Skocz do zawartości

jak o tej porze roku sprzedają się motorowery?

robak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam możliwośc przyjąć w rozliczeni yamahe dt 80 zarejestrowaną ma motorower , jest w dobrym stanie, ma cylinder malossi 110 cm, gaznik od 125ki crossowej, gruszke gianelli chyba a końcówke z kwasówki, jest to starsza wersja czyli hamulce bębnowe (ewentualnie za 700 zł może dołożyc włoski motorower enduro bez silnika wiec można sobie przełożyc zawieszenie z hamulcem tarczowym i co jeszcze dusza zapragnie, brak tylko silnika)

gdbym tą DT przyjął to tylko po to żeby sprzedać

pytanie brzmi - czy o tej porze roku będzie łatwo sprzedac takiego sprzęta i ile orientacyjnie moge za niego dostac? +/- 500 zł

Edytowane przez robak

SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected]

O tej porze roku będzie raczej kiepsko. Motorower to raczej nie jest sprzet ktory sie kupuje na zime,zeby przy nim cos podlubac. Z reszta zeby przejechac teraz motorowerem ladnych pare kilometrow do domu, to trzeba byc twardzielem, a przede wszystkim miec dobry ubiór. Widziales kogos kto jezdzi motorowerem zeby mial solidne ubrania? Ja jeszcze nie.

A co do cen to allegro jest najlepsza wyrocznia.

Pzdr.

Widziales kogos kto jezdzi motorowerem zeby mial solidne ubrania? Ja jeszcze nie.

A co do cen to allegro jest najlepsza wyrocznia.

Pzdr.

Boś mnie nie widział :icon_eek: a tak na serio: ja sprezdałem swój motorower 1,5tyg temu, poszedł w nie całe 3 tyg stania na OtoMoto.

Moim zdaniem jak sprzęt godny kupna to bedzie i zainteresowanie i kupiec.

A ceny i gdzie sprzedawać: Allegro i Otomoto, choć z własnego doswiadczenia wiem ze ceny z tych portali są do zbicia, bo przeważnie jak sie znajdzie kupiec na motorower to sprzedający juz nie chce go wypuścić :biggrin:

:banghead:

Z reszta zeby przejechac teraz motorowerem ladnych pare kilometrow do domu, to trzeba byc twardzielem, a przede wszystkim miec dobry ubiór. Widziales kogos kto jezdzi motorowerem zeby mial solidne ubrania? Ja jeszcze nie.

Wczoraj 4godziny jazdy... :)

Mi DTka poszła następnego dnia od wystawienia na Otomoto...

JAk masz okazje to kupuj tego DT bo teraz podobno już nie można resjstrowac 80 na 50
A kiedykolwiek można było? :icon_twisted:

i ceny właśnie takich 80/50 będą rosły.Morał z tego taki żeby go kupić teraz i przezimowac a potem sprzedac na wiosne.
Ale racja, 80 rejestrowane na 50 trzyma cenę (właściwie to niezależnie od pory roku są droższe niż porównywalne 50, że o 80 jako motocykl nie wspomnę). Ja na twoim miejscu bym brał tę DT, zwłaszcza, ze długoterminowe prognozy przewidują mroźny listopad i grudzień, za to ocieplenie od stycznia :-) (Buber podawał w którym temacie przy piwie)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...