rafael Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 w rzeczywistośći to jest podział na cross i enduro-cross motocykl na tor bez świateł homologacji,Enduro-ma światła można go zarejestrować i jest inaczej zbudowany... a że niektórym enduro jest bliżej do crossówek to dlatego przyjeła się nazwa Hard enduro. Więc nie wiem w czym widzisz problem? zajmoj się czytaniem a nie czepianiem się o byle co bo widze że to twoja specjalność.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 crosshard-enduroendurosoft endurofunbikeSM i trzymajmy się tego :clap: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 zaraz ci sie doatanei za taki podział :buttrock: czekaj czekaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie chce robic off topa, ale kolega kupuje wr450 f, a stycznosci z jakimkolwiek motorem nie miał.Uparl sie osiol i koniec, najgorsze ze go namowilem zeby powiekszac ekipe, ale to chyba nie byl dobry pomysl. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie chce robic off topa, ale kolega kupuje wr450 f, a stycznosci z jakimkolwiek motorem nie miał.Uparl sie osiol i koniec, najgorsze ze go namowilem zeby powiekszac ekipe, ale to chyba nie byl dobry pomysl. :notworthy: nowe moto chce kupić ?to bez obaw bo zblokowane jest Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 to mnie pocieszyles :-)tak nowe, ma troche szmalcu i bierze od nas z serwisu.Jaka ma moc bez odblokowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 nie mam pojęcia, ale trochę mułowate jest Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 i bardzo dobrze , bo sie idiota zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M668716 Prosba do wszystkich niech ktos looknie moze ktos ogladał?? Bardzo prosze bo pilne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) co do posta wyzej na niemczech za te pienaze bedziesz mial rok w granicach 92 ! // nie znam sie na tych motorkach oplaca sie to nizej ? Wynioslo by mnie to z 3700 zl .http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...de&pageNumber=1 Edytowane 29 Lutego 2008 przez gorgo9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek[nh] Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 witam, mam pytanie: czy warto zainwestować w suzuki rm 125 z 89r czy raczej nie. Chciałbym abyście mi pomogli, doradzili bo niewiem czy opłaca mi się kupić takie moto. mam stosunkowo mało kasy więc dlatego taki rocznik motorka. Mam dalej zbierać i szukać czy jest to coś w miare fajnego, godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Pierwsza sprawa-wiesz ile kosztujw utrzymanie takiego moto? tłoki korby oleje itd?Druga-moto z 89 roku i to jeszcze wyczynowe bedzie styrane i bedzie przy nim wiecej roboty niz wart jest motor bo stare wyczynówki w dobrym stanie raczej nie są(choć zdarzają sie takie) A jaką masz kase do wydania bo jak nie masz duzo to lepiej daj sobie spokoj z tym RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek[nh] Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 fakt moto wygląda na mocno użyane. kasy chwilowo mało ale na za jakieś trzy cztery miesiące będzie więcej. pytam bo znalazłem faceta niedaleko i za to suzuki chce 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ' date='01 marzec 2008 - 16:39' post='1160055']witam, mam pytanie: czy warto zainwestować w suzuki rm 125 z 89r czy raczej nie. Chciałbym abyście mi pomogli, doradzili bo niewiem czy opłaca mi się kupić takie moto. mam stosunkowo mało kasy więc dlatego taki rocznik motorka. Mam dalej zbierać i szukać czy jest to coś w miare fajnego, godnego uwagi? To powiedz ile masz kasy, gdzie jeździsz, czy miałeś jakieś moto wcześniej i jak jest ogólnie u ciebie z budżetem? Bo utrzymanie RM 125 89' trochę kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 za 600zl to chyba sieka juz... jego utrzymanie na rok wyniesie cię z 1200 tak ze nie warto raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi