MichałKaczmar. Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Dzisiaj przed chwila stuknelo mi 50.000 km na mojej 9-tce - chodzi o moj przebieg a nie o to ile ma na liczniku. W porownaniu z turystycznym motocyklem czy sportowo-turystycznym to zapewne niewiele ale jak na scigacza moim zdaniem niezły dystans - napiszcie ile Wam udalo sie nakrecic ?Te motocykle raczej nie maja duzych przebiegow bo wiadomo idea jest zazwyczaj taka: zakatowac i opchnac Edytowane 15 Października 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 16000 w jeden sezon - 11000 gsxr 1L a 5000 aprilia rsv 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 W tym sezonoe 20000 km Yamaha Fazer 600 i dalej nakrecam do pierwszych sniegow + 4000 km na Yamaha XT 600 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no wlaśnie - chodzi o sportowe a nie o fazera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 1 k tys w jeden tydzien :biggrin: narazie tyle wyjezdizlem swoja aprilia :) i plecy mi wysiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Michał, ja bym cię nie chciał zasmucać, ale ktoś wreszcie musi ci to powiedzieć: z ZX-9R jest taki sam kredens jak z Fazera, SVki czy XX'a :) Przykro mi stary, ale nie masz ścigacza ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ja zrobiłem w tym roku cos 8500 km w ciagu jakichs 3 miesięcy na GS 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 E no to ja wymiatam ja nakrecilem 1,5tys w 2 miechy hah :) POZdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Koleś przejechał na motocyklu CBR 600 F4i '01 w czasie od 2001 - 2006r 100 000 kmhttp://tk3city.net/ tu można o tym poczytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Michał, ja bym cię nie chciał zasmucać, ale ktoś wreszcie musi ci to powiedzieć: z ZX-9R jest taki sam kredens jak z Fazera, SVki czy XX'a :icon_evil: Przykro mi stary, ale nie masz ścigacza :rolleyes: :icon_mrgreen:No co Ty ! 9- tka zalicza sie do motocykli sportowych. Nie jest moze tak rasowym scigiem jak SRAD 750, ale pozycja jest inna niz na Fazerze czy SV - nie siedzi sie tak prosto i caly czas spory ciezar spoczywa na nadgarstkach. Koleś przejechał na motocyklu CBR 600 F4i '01 w czasie od 2001 - 2006r 100 000 kmhttp://tk3city.net/ tu można o tym poczytać :icon_mrgreen: Wlasnie o to mi chodzilo - chcialem sie dowiedziec czy zywot scigaczy zezwala na wieksze przebiegi. Edytowane 16 Października 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) A powiedz mi kolego skąd Ty się urwałeś? Stolica, Ryśku :cool: Co do motocykla: Wyobraź sobie, że widziałem. Latałem nawet w towarzystwie 9wiątki. I jak mówiłem - jest to motocykl sportowo-turystyczny. Ale skoro dla ciebie jednoślad ważący grubo ponad 200 kilogramów jest motocyklem sportowym to śmiej się biedaku :clap: Sport to RRki, 10siątki, Gixery, a nie (wspomniane już przeze mnie) sprzęty klasy 9, XX, Haya. Widzisz Patrico :D Kupiłeś nie tego sprzęta co trzeba :biggrin: :icon_twisted: Edytowane 16 Października 2007 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ale skoro dla ciebie jednoślad ważący grubo ponad 200 kilogramów jest motocyklem sportowym to śmiej się biedaku :clap: Sport to RRki, 10siątki, Gixery, (...) obecnie tak, ale kiedy produkowano ową dziewiątkę - ewidentnie była kierowana na rynek jako motocykl sportowy. to, że obecnie wzorce sporo odeszły od ówczesnych modeli, nie zmienia ich pierwotnego przeznaczenia. z resztą sama nazwa z literką "r" coś mówi o planach rynkowych podbojów kawy z tym motocyklem :icon_twisted: podobnie z resztą jak choćby równie wiekowa cbr1000f hondy czy choćby sporo przecież późniejszy gsx1300r suzuki: konstrukcje szybko przestały być sportowymi, choć takie miały być. tyle, że wyśmiewanie ich w kontekście 170paru kg obecnej cbr1000rr świadczy co najwyżej o ignorancji. kto wie, czy za kilka lat owa "rr" nie będzie uznawana za ciężką i mało zwrotną krowę..? :biggrin: proponuję zakończyć kłótnię czy zx9r jest motocyklem sportowym czy nie, a jeśli ktoś ma coś do powiedzenia - niech skupi się na meritum wątkujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ZX-6R - 12kkmR6 - 10kkmGSX750F(to napewno nie sport :) ) - 13kkmGSX1300R - 6kkm Wszytskie motocykle które miałem nudziły mi sie po sezonie góra dwa...Z busą będzie inaczej także teraz pobije swój rekord :buttrock: Ps. Wygoda na Busie jest bardzo zbliżona do wygody ZX-6R(mówie o roczniku 95r. kiedy była jeszcze duża i masywna :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 obecnie tak, ale kiedy produkowano ową dziewiątkę - ewidentnie była kierowana na rynek jako motocykl sportowy. to, że obecnie wzorce sporo odeszły od ówczesnych modeli, nie zmienia ich pierwotnego przeznaczenia. z resztą sama nazwa z literką "r" coś mówi o planach rynkowych podbojów kawy z tym motocyklem :D podobnie z resztą jak choćby równie wiekowa cbr1000f hondy czy choćby sporo przecież późniejszy gsx1300r suzuki: konstrukcje szybko przestały być sportowymi, choć takie miały być. tyle, że wyśmiewanie ich w kontekście 170paru kg obecnej cbr1000rr świadczy co najwyżej o ignorancji. kto wie, czy za kilka lat owa "rr" nie będzie uznawana za ciężką i mało zwrotną krowę..? :icon_razz: proponuję zakończyć kłótnię czy zx9r jest motocyklem sportowym czy nie, a jeśli ktoś ma coś do powiedzenia - niech skupi się na meritum wątkujszYhym. Wytłumacz, więc mi - ignorantowi zakres tematyczny tego wątku. Według twojego wywodu CBR1000F była projektowana jako motocykl sportowy i dlatego nawet 20 lat po zakończeniu jej produkcji nadal mamy nazywać ją szlifierką i porównywać z GSX-Rem K7, tak? Wyśmiewam 9tke w kontekście 1000RR, bo porównanie byka do indyka jest bez sensu. Gdyby temat nazywał się "Jaki jest max przebieg 1 motocyklisty na 1 scigaczu z lat 90-dziesiątych?" to w żadnym razie nie śmiałbym nawet przyczepić się do supersportowej ZX-9RRRRRRRRRRRRRR Ale skoro temat jest o szlifierkach ogólnie to wypowiedzi właścicieli 9wiątek wydają mi się zabawne, bo w obecnych realiach motocyklowego świata ten motocykl ma niewiele wspólnego ze sportem. Chyba, że dla ciebie miarodajne jest porównanie 10 000 kilometrów zrobionych na 9wiątce i ZX10R. Naturalnie - masz do tego swoje święte preclowe prawo :notworthy: Natomiast napinanie się właścicieli 9 to niezła klęska :biggrin: Pozdro :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Koleś przejechał na motocyklu CBR 600 F4i '01 w czasie od 2001 - 2006r 100 000 kmhttp://tk3city.net/ tu można o tym poczytać :D Panowie szybki off topic, przeczytalem ten artykulik, daje rade...a pytanie to z czego sa te swiece...ze koszutaj 400 zl/komplet?????ze zlota czy jak bo troche mi sie to w glowie nie miesci.i co to jest tankslapping??? odnosnie tematu ja mam dopiero 4 tys mil przejechane.pozdro Edytowane 16 Października 2007 przez Skiba_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi