leonstar Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 JAk przejdzie przegląd to raczej preblemów wielkich z zarejstrowaniem niebedziesz miał Raczej bedzie, przepis mówi jasno i nie rozbija na to czy przejdzie przeglad czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TheViper Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam ,mam pytanie .Mianowicie czy zarejestruje apke rs 125 z 99 r. , która została wyrejestrowana w niemczech w 2011 r. , cz zarejestruje ją w Polsce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TheViper Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bo słyszałem że jest przepis że nie można rejestrować w Polsce motocykli dwusuowych które zostały wcześniej wyrejestrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bo słyszałem że jest przepis że nie można rejestrować w Polsce motocykli dwusuowych które zostały wcześniej wyrejestrowane.Dobrze słyszałeś. Jednak, pewnie też słyszałeś, o internecie i wujku google. Poroponuję, zaprzyjaźnić się z nimi. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A ja mam pytanie, skąd wziąć wyrejestrowany sprzęt, skoro jedyna droga żeby wyrejestrować, to wywózka na złom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Kupić na złomie np.Dwusuwy to już ładnych pare lat nie mają homologacji. Nie spełniają norm środowiskowych, w Europie oczywiście. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TheViper Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No ale ja kupiłem go od niemca , i tam został wyrejestrowany ,zarejestruje go w Polsce ? Bo jedni mówią że tak drudzy że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A co mówią w wydziale komunikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) A co mówią w wydziale komunikacji?Podsuwasz mu, najprostsze rozwiąznie, (które nawet mu przez myśl nie przeszło). Jednak zamiast tego, trzeba się zarejestrować na forum i tam zapytać :biggrin:To nie do wiary,jak ludzie lubią sobie komplikować życie :laugh: :laugh: :laugh: Edytowane 21 Lutego 2016 przez mongor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TheViper Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Jutro zadzwonie ponieważ pracują od pn-pt ,ale chciałbym to już wiedzieć.Znając życie to w moim WK ,gdzie pracują idioci dostane informacje że wszystko OK ,a przy rejestracji będzie problem ,jak to wygląda prawnie? I tak wpadłem na to żeby tam zadzwonić ale tak jak mówie ,nie pracują w weekendy a chcę jak najszybciej zarejestrować motocykl ,śmieszki na tym forum... Edytowane 21 Lutego 2016 przez _TheViper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jest jeszcze taka opcja , że jak pójdziesz do WK zarejestrować nie zadając pytań to zarejestrują , a jak zaczniesz zadawać pytania to zaczną sami sprawdzać jak powinno być i dojdą do wniosku że nie mogą zarejestrować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jest jeszcze taka opcja , że jak pójdziesz do WK zarejestrować nie zadając pytań to zarejestrują , a jak zaczniesz zadawać pytania to zaczną sami sprawdzać jak powinno być i dojdą do wniosku że nie mogą zarejestrować :biggrin: Dobrze, że sam śmiejesz się z tego, co napisałeś, bo jeszcze ktoś by w to uwierzył... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 biblo a jesteś naprawdę przekonany że taki scenariusz nie jest możliwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie wierzę w takie teorie spiskowe :cool: Miałem okazję rejestrować różne pojazdy i zauważyłem, że obecnie urzędnicy są już dobrze zaznajomieni z procedurami i dość wnikliwie oglądają wszystkie dokumenty... czasem aż za bardzo... :mellow: Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi