tom. Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Acerbis Rally Pro Czy orientuje się ktoś czy można to zamontować w szosowym motocyklu? Chodzi mi dokładnie o fazera 600 z 2001 roku. Jeżeli tak to z jakim zestawem do montażu należy to kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 w Fazerze jest chyba zwykła kierownica (tzn taka jak w enduro) zmierz srednice kierownicy jezeli bedziesz miał 22mm to powinny pasowac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no jesli bedą otwory na sruby to raczej nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no jesli bedą otwory na sruby to raczej nie powinno byc problemuJakie otwory? Przecież tam nie potrzebne są żadne otwory. Jedyne co może przeszkodzić to średnica lub długość kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Dzięki za szybkie odpowiedzi. Właśnie problem jest w tym, czy nie jest to za długie na tą kierownicę. Jeżeli ktoś to używa to proszę o wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robass Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 WitamPrzeszkoda nie jest srednica kierownicy,bo mozna dokupic rozne szpeje, w zaleznosci od grubosci.Sprawdz lepiej na ile klamki odstaja od kierownicy,na koncu,jezeli wiecej niz 11 cm,to klamki sie nie zmieszcza za handbarem.Przerabiam to wlasnie ze swoim motoPozdrRobass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmot Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Pewnie będzie też problem z ciężarkami na końcach kierownicy.Zerknąłem na zdjęcia fzs'a , kierownica może być zbyt wąska, za szybko zagina się w dół i może nie być gdzie przykręcić uchwytów do mocowania (zwłaszcza prawa strona bo zbiorniczek płynu hamulcowego zasłania wolne miejsce) Ale jest wyjście jakaś szeroka kierownica od enduro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 będzie pasić, znajomy ma takie tylko bez listwy właśnie w fazerze , tylko że on ma kiere akcesoryjną niby od enduro ale klamki itp wchodzą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ale jest wyjście jakaś szeroka kierownica od enduro :wink: Chyba to nie takie proste, kable, przewody hamulcowe ... mają długość w sam raz i jak dasz szerszą kierownicę zabraknie Ci tych kilku centymetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 taśma Power tape i jazda :banghead: a tak na serio to jezeli juz ktos bawi sie w przeróbki to wymiana instalacji (albo dosztukowanie hehe) czy dorobienie przewodów nie powinno byc przeszkoda pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 O to chodzi że nie lubię bawić się w żadne przeróbki - nie mam miejsca i czasu. Zależy mi żeby kupić ochraniacze i przykręcić mocowaniami z zestawu. Jeżeli ktoś posiada te "hand guardsy" to proszę o podanie wymiarów. Robass podał że jeden wymiar to około 11cm (wielkie dzięki). Więc proszę o podanie wymiaru od zagięcia do miejsca mocowania przy główce ramy, lub odległość między dwoma mocowaniam w jednym "hand guardsie".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzybiel Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Proponuję Tobie podjechać moto do sklepu z akcesoriami i poprzymierzać na moto przed kupnem. To najlepsza metoda. Ja do swojej CBFki też chciałem założyć ochraniacze ale zrezygnowałem i założyłem podgrzewane manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Proponuję Tobie podjechać moto do sklepu z akcesoriami i poprzymierzać na moto przed kupnem. To najlepsza metoda. Ja do swojej CBFki też chciałem założyć ochraniacze ale zrezygnowałem i założyłem podgrzewane manetki. Ja planuję do NTVki kupić sobie mankiety na manetki, coś takiego: http://www.bikefactors.com/home.php?cat=835http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=1362 Wie ktoś może, czy można to gdzieś w Warszawie dostać lub w jakimś sklepie internetowym w .pl, czy też czeka mnie ściąganie z ebaya? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Ochraniacze są mi potrzebne do ochrony przed uderzeniem a nie przed zimnem. Co do tych miękkich osłon to nie polecam bo po pierwsze to nieciekawie wygląda a po drugie przy szybkiej jeździe naciskają klamki: sprzęgła i hamulca. Na tym BMW prawdopodobnie zostały naciągnięte na plastikowe osłony.Pozdrawiam.hand guards Edytowane 31 Października 2007 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Acerbis Rally Pro Hand Guards Kupiłem... Bez przeróbek nie pasują... Edytowane 8 Listopada 2007 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi