Skocz do zawartości

Relacja Cezet 350 Skandynawia 2T Ekspedyszyn

NaczelnyFilozof
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna relacja z humorem i super fotkami. Wielki podziw dla autora :icon_mrgreen:

ps. wygląda na to że przgody dotyczyły głównie CZ i jej napraw. Jak byś pojechał jakimś innym nowszym motocyklem to by było cholernie nuuuudno.. las..droga...fiord..las...tunel..itd a tak to nasłuchiwanie pracuje jeden czy oba garnki, da rade pod górę czy nie...gdzie ta iskra... itp.

Pozdrawiam

No wreszcie jest!!! :lalag:

Naczelny, gratulacje powtórne. A jak oponki po skandynawskich asfaltach bo moje znikały w przyspieszonym tempie.... :biggrin: :) :)

W przyszłym roku proponuje Bałkany: cieplej, słoneczniej i można zmoczyc tyłek nie koniecznie w Adriatyku.

Pozdrawiam

No wreszcie jest!!! :lalag:

Naczelny, gratulacje powtórne. A jak oponki po skandynawskich asfaltach bo moje znikały w przyspieszonym tempie.... :P :biggrin: :biggrin:

No właśnie. Przód stomila twardy jak skała. Nic tej gumy nie ruszyło. A Mitasa z tyłu trzeba wymienić na wiosnę na nową oponę ;)

Oj Naczelny ty to zawsze masz te swoje pomysły :P ....ale fajnie... ekstra wyprawa..... zmieniaj maszynkę na troszke szybszą :) to polatamy razem.... az łeska w oku sie kreci jak przypomne sobie nasze latanie na Jawie :) :D i ten filnik i ta muzyka... kiedys wpadne na piwo :D

Pozdro Fenix....

Oj Naczelny ty to zawsze masz te swoje pomysły :D ....ale fajnie... ekstra wyprawa..... zmieniaj maszynkę na troszke szybszą :D to polatamy razem.... az łeska w oku sie kreci jak przypomne sobie nasze latanie na Jawie :D :D i ten filnik i ta muzyka... kiedys wpadne na piwo :D

Pozdro Fenix....

Naczelny pogratulować. Czytałem Twoja poprzednia relację i poleciaem w tamte okolice, kto wie czy teraz nie będzie podobnie....

Naczelny, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem... Normalnie nie mogłem oderwać oczu od tych krajobrazów, poprostu piękne. Poiwedz mi tylko jedno, dlaczego jechałes sam?

Teraz sam mam ochotę na coś takiego, ale to dopiero może w przyszłości :)(

jeszcze raz szacun Naczelny.

Tomek

Poiwedz mi tylko jedno, dlaczego jechałes sam?

Niestety moja prędkość podróżna 70-80 km/h nie odpowiada dzisiejszym standardom turystyki motocyklowej :buttrock: Jeszcze by ktoś przezemnie nerwicy dostał :D