Adam M. Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 No i ten staruszek wsadzony jest w duzo bardziej nowoczesne podwozie.Wiele odob na preclach go ujezdzalo i wszyscy chwalili - to musial byc jakis wyjatkowy niefart, ze tak szybko cos padlo. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Sam sie zastanawialem nad ZR 7. Zastanawia mnie tylko jedno: skoro jest calkiem fajna maszyna to dlaczego w Polsce nie jest zbyt popularny??? A moze tylko mi sie wydaje? Moja opinia wynika z faktu , ze w porownaniu np z Yamaha Fazer ilosc ogloszen sprzedazy ZR7 jest duzo mniej.Takze na drogach nie widzialem duzo tych maszyn. Moze ktos napisac cos wiecej na temat tego motocykla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja mialem ZR7 przez 3 sezony. Nakrecilem tym prawie 16 000 km i nic. Nawet lancuch mi wytrzymal. Masz tu linka do mjego ogloszenia. MOTO JUZ SPRZEDANE!!. Ja generalnie jestem bardzo zadowolony z mojej Kawy. SPalanie to od ok 5, do ok 9(raz mi sie to udalo :) )Super mocny dol. Do ok 80 jestes panem na swiatlach.Co do popularnosci to jest tego coraz wiecej. I w ogloszeniach i na drogach. Jednak znalazlem jedna mine na otomoto . Jest koloru srebrnego, ma inne tarcze, blotnik, lampe, plug pod silnikiem(pewnie zeby zamaskowac slady na kolektorach)http://www.zr7.piaski.eu.org/ tam sa linki do artykulu w SM. Szybko, bo w weekend sciagam strone z "eteru" :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dzieki za linka. Szukalem tego artykulu. Hmm, chyba nastepnym motocyklem bedzie ZR7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Świetny ten artykuł o ZR 7 w Świecie Motocykli ... ZR 7s to bedzie moja nastepna maszyna.Dobrze że mam wszystkie ŚM i Motocykle od 5 lat ... Edytowane 23 Marca 2007 przez BU?KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Hehe , ten egzemplarz w gazecie to moja ex niunia :icon_mrgreen:Za artykul dziekowac Pawlowi :banghead:Ja ze swojej strony dalem mu tylko :clap: swoja kawke do testow Edytowane 25 Marca 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No panowie i kupilem:-) Ale mam kilka problemow:-( Bo byl niby po lekkim slizgu,ale okazuje sie ze chyba byl troche ciezszy ten slizg:-) Wszystko po malutku wychodzi,ze jest zdziebko podpicowany.Trzymac kciuki :biggrin: :-) zeby wszstko bylo ok heheheh.PozdrawiamAha - kopa to ma kurewskieg... :-) Trzeba sie dobrze kierownicy trzymac:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 No to gratuluje Michał !!! :biggrin: I niech służy !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Gratki!!! :) Opisz maszyne cos wiecej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Gratuluje :wink: :icon_question: Oby wszystko było ok Udanego sezonu życze,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dawaj foto, yno migusiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Gratki!!! :icon_mrgreen: Opisz maszyne cos wiecej :icon_eek: Dario jakby co to mój kuzyn ujeżdża taką maszynkę, więc w razie czego możesz tu wpaść i obczaić sprzęta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 artykul czytalem , dzieki za linki ale cos kulac nie chca :icon_mrgreen:no i co z tymi czesciami??? SAM NIE WIEM CZEMU MOJ TEMAT JEST 2 RAZY NA FORUM. JAKIS ERROR CZY JAK. SORRY ZA ZASMIECANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 artykul czytalem , dzieki za linki ale cos kulac nie chca :biggrin:Myślałeś, że ogłoszenie w necie, będzie wiecznie? :) Temat jest z tamtego roku... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 nie error, tylko jeden temat napisales w zeszlym roku a drugi dzis i o czesci pytales sie w tym drugim wiec tu Ci nikt nie napisze :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi