thefex Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 w koncu dostalem paczke z upragnionym zabierakiem sprzegla.czekalem na nia 3 tygodnie, moj budzet zmalal o 260 zl.mam jednak pewnosc, ze nie mam fuszerki w silniku i bede mogl spokojnie jezdzic. dzieki za wszystkie rady i wybicie mi z glowy pomyslu ze spawaniem pozdro p.s.zostanie mi na pamiatke sliczny, pomaranczowy kartonik z napisami KTM, w ktorym przyszla czesc :P Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 grunt to ładny kartonik. :P jeśli wierzyć prognozom, to jeszcze polatasz w tym roku.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ja tam prognozy mam gdzieś, bede konczyl kolcowanie opon i dzida nawet przez zaspy :icon_mrgreen: stracilem piekny pazdziernik, to moze zyskam na ladnej zimie :buttrock: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Kosz sprzeglowy spawany,,,nigdy w zyciu,,,chyba ze chcesz miec ryzyko jeszcze wiekszej kaszany.Jak na przyklad rozkwaszony blok.No ale to nie moj motor,,,,,,, Aluminium w ramie,etc nie jest utwardzane ,mozna je zespawac,spawanie zmienia lokalnie strukture materialu wskutek duzego nagrzania, moze go oslabic,zalezy jak to bylo fabrycznie zrobione. Znacie kogos kto spawa korbowody do R1 ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a doczytales temat do konca?bo mam wrazenie jakbys ominął ostatnie posty Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Znacie kogos kto spawa korbowody do R1 ? :crossy: nie umiesz spawać korbowodów :notworthy: to proste :cool: ze słupa ściągasz kilka metrów kabla, tniesz go na 2 części na końcu jednego i drugiego montujesz klemy następnie włazisz na słup i mocujesz na okrętkę te kable .Klemę "masy" mocujesz do korbowodu, w drugą wkładasz 1 dolarówkę i spawasz :bigrazz:powodzenia :bigrazz: :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Hahahahahahaha:) Konkretna i bardzo dobra metoda;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi