Januszm Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Marcin SF nie wiesz, że nie wolno dwóch srok za ogon trzymać :crossy: Zdecyduj czy jedziesz z BANDZIORAMI, czy ze spacerowiczami?* :clap: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 no to wsiadaj na maszynę i leć z nami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 no to wsiadaj na maszynę i leć z nami :)a moge najpierw odebrać prawo jazdy i tablice do motocykla? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 szczegóły ;) jak chcesz to blachy się znajdą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 szczegóły :banghead: jak chcesz to blachy się znajdą :) Ja jade na 100% Pozdrawiam ;) ;) :buttrock: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja jade na 100% Pozdrawiam :icon_mrgreen: :P :buttrock: :crossy: i tak trzymaj :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 4 uczestników potwierdziło udział w lajtowym wypadzie. Miejsce i czas zbiórki ustalone (8:00 BP koło Pl.Szembeka, 8:45 dworzec PKP w Otwocku). Gdyby ktoś w ostatniej chwili chciał dołączyć to zapraszam, kontakt pod tel (w profilu) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Tak jak Fiery napisal. I ja przylaczam sie do wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Szczegóły zbiórkowe:27.X (sobota)Warszawa: stacja BP koło Placu Szembeka, 8:00Otwock: dworzec kolejowy PKP, 8:45No nieee, co za barbarzyńskie godziny ! Cierpicie na bezsenność ?Ja wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 4 uczestników potwierdziło udział w lajtowym wypadzie. Miejsce i czas zbiórki ustalone (8:00 BP koło Pl.Szembeka, 8:45 dworzec PKP w Otwocku). Gdyby ktoś w ostatniej chwili chciał dołączyć to zapraszam, kontakt pod tel (w profilu) :) jak by co to można łapać dodatkowo jeszcze mnie na gg jestem w sieci do 3-ciej rano ;) maruda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 UUUUUUUUUUUUU.........cieniasy ;) ;) ;) Dawajcie do Bandziorków........Asia wskakuj na plecy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 może następnym razem chłopaki jeszcze mało jeżdżą ;) jak się wyrobią to i może ......się dołączą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 może następnym razem chłopaki jeszcze mało jeżdżą icon_evil.gif jak się wyrobią to i może ......się dołączą icon_mrgreen.gifBez wygłupów.....dacie rade......Janusz jedzie więc prędkość przelotowa mocno ograniczona :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Bez wygłupów.....dacie rade......Janusz jedzie więc prędkość przelotowa mocno ograniczona :D :D :D A to co niby ma znaczyć :biggrin: :cool: Coś mi się zdaje, że kolegów dzisiaj wyprzedzaliśmy ;) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Coś mi się zdaje, że kolegów dzisiaj wyprzedzaliśmy :icon_eek: ano tak :crossy: specjalnie puściliśmy was przodem, abyście mogli się podbudować tym, że udało się wam wyprzedzić grupę czoprów z 250ką na czele :P Pozdrowienia dla reszty ekipy - fajnie było Was poznać i wykręcić sympatyczną lajtową ;) traskę :)Chriss - żałuj, żeś się odłączył - winkielki był potem mniodne, hiszpan wręcz nie mógł się im oprzeć ;) no, pozdrawiam i do następnej lajtowej razy,Adam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi