ventura Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Od 3 dni stałem się szczęśliwym posiadaczem suzi gsx r600 98 rok :icon_mrgreen: Odkąd pamiętam to zawsze miałem jakiegoś jednoślada ale ten jest najbardziej radosny. Przed ostatnim sprzętem śmigałem zzr600 i śmiało stwierdzam że kawa nawet się nie umywa do gixera. Nie jestem stronniczy, bo latałem już każdą marką i niech mnie ustrzelą ale nadal będe się upierał że pomimo tego że suzuki to stuki i puki to jest to jeden z lepszych przecinaków. Zdjęcie słabej jakości bo z telefonu ale niebawem będzie i coś lepszego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...be2a601b48.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Extra sprzęt :clap:Gratulacje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Jezdzij z rozsądkiem GratulujePowodzenia zycze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Szerokiej drogi. Motor wygląda na zadbany. Szkoda, że taka słaba jakość jest tych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Spoko loko , na codzień pracuje w pogotowiu ratunkowym i wydaje mi się że co ma wisieć nie utonie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Spoko loko , na codzień pracuje w pogotowiu ratunkowym i wydaje mi się że co ma wisieć nie utonie :clap: to OK, ale nie zastąpi to doswiadczenia - jak sie zachowuje maszyna w roznych sytuacjach.Znasz powiedzenia " Jak sie nie wywrocisz , to sie nie nauczysz". Tak jak mowie Jezdzij z głową! Motocykla całkeim całkiem :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gixxer ;) Mysle ze w poniedzialek najpozniej bede mial starszego brata (1000 k4) w garazu. Szerokości zycze, bajo :icon_mrgreen: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gixxer :D Mysle ze w poniedzialek najpozniej bede mial starszego brata (1000 k4) w garazu. Szerokości zycze, bajo :D co bym sie tak chwalił :icon_mrgreen: ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ładny sprzęcik :buttrock: Szerokości :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jak najbardziej gratuluję :icon_evil: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zrobiłem dziś lepsze ujęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...b2c6427486.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Gratulacje :icon_mrgreen: bardzo fajne moto :flesje: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 gratuluje sprzetu i szerokosci na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Gratulacje :lalag: Piekna sztuka :notworthy: :lalag: Zeby dobrze sluzyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja rowniez dorzucam swoje gratulacje i czekam na jakies wrazenia z uzytkowania :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi