kornol Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 XR400 ? Ceny jak do hondy tego pokroju, nie wiem jak jest teraz ale dawniej trzeba było troche gratów z USA ściągać. Wytrzymały silnik jeśli pilnujesz wymian co 1K. Nie wiem czy go nie porwie po chinczyku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jeden przesiadl sie z keewaya na drz s i calkiem dobrze sobie radzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TySkA88 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tak ok 3000-4000 tys. więcej niestety nie mogę przeznaczyć.Tak myślałam nad honda bądz kawasaki :biggrin: Dzęki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ogladalem dzisiaj ktm, o ktorego pytalem pare postow wczesniej czyli tego : http://moto.allegro.pl/item371164786_ktm_620_lc4.htmli tak:- calkiem fajny, wiadomo odrapany, odlazi lakier bo ktos nieumiejetnie go pomalowal i prawdopodobnie zejdzie caly ten lakier z niego bo wszedzie jest spekany- wlasciciel odpalil go bez problemu , poczarowal cos ale odpalil szybciutko- nie znam sie na tyle zeby powiedziec ze wszystko jest super ale silnik wydawalo mi sie ze jest ok- wszystko tak jak w opisie jest tzn fajne kola supermoto , bak itd no i teraz najistotniejsze, dlaczego go nie wzialem... ten motocykl jest ogromny, niby bez problemu utrzymywalem go w pionie ale nie wyobrazam sobie jazdy na nim w terenie przy moim wzroscie i jego wadze i wysokosci, podobno wszystkie ktm lc4 sa takie nie zaleznie od pojemnosci takze po ogledzinach stwierdzam ze ktm-y sa jednak dla ludzi wysokich i skreslam je z listy kandydatow, bardzo fajne moto ale nie dla mnie :/ , a juz tak wszystko mialem zgrane, nastepnego dnia mialem jechac z nim do znajomego co pracuje w serwisie motocyklowym na dokladne sprawdzenie teraz bede szukal czegos o max pojemnosci 400 i sklanialbym sie ku kawasaki klx 300(250), ewentualnie suzuki dr350, no chyba ze jeszcze polecicie mi cos innego na co bardzo licze :] bo nie ma w tej chwili w mojej okolicy nic ciekawego z tych modeli , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a jakiej postury był właściciel ? bo jak miał z 95 kilo to może sobie utwardził/podwyżył przytym amorek centralny, żeby nie dobił mu w terenie. Patrzyłeś jak tam z regulacją na centralnym, ile zostało do obniżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wlasciciel byl nizszy ode mnie i moze z 90 kg wazyl, sprowadzil go chyba dla siebie ale wlasnie za duzy dla niego a co sadzicie o husqvarnach? np cos takiego? : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M785794bardzo blisko po nia nie mam ale moglbym sie pokusic o wycieczke, tyle ze nic nie pisze czy da sie zarejestrowac, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wlasciciel byl nizszy ode mnie i moze z 90 kg wazyl, sprowadzil go chyba dla siebie ale wlasnie za duzy dla niego a co sadzicie o husqvarnach? np cos takiego? : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M785794bardzo blisko po nia nie mam ale moglbym sie pokusic o wycieczke, tyle ze nic nie pisze czy da sie zarejestrowac, pozdrawiamno no bardzo fajny sprzęcik lekki i zrywny ale 40 koni chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiii Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 co byscie mi poradzili abym kupil jezeli mam ok7000zl i potrzebuje enduro do rejestracji ale tak z 40km< . (ktm odpada)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) a co sadzicie o husqvarnach? np cos takiego? : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M785794bardzo blisko po nia nie mam ale moglbym sie pokusic o wycieczke, tyle ze nic nie pisze czy da sie zarejestrowac, pozdrawiam husqvarny sie bardzo psują(tak słyszałem) Edytowane 27 Maja 2008 przez majasportomoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 husqvarny to bardzo dobre maszyny. Niesłyszałem zeby ktos na nie narzekał. Moim zdaniem to ok maszyna, husqvarna robi głównie wyczynowe motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dobre fajne sprzety z troche przydrogimi czesciami, jak chlopaki nieraz pisali na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 co byscie mi poradzili abym kupil jezeli mam ok7000zl i potrzebuje enduro do rejestracji ale tak z 40km< . (ktm odpada)?? klx, xr, xlr - 250cc albo dr 350cc a żeby miec 40kM to exc 250-450f nie wiem ile kM ma 450f. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 husqvarny to bardzo dobre maszyny. Niesłyszałem zeby ktos na nie narzekał.A ja słyszałem że ludzie narzekają na starsze husqi z czasów gdy marka znana była tylko z pił spalinowych czyli jeszcze przed 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 a moze ktos z was wie czy na podstawie takich papierow jak nizej da sie zarejestrowac motocykl, ktory do tej pory jezdzil pare miechow bez rejestracji: 1. wystawiony przez: pubblico registro automobilistico, badź automobile club d'italia (oba oznaczenia w górze w rogach) - Nazwa na srodku - to certicicato di proprieta. jest tam nazwa motocykla nr ramy, nazwa wlasciciela wloskiego, jest to orginal z hologramem jest tu data 06/10/2005 2.dokument wydany przez Ministero dei Trasporti - Direzione generale della motorizzazione cicile e dei trasporti in concessione - oprocz danych pierwszego wlasciciela ktory zarejestrowal motor sa tu dane motocykla , oraz kolejne przeglady techniczne (tak mniemam) do 2002 roku - rowniez orginal troche rozlatujacy sie niemniej wszystko jest jak powinno. dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam, planuje w najbliższym czasie zmianę motocykla. Obecnie dosiadam Honde Xr 250 4T z 2000 roku i jest to moje 1 poważne enduro, obecnie planuje zakup KTM'a EXC i tu pojawia sie moje pytanie, która pojemność wybrać, czy 250 2T czy 4T czy może 450, zależy mi na mocy bo już mam dość docinek kumpli ze zostaje w tyle (bo moja honda jest strasznie słaba w porównaniu z innymi 250 w 4T i za ciężka jak dla mnie) i "lekkości sprzętu". Czy ktoś z Was może mi pomóc? Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi