ghollum Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) ja w tym nie widze powodu do dumy czy do chwalenia sie, typowe myslenie polaczka , jeździ to po co ruszać. A jak przyjdzie pora na remont to zamiast systematycznie co xx mth wydac na nowy tlok/korbe to lepiej czekać aż sie zj*bie i wydac kilka tysięcy. Ale szacun na dzielni bedzie bo 3 lata bez remontu cisnie crossem ... :banghead: No niestety u nas taka postawa to dla wielu powód do dumy :banghead: , nawet przy kupnie można usłyszeć teksty : "panie ja 4 ostatnie lata nic nie ruszałem tylko śmigałem, sprzęt nie do zdarcia" niestety ja po usłyszeniu takiego tekstu odwraca się na pięcie i tyle w temacie. Edytowane 12 Listopada 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 kumpel męczy sx 250(a raczej sx jego D.gif ) trzeci sezon bez remontu, kupił za 4k... Ciekawe jak wygląda nicasil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 opłaca sie kupic cr 500 chłodzoną powietrzem?? są do niej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 opłaca sie kupic cr 500 chłodzoną powietrzem?? są do niej części? z tego co czytałem to zawodnicy motocrossu z niej rezygnowali bo nieobliczalna była także gratuluje Ci pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ale ja nie jestem zawodnikiem :D wie ktoś jak jest z częściami do niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 cr 500 wycofali bo była za mocna i ona jest w sumie większa od np cr 250 przez to mniej zwrotna no i masa też pewno........ nie pali wcale kosmicznie bo ma masakryczny dół i silnik ciężko zajechać bo jest w sumie mało wysilony (70KM z 500ccm to co to jest 125 ma ponad połowe tego przy 4x mniejszej pojemności ) do chłodzonej powietrzem cięzko o częsci w PL pozatym jest palona kopniakiem z lewej strony jak np ktm lc4 dla mnie to porażka trzeba być naprawdę wysokim i mieć kuuuuuuuuuuupe siły żeby to odpalić :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ta cr 500 co ja widzialem to miala kopniaka z prawej :F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Michoa co ty gadasz, cr miały zawsze kickstarter po prawej stronie. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ta cr 500 co ja widzialem to miala kopniaka z prawej :F http://moto.allegro.pl/husqvarna-wr360-2t-...1301880682.html obczaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 a jak z częściami do takiej Huski ?? chyba nie będzie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Ku....wa gościu, nie pisz że nie jesteś zawodnikiem to wszyscy dawno już zauważyli :banghead: , nie masz zielonego pojęcia o temacie i widać to w każdym twoim poście, jak myślisz dlaczego maszyny w tym przedziale mocy w offroadzie to ciekawostki? BO SĄ KU...SKO TRUDNE DO OPANOWANIA!! i tak naprawdę 50KM to już max co można spożytkować w terenie, moc jest gówno warta jeśli nie można jej wykożystać. Ja Ci proponuję zejść na ziemie i nie wstawiać kitu że jesteś fachura i miściunio bo widać wiochę mentalną z każdego twojego zdania, kup sobie zdrową setkę jak już musisz to 250 i zacznij jeździć, kiedy ci te 50KM porządnie dupe skopie może wreszcie zrozumiesz to co chłopaki próbują Ci wytłumaczyć i nie pytaj czy do CR500 są części bo jak sobie kupisz to i tak nie będą Ci potrzebne bo zaraz będziesz w szpitalu, chyba że będziesz tego moto używał tylko do "rwania dup" ale żeby coś wyrwać to i trzeba coś ciekawego pokazać na tym moto. samo uwieszenie zadu na moto nie wystarczy. Edytowane 12 Listopada 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) chyba kupie sobie wsk'e 125 przerobioną na crossa widziałem fajną na allegro za 300zł ale troche sie boje, że nie dam rady jej ogarnąć co myślicie o takiej wsk? da rade co nie?? już jej nie produkują bo też była za mocna tyle ludzi przez nią zginęło Edytowane 12 Listopada 2010 przez pitul721832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Chłopie nie rób se jaj z poważnych i w *uj bardziej doświadczonych motocyklistów i użytkowników tego forum od Ciebie. Ghollum ma całkowitą rację i weź już nie kozacz, bo tylko coraz bardziej się pogrążasz. Na prostej to nawet gimnazjalista by umiał R1 pocisnąć do odcięcia, a wjedź se taką CR 500 na tor, to zobaczysz jak Ci mina zblednie i będzie tylko pyr, pyr, pyr byle by jechać, a dzieciak mający 10 lat objedzie Cię na 85-ce, tak jak na załączonym wcześniej filmiku. Kupuj sete i nie kozacz, a zapewne i tak będziesz przez miesiąc chodził z rękoma wyciągniętymi po kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 cr 500 wycofali bo była za mocna i ona jest w sumie większa od np cr 250 przez to mniej zwrotna no i masa też pewno........ nie pali wcale kosmicznie bo ma masakryczny dół i silnik ciężko zajechać bo jest w sumie mało wysilony (70KM z 500ccm to co to jest 125 ma ponad połowe tego przy 4x mniejszej pojemności ) do chłodzonej powietrzem cięzko o częsci w PL pozatym jest palona kopniakiem z lewej strony jak np ktm lc4 dla mnie to porażka trzeba być naprawdę wysokim i mieć kuuuuuuuuuuupe siły żeby to odpalić :D Wagowo moze i tak ale to tez raptem kilka kg , w innych wymiarach taka sama 500 jak 250 A co do kopania lewą nogą, moim pierwszym moto był sx z 94 roku i nigdy nie miałem problemu żeby odpalić, odpalałem tez starego lc4 620 i tez zero problemu, czasem tez "igrekzetefe" odpalam lewa noga stojąc obok motocykla. Więc nie wiem w czym widzisz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Chłopie nie rób se jaj z poważnych i w *uj bardziej doświadczonych motocyklistów i użytkowników tego forum od Ciebie. Ghollum ma całkowitą rację i weź już nie kozacz, bo tylko coraz bardziej się pogrążasz. Na prostej to nawet gimnazjalista by umiał R1 pocisnąć do odcięcia, a wjedź se taką CR 500 na tor, to zobaczysz jak Ci mina zblednie i będzie tylko pyr, pyr, pyr byle by jechać, a dzieciak mający 10 lat objedzie Cię na 85-ce, tak jak na załączonym wcześniej filmiku. Kupuj sete i nie kozacz, a zapewne i tak będziesz przez miesiąc chodził z rękoma wyciągniętymi po kolana. Nie robie sobie jaj i niemam zamiaru kupywać sobie 125 bo miałem cz 125 mozna powiedziec ze to samo choc troche slabsze ale tez ładnie chodzi i gówno mnie to obchodzi ze mnie objedzie dzieciak na 85-tce może mnie i rowerem objechać i co z tego wszedłem na to forum żeby sie dowiedzieć co o tym myślą ci doświadczeni motocykliści i użytkownicy tego forum, ok już wiem przemyślałem sobie to i owo i doszedłem do wniosku że raczej :f kupie sobie honde cr 500 najwyżej ją potem sprzedam i tyle ode mnie danke für heute aufwiedersehen :) Edytowane 12 Listopada 2010 przez pitul721832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi