Guzio Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 to poszukaj takiej co jeździ :D Hehe. By trzebabylo :D Ale nie no mysle ze z czasem moja namowie :) Tyle ze na to zeby jezdzila sama to nie ma mowy ;p Co do tematu to ewentualnie mozna tez jakas aprilie RX wziac 80/125. Seta juz troche mocniejsza bo chyba 34km o ile mnie dobrze nie myli pamiec ale motor jest niski i zgrabny. Mozna nim ladnie poszalec i miesci sie w tym przedziale cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka! Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Już jestem nastawiona na 125. Najprawdopodobniej będzie to DT. Dzięki chłopaki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D crm125 jest pod każdym względem lepsza od dt125 za 3500 spokojnie kupisz...........crm ma więcej mocy i lepszy zawias to najważniejsze Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema, czy do RMX 250 pasują części od RM 250? Czy RMX miał jakieś większe wady? Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D crm125 jest pod każdym względem lepsza od dt125 za 3500 spokojnie kupisz...........crm ma więcej mocy i lepszy zawias to najważniejsze To w takim razie może Aprilia RX 125? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To w takim razie może Aprilia RX 125? smile.gif nie miałem stycznosci z RX125, słyszałem że dobry motocykl ale nie polecam czegoś o czym tylko czytałęm w internecie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka! Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Właśnie też zastanawiałam się nad RX 125, ale na alledrogo jest ich tylko 3... Może ktoś ma w lubuskim, zachodniopomorskim albo wielkopolskim taką do sprzedania? :icon_razz: Nad CRM też myślałam, ale ona jest podobno za ciężka... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie miałem stycznosci z RX125, słyszałem że dobry motocykl ale nie polecam czegoś o czym tylko czytałęm w internecie :D Ja miałem RX 125 i polecam :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aprilia RX jest chyba najlepszym rozwiazaniem ale juz o wiele mocniejsza od DT-ki. Jezdzilem sporo na Aprili z silnikiem rotaxa wiec moge Ci polecic osobiscie ten motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka! Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A jak jest z jej wysokością? Nie będę musiała wozić ze sobą drabiny? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja mam Rx do sprzedania i jestem z lubuskiegoo :P:P.Powiem Ci ze sprzęt dobryy nie zawiódł mnie:) Wymieniłem w nim we wrześniu korbe i tłok.Teraz kupilem EXC 200 i właśnie RX czeka na kupcaa tylko nie mam kiedy wsytawić.Wysokość hmm no jest dość wysoki jak na enduro 125 Ile masz wzrostu to może posadze siostre i Ci powiem czy da rade jeździć :P.Moc jak dla dziewczyny to będzie szatan na początku :P:P ale po miesiacu będzie ok :) tak wygląda mój RX http://bikepics.com/pictures/1208667/ stare zdjęcie, miałem tam jeszcze szosowe opony. Oczywiście moto zarejstrwane na A1 i ubezpieczone :)Jak chcesz wiecej fotek to moge wrzucić. P.S mieszkam w okolicach Żary-Żagań. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka! Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mam 162 cm... a kupic bym chciala w maju, bo teraz nie bardzo mam kase, ale w maju na bank, bo tata dolozy. ile za nia chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dla Muki bym proponował właśnie DT 125 ponieważ jest to niższy i mniej awaryjny sprzę a do tego tańszy , wiem ze zostane zaraz obrzucony kamieniami ale wg mnie i opini znajomych apki są nieco awaryjne co wiąże się z naprawami a nie sądze (bez urazy)zeby dziewczyna chciała zaprzątać sobie głowe wymianą tłoka simeringów itp rzeczy więc nie wiem dlaczego polecacie dziewczynie motocykl przy którym należy troche wiedziec w temacie zgadywania np dlaczego nie odpala , pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka! Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Spoko, tata się zna na motocyklach. Trochę z niego mechanik :P Nie sądzę, aby aprilia była aż taka awaryjna... Jedni polecają DT, drudzy RX. Już sama nie wiem... Ale jednak mi się zdaje, że RX jest za wysoka :banghead: Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Muka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 też mi sie wydaje że RX za wysoki dla Ciebie :/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi