NaczelnyFilozof Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) >> R e l a c j a s p i s a n a t u << 5931 km w 18 dni. Zapraszam na lekturę. W sam raz na jesienne wieczory :icon_biggrin: Edytowane 5 Października 2007 przez NaczelnyFilozof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Fajna relacja z humorem i super fotkami. Wielki podziw dla autora :icon_mrgreen: ps. wygląda na to że przgody dotyczyły głównie CZ i jej napraw. Jak byś pojechał jakimś innym nowszym motocyklem to by było cholernie nuuuudno.. las..droga...fiord..las...tunel..itd a tak to nasłuchiwanie pracuje jeden czy oba garnki, da rade pod górę czy nie...gdzie ta iskra... itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No wreszcie jest!!! :lalag: Naczelny, gratulacje powtórne. A jak oponki po skandynawskich asfaltach bo moje znikały w przyspieszonym tempie.... :biggrin: :) :) W przyszłym roku proponuje Bałkany: cieplej, słoneczniej i można zmoczyc tyłek nie koniecznie w Adriatyku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 super,naprawde pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No wreszcie jest!!! :lalag: Naczelny, gratulacje powtórne. A jak oponki po skandynawskich asfaltach bo moje znikały w przyspieszonym tempie.... :P :biggrin: :biggrin: No właśnie. Przód stomila twardy jak skała. Nic tej gumy nie ruszyło. A Mitasa z tyłu trzeba wymienić na wiosnę na nową oponę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak zwykle przeczytałem :icon_twisted: gratulacje zwycięstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wypasiona relacja, fajne fotki.Nie zazdroszczę tylko awarii i deszczu, choć z jednym i drugim sobie poradziłeś :lalag: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Rozwaliłeś mi nerki. S Z A C U N E K !!!Nawet na CZ świat to dla Ciebie za mało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak to sie teraz mówi ...... "Rispekt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Oj Naczelny ty to zawsze masz te swoje pomysły :P ....ale fajnie... ekstra wyprawa..... zmieniaj maszynkę na troszke szybszą :) to polatamy razem.... az łeska w oku sie kreci jak przypomne sobie nasze latanie na Jawie :) :D i ten filnik i ta muzyka... kiedys wpadne na piwo :D Pozdro Fenix.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Oj Naczelny ty to zawsze masz te swoje pomysły :D ....ale fajnie... ekstra wyprawa..... zmieniaj maszynkę na troszke szybszą :D to polatamy razem.... az łeska w oku sie kreci jak przypomne sobie nasze latanie na Jawie :D :D i ten filnik i ta muzyka... kiedys wpadne na piwo :D Pozdro Fenix....Naczelny pogratulować. Czytałem Twoja poprzednia relację i poleciaem w tamte okolice, kto wie czy teraz nie będzie podobnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Naczelny, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem... Normalnie nie mogłem oderwać oczu od tych krajobrazów, poprostu piękne. Poiwedz mi tylko jedno, dlaczego jechałes sam? Teraz sam mam ochotę na coś takiego, ale to dopiero może w przyszłości :)( jeszcze raz szacun Naczelny. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmurawski Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 robi wrażenie, podziwiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Poiwedz mi tylko jedno, dlaczego jechałes sam? Niestety moja prędkość podróżna 70-80 km/h nie odpowiada dzisiejszym standardom turystyki motocyklowej :buttrock: Jeszcze by ktoś przezemnie nerwicy dostał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Relacje czyta sie swietnie... zupelnie jak poprzednia :). pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi