clover Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Czy wie ktoś:-jak zrobić rozrusznik na kluczyk,-ile to moze kosztować,Pozdro CLIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Clover juz Ci mowilem ze to ciezko bezdie i ze opis zaplonu od TSki 350 raczej niepodejdzie - ale moze sie myle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 clover - nie w tym sprzecie naprawde... sam bym chcial ale co ? :D nie wszystko jest mozliwe.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Viper kombinuje takie coś u siebie w etce, jak chcesz to zagadaj do niego, ale z góry uprzedazam że jest to już bardzo wysoki stopień wtajemniczenia (wiem, bo trochę już mi tłumaczył i on i taki inny qmpel który też planuje podobną konstrukcję), poza tym oczywiście całkiem spore koszty. Jeżeli myślałeś, aby to zamontować w jawie, to dobrze radzę, odpuść sobie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Chłopaki maja racje szkoda zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Można by wykorzystać rozrusznik elektryczny od simsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ogiogi Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Mmotocykl ma jezdzic, taka przerobka spowoduje ze tylko sobie roboty dowalisz, bo na pewno nie bedzie to bezawaryjne. Druga sprawa - do maszyn z rozrusznikiem daje sie alternatory o odpowiedniej mocy aby akumulator był odpowiednio doładowywany. Np w niskich temperaturach pojemnosc akumulatora spada do ok 40% pierwotnej pojemnosci a moc zimnego silnika ledwo co przewyzsza jego opory. Same kłopoty z takimi przeróbkami bo rozrusznik zakręci raz i na tym sie skończy. To co zamontował producent zazwyczaj jest dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 rozrusznika w jawie ... no nie no - ludzie, moze jeszcze xenony ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 O bosh po co ci rozrusznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 O bosh po co ci rozrusznik?? a po co są rozruszniki :lol: chociaż elektryczny w jawie szkoda zachodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Czy wie ktoś:-jak zrobić rozrusznik na kluczyk,-ile to moze kosztować,To będzie kosztowało dużo pracy i wysiłku.Pamiętaj że musisz w tedy dołożyć akumulator zrobic ładowanie i takie tam pierdoły...Nie wiem czy warto o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 >Nie wiem czy warto o tym myśleć Ja wiem, nie warto ... wiecej kosztow i pracy niz wartosc moto. Zrozumialbym gdyby chcial cos takiego zrobic np. Filu w swojej nowej RMX ale w jawie/simsonie ... nudzi wam sie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 W simsonie nie ma problemu z rozrusznikiem. Były robione oryginalne rozruszniki. Parę lat temu miałem okazję naprawiać takiego SR 50, fajnie to wyglądało jak sobie odpalałem go z guzika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 W simsonie nie ma problemu z rozrusznikiem. Były robione oryginalne rozruszniki. Parę lat temu miałem okazję naprawiać takiego SR 50' date=' fajnie to wyglądało jak sobie odpalałem go z guzika :D[/quote']Fajnie to wygląda jak odpalam Shadowke z rozrusznika nożnego :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 A czy istnieje moziwosc przerobienia simsona ze "zwyklym" zaplonem (przerywacz) na taki elektroniczny (odpalany z guzika) ?? Jesli tak to ile to kosztuje i co sie stanie jesli naprzyklad nie chce odpalic z guzika ?? Mozna na pych albo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi