, a nie jakis Mustang bedacy masowa produkcja przez 20 lat :icon_exclaim: Adam M. Czy BSA A65 z lat 60 nie była droższa, mniej zaawansowana technologicznie, gorzej wyposażona i bardziej zawodna od japońskiej konkurencji? Jeśli stawia Pan zawsze funkcję na pierwszym miejscu to co robi ten motocykl w Pana garażu? Tak, amerykańskie samochody z lat 60, 70 nie miały najlepszych osiągów, nie były ekonomiczne, miały szereg innych wad, jednak czy to jest ważne? Po prostu miały w sobie to coś, co sprawia, że dzisiaj są to pojazdy kultowe. Samochody spalające 3 l na 100 km nikogo wtedy nie interesowały. Co z tego, że nie miały szans pod względem osiągów z lekkimi MG? To nie o to chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hehehe dowaliłeś do pieca:PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 BSA jest w moim garazu dlatego ze daje mi jakis challenge techniczny i kazdy wyjazd jest przygoda. Poza tym jestem od samego poczatku mojej motocyklowej kariery weteraniarzem - coraz nowsze i bardziej zaawansowane technicznie japonskie appliance nic dla mnie nie znacza ani nic mi nie daja ( tzn zadnej przyjemnosci ).Ale nie przenosze do rzeczywistosci oczekiwan ze bedzie sie zachowywala jak motocykl Jamesa Bonda w filmach z lat 60 tych ( w ktorych grala ) i jadac na niej nie czuje sie demonem predkosci :)Z drugiej strony funkcja sie liczy - jest to dalej motocykl, ktorym mimo wizerunku weterana, moge swobodnie poruszac sie we wspolczesnym ruchu i wyprzedzic wiekszosc samochodow spod swiatel.Co do amerykanskich samochodow to wybacz, pewnie to roznica 2 generacji ale kultowe dla mnie to moga byc Dussenbergi, 16 cyl Cadillac czy 12 cyl Packardy lat 30 tych, ale nie masowa powojenna produkcja w setkach tys egzemplarzy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zaczynając od najbardziej realnych : Ładna utrzymana beczka(w123) w silniczku 2,4d, w normalnyum kolorku bo czesto maja jakies ceglaste, oliwkowe, ot poprostu wspanialy samochodzik za mala kase Nastepny w kolejnosci jest citroen xm w full wypasie http://moto.allegro.pl/item261172266_citro...4v_rarytas.htmlza nieduza kase mamy niesamowicie wygodny samochod i w miare oryginalny :icon_eek: pozniej to jakas stara sklasa mercedesa i bmka 6 !! O dodatkowy to vw t2 camper :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 wmiare realne:1) Stary amerykanski szkrzydlak - DeVille z konca lat 60, Eldorado ... 2) VW ogorek, najchetnie Bully, zupelnie realne:1) BMW E23 z silnikiem >3,52) Subaru Legacy 2.0 Turbo No i cos zupelnie nierealnegoFORD FALCON XB COUPE 74-77 >w replice Black Interceptor z filmu MadMax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 realny (za X lat) http://www.famousbmw.cz/wp-content/bmw_750il.jpg tylko wersja 740D (w ramach wku*** janciownika;)) nierealny - Touareg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 w sumie to nie mam nic konkretnegoale gdybym teraz mogl miec 3 zyczenia a propos pojazdow to pewnie byloby to na dzien dzisiejszy:1. nowe moto klasy turystyk2. samochod uzytkowy (na dzisiaje bardzo mi podchodzi Volvo s60)3. i cos jeszcze ale jeszcze nie wiem co. moze skuter do miasta albo autko dla kobity. cos w stylu 307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 O! I jeszcze coś mi się przypomniało czy zna ktos taki cukierek jak Mitsubishi Sapporo 2.0 Turbo?? http://grandjdm.com/wp-content/uploads/200..._sapporo_01.jpg http://grandjdm.com/wp-content/uploads/200..._sapporo_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 janciownik napisał: wmiare realne:1) Stary amerykanski szkrzydlak - DeVille z konca lat 60, Eldorado ... 2) VW ogorek, najchetnie Bully, zupelnie realne:1) BMW E23 z silnikiem >3,52) Subaru Legacy 2.0 Turbo No i cos zupelnie nierealnegoFORD FALCON XB COUPE 74-77 >w replice Black Interceptor z filmu MadMax 1 Kurcze, janciownik od tego Falcona to aż mi się łezka w oku zakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraba1 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Będzie napewno LR Defender (im starszy tym lepszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 RS6 kombi , calkowicie zwyczajne auto rodzinne ale tylko z pozoru :biggrin: Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 BMW M6... Zupełnie nie realne:P W planach nissan 200sx S13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 U mnie poza konkurencja jest BMW, w przypadku ktorego chcialbym miec kazdy model od e21, wiec zdjecia pomijam. A z innych: Mercedes-Benz W126 SEC1Koniecznie nisko, koniecznie na szerokiej feli z parapetem i bardzo chetnie jasna skora. Ponadczasowa linia i w ogole cacy. Mercedes-Benz W215 CL12Tez kozak. Mercedes-Benz R230 SL12Ogolnie nie lubie Mercedesow, ale to jest chyba genialny samochod. Sport, cabrio, elegancja, wygoda i przy wchodzeniu w obroty wybucha wulkan. Volkswagen Golf MK112Z jakims dobrym swapem byloby cud, miod, malina. Volkswagen Caddy MK112Najlepszy pickup kiedykolwiek wyprodukowany. No i moto na pake mozna zaladowac. Alfa Romeo Brera12No nie wiem, dla mnie to auto jest przepiekne. Audi RS4 B712 Mazda RX812 Porsche Cayenne12Z trojki Q7, Touareg i Cayenne bez zastanowienia wzialbym Cayenne. Porsche Carrera GT12Z trojki Enzo, SLR i Carrera GT bez zastanowienia wzialbym Carrere GT. I to chyba wszystko. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgsr Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W miarę nie realnie to ASTON MARTIN DB9 - dla mnie dzieło sztuki zresztą szybkie dzieło sztuki. Realnie to nowe Alfy zachwycaja mnie designem oraz BMW M6 lub cabrio - kontrowersyjnie fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi