rebel Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Jak dzieci ku... , jak dzieci :icon_twisted: :buttrock: :buttrock: A w mieście i tak dozwolone 50km/h jest :biggrin: :bigrazz: :flesje: Buahahahahahahahahaha........do wiosny Panowie i Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Jak dzieci ku... , jak dzieci :D :rolleyes: :flesje: A w mieście i tak dozwolone 50km/h jest :flesje: :crossy: :clap: Buahahahahahahahahaha........do wiosny Panowie i Paniejażem myślał ze te ogranicznia tylko do 22 obowiazuja :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja myślałem że takie ograniczenia stosuje sie tylko do 4-kółek :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 poza tym jak jest znak "50" to jest dla pierwszego biegu tylko, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 panowie, dość. do piwa z takimi dyskusjami. założyciel tematu zadał konkretne pytanie, a wy tu sobie pogaduchy uprawiacie: blisko 80 wypowiedzi, a z grubsza w temacie połowa :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pogaduszki związane są ściśle z Tematem i dają założycielowy, dokładny pogląd na różnice między interesującymi go maszynami oraz od razu kilka opinii użytowników, przykładów Tuningu, zaproszenia na Wyścig na Wiosnę itd. ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 panowie, dość. do piwa z takimi dyskusjami. założyciel tematu zadał konkretne pytanie, a wy tu sobie pogaduchy uprawiacie No co Ty Jeszua, koleś założył temat o porównaniu dwóch bajków a tu chłopaki chą dla niego urządzić wyścig tych bike'ów - no chyba lepszego porównania nie mógł się spodziewać :notworthy: :biggrin: P.S. Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :icon_biggrin: ;) moze przez pierwsze 50m, podkreslam - MOZE :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 P.S. Benek jak chłopaki będą sprawdzali na Siekierze co jest szybsze czy Bandit czy 3/4 to ja podjadę i zobaczysz że 600 będzie najszybsze :P :bigrazz: Panowie zostało nam tylko do wiosny poczekać, pytanie kiedy się sezon zacznie - póżno czy wcześnie.Oczywiście nie zapomnijcie powiadomić o dacie tego pojedynku, jestem chyba pierwszy kibicem i jednocześnie sekundantem.Pytanie tylko co robimy z przegranym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) poza tym jak jest znak "50" to jest dla pierwszego biegu tylko, nie? Ja wszystkie znaki z ograniczeniem prędkości mnoże razy 2, ale i to czasami zamało :bigrazz:, i oczywiście stosuje się do tej zasady żeby jeżdzić zgodnie z przepisami i mocno nie przeginać. Edytowane 5 Listopada 2007 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Skoro nie śmigasz w dalsze trasy to więcej adenaliny i zabawy zapewni Ci gixer, ale biorąc pod uwagę że będziesz nim smigał 4 lata to może wreszcie zachce Ci się gzieś dalej wyskoczyć i wtedy lepszy byłby bandit ale to jest twoja decyzja. Ja osobiście bym wybrał Gixera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Do codziennego używania IMHO Bandzior 1200 jest wygodniejszy i bardziej praktyczny. Chyba że lubisz baaardzo adrenalinę i świrowanie - bez zastanowienia bierz gixxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Panowie od dziś jest GSXR 750 K7, teraz pozostało mi czekać na wiosnę. Nawet się nim nie przejechałem, te parę miesięcy do wiosny będzie się cooognęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 gratulacje przeniesione do wątku w "chwalę się". tutaj zostaje temat porównawczy motocyklihowgh!jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Panowie od dziś jest GSXR 750 K7, teraz pozostało mi czekać na wiosnę. Nawet się nim nie przejechałem, te parę miesięcy do wiosny będzie się cooognęło. mozna wiedziec ile dałes i czy nowka czy uzywka:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi