slo_mo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Finalnie w moim garażu pojawiła się kolejna DT 125 R :biggrin: Dzięki wszystkim za pomoc i sugestie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michur Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a u mnie pojawila sie drz 400s...i pierwsza gleba na poligonie.pyszny sprzet... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukos Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Co kupić lepiej yamahe yz 125 czy 250?W 250 zapewne drozsze jest utrzymanie.Drozszy remont,wiecej chleje itp.A na mój budzet chyba lepiej kupic jakas 125 z poteznym rocznikiem i spokojnie sobie possuwac.Chodzi o crossy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Posuwać to sobie możesz, ale jakąś panienke ;pp 250 wyjdzie w praniu taniej, bo: nie kręcisz tak bardzo to i mniej sie wszystko zużywa więc rzadziej remonty. Ze spalaniem podobnie, chyba że jesteś taki kozak że kręcisz ćwiare w 2T na maksa xD. Nowszy rocznik wcale nie gwarantuje że wszystko będzie cacy... Aha z ćwiarą uważaj! - to jest potęga ;]Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianD Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 witam, co myślicie o tej Hondzie XLR 125?http://moto.allegro.pl/item360991413_honda...tdr_dr_cr_.htmlZ tego co wiem nie jest już produkowana.Nie wiem jak jest z częściami.Warto zastanowić się nad tym motorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 troche kijowe zdjęcia. Ale jesli wszystko chodzi i jest wymienione tak jak koles napisał to mozesz wziąć Duzym plusem jest to ze to 125\50. Honda XLR 125 to bardzo dobry motocykl,oszczedny,niezawodny,wytrzymały ale troche słaby bo ma koło 12km. Ale jak na początek to dobra maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 witajcie wybor:2 uzywki:http://moto.allegro.pl/item359574825_derbi...wad_zobacz.htmllubhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M726555b ewentualnie nowyhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M691187 cel: dojazdy do pracy drogami polnymi i asfaltem warunek: zarejestrowany na motorower oraz dostepny i niedrogi serwis. POMOCY ...ktory wybrac?TESTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No zdecydowanie bierz Honde, najmocniejsza i najbardziej wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Skora tak mowisz to pewnie masz racje. Honda to japoniec..autami tylko takimi jezdze i jestem zadowolony-motory pewnie super. Nie wspomialem o DT 50 albo 125/50 :icon_mrgreen:)Obawiam sie tylko jednego: to uzywka a ja sie na sprzecie nie kumam...na co zwrocic uwage, gdzie sprawdzic takie moto?A moze jest ktos z okolic Trojmiasta kto mi pomoze?oczywioscie bede zobowiazany :icon_mrgreen:)Testi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, ostatnio sprzedalem dt 125 na ktorej jedzilem dluuugo i technike mam mniej wiecej opanowana:P Teraz chcialbym se przesiasc na full crossa ale nie zeby jedziec po torze tylko raczej poligony i takie rzeczy,(sporo ludzi w ten sposob wykorzystuje te motory i sa zadowoleni. CZaje sie na jakas 250... bo jest trwalszy od 125 a z moca sobie poradze. opanuje bestie z czasem, i umiem przewidywac. I pytanie moje brzmi. Co jest lepsze rm 250 czy cr 250. Mowie tu o sprzetach z poczatku lat 90 bo chce dac za niego kolo 4000. Prosze o pomoc. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam :) Mam problem ... Nie wiem jaki wybrac motor przez moj niski budzet ktory wynosi max 5 tys zł !!Chciałbym motor o czestej jazdy !! Praktycznie ile bym mial kasy na paliwsko tyle bym jezdził wiec co 2-gi zien praktycznie :cool: Nie wiem jaki wybrac motor .. CHciałbym aby moto miało papier le przy tym ale ciezko jest znalezc cos co bedzie miało dobrą moc i bedzie lekkie.. Odrazu oznajmiam nie wchodza w gre zane 125-tki !! Zastanawialem sie na: dr 350 lub jakims 2T z papierami Husqvarna jakac czy cos :icon_eek: Bo na Yamahe Wr to mnie nie stać :bigrazz: Jak myslicie co bedzie lepsze .. Caly czas po glowie chozi mi zwykła Rm 250 ale czasem chciałbym wyskoczyć na miasto . Co myslicie co bedzie lepsze 4T czy 2T .. WOlałbym chyba 2T ze wzgledu n moc bo wiele opinii slyszalem ze drki sa slabe... Co myślicie moze jakies inne moto ? :> czekaam na opinie z góry thx. Paweł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klxrulz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witka,sory za spam ale może ktoś się skusi?Sprzedaję zielonego: http://allegro.pl/item364043178_klx_300r_9...jestrowany.html Chcę przesiąść się na XRV albo może LC4 640 Adv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmflamingo Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich stoje przed delematem moge kupic yamaha yz 450f z 2003roku nowiutka z salonu albo yamahe TTR 230 z 2008 roku nowiutka z salonu i niewiem co wybrac?? OBIE MASZYNY MOGE wziac ZA PODOBNA CENE TA MA BYC MASZYNA DLA MOJEGO SYNA (15 LAT) waham SIE PONIEWAZ YZ 450 TO 2003 ROK A TTR 230 NOWA W SUMIE OBIE SA NOWE TYLKO INNE ROCZNIKI PRODUKCJI POMOCY !!!!!!!!!!!! CO WYBRAC!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jeśli syn ma 15 lat, to pod żadnym pozorem NIE kupowałbym mu YZ450F, chcesz to sam sie przejedz tym i zobacz jaką to ma moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Kup mu cos w 125 2t wyczynowego. Co bys nie wybral bedzie ok. Zanim to ogarnie troche minie.O yz zapomnij, Edytowane 14 Maja 2008 przez serwient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi