Skocz do zawartości

Suzuki GSXR 750 - Bandit 1200

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dzieci ku... , jak dzieci :D :rolleyes: :flesje:

A w mieście i tak dozwolone 50km/h jest :flesje: :crossy: :clap:

Buahahahahahahahahaha........do wiosny Panowie i Panie

jażem myślał ze te ogranicznia tylko do 22 obowiazuja :buttrock: :)

panowie, dość. do piwa z takimi dyskusjami. założyciel tematu zadał konkretne pytanie, a wy tu sobie pogaduchy uprawiacie: blisko 80 wypowiedzi, a z grubsza w temacie połowa :/

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Pogaduszki związane są ściśle z Tematem i dają założycielowy, dokładny pogląd na różnice między interesującymi go maszynami oraz od razu kilka opinii użytowników, przykładów Tuningu, zaproszenia na Wyścig na Wiosnę itd. ;)

panowie, dość. do piwa z takimi dyskusjami. założyciel tematu zadał konkretne pytanie, a wy tu sobie pogaduchy uprawiacie
No co Ty Jeszua, koleś założył temat o porównaniu dwóch bajków a tu chłopaki chą dla niego urządzić wyścig tych bike'ów - no chyba lepszego porównania nie mógł się spodziewać :notworthy: :biggrin:

P.S.

Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :buttrock: ;)

Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :icon_biggrin: ;)

moze przez pierwsze 50m, podkreslam - MOZE :icon_mrgreen:

pozdro600

P.S.

Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :P :bigrazz:

Panowie zostało nam tylko do wiosny poczekać, pytanie kiedy się sezon zacznie - póżno czy wcześnie.

Oczywiście nie zapomnijcie powiadomić o dacie tego pojedynku, jestem chyba pierwszy kibicem i jednocześnie sekundantem.

Pytanie tylko co robimy z przegranym.

poza tym jak jest znak "50" to jest dla pierwszego biegu tylko, nie?

Ja wszystkie znaki z ograniczeniem prędkości mnoże razy 2, ale i to czasami zamało :bigrazz:, i oczywiście stosuje się do tej zasady żeby jeżdzić zgodnie z przepisami i mocno nie przeginać.

Edytowane przez 01kriters

Skoro nie śmigasz w dalsze trasy to więcej adenaliny i zabawy zapewni Ci gixer, ale biorąc pod uwagę że będziesz nim smigał 4 lata to może wreszcie zachce Ci się gzieś dalej wyskoczyć i wtedy lepszy byłby bandit ale to jest twoja decyzja. Ja osobiście bym wybrał Gixera

• 2 miesiące temu...