Brzoz3k Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też brałbym dt. Tylko pamiętaj, że to enduro :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też brałbym dt. Tylko pamiętaj, że to enduro :-D Myślę że pisząc "corssa", to ma na myśli enduro :) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wiem, ale trzeba prostować. Jak do każdego pytania w wątku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jeszcze znalazłem Suzuki RMX, ale chyba faktycznie DT. Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Słuchaj, szukaj sprzętu w dobrym stanie i popatrz na ceny części. W tych pieniądzach kupisz coś przyzwoitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianD Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Co powiecie o tym Suzuki DR 125 z 1999r. od handlarza http://olx.pl/oferta/suzuki-125-CID5-ID8sEB1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytruis Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 http://otomoto.pl/yamaha-dt-M3313311.html Wart swojej ceny? Co myślicie? Na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 no ja nie wiem, tyle wymian, malowań ze bardziej mi to pasuje to sklejanego szrota na handel niz zadbanego moto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agumon Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Z racji tego że to mój pierwszy post to się przedstawię. Nazywam się Jacek i mam 19 lat. Od zawsze pasjonowała mnie jazda na motocyklu. Od niedawna znalazłem pracę i chcę sobie zrobić prawo jazdy kat. A2. I utaj kieruje prośbę do was. Cz znacie jakiś model motocyklu który by spełniał następujące warunki:-Tani w utrzymaniu(koszta ubezpieczenia itp)-Tani ogólnie (Cena motocyklu)-Przystosowany do kat. A2-Mało awaryjnyZależało by mi na tym żeby przynajmniej miał pojemność 250cm/3. może być oczywiście mniej. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiamJacek Edytowane 9 Lutego 2015 przez Agumon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jaką chcesz kasę przeznaczyć na zakup ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agumon Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 5-6 tyś. Coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W tej kasie polecam Yamahę TW 200.Kapitalne powiązanie wygody,ekonomii i bezawaryjności Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agumon Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Fajna fajna :) A coś bardziej w stylu crossa?? :) Czy nie zbytnio sie znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W tej kasie, to polecę jeszcze Hondę Xr 125,ale to już 125, a Ty chciałeś coś z 250.Miałem i złego słowa powiedzieć nie mogę,choćby ze względu na spalanie - 1,7 L na 100 km Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 KTM 250 EXC Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi