k_u_b_a Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 do ostatniej chwili (jak zwykle zresztą) nic sie nie odzywam zeby znienacka wpaść na impreze. tym razem nie da rady. Po poniedziałkowym dzwonie na moto (jeszcze raz dzieki za wsparcie dla Klaudiusza i Berna) jeszcze nie doszedłem do siebie, kuśtykanie o kulach spod tesco do ogniska to dla mnie za daleko - jakaś godzina drogi :) Miłej zabawy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 do ostatniej chwili (jak zwykle zresztą) nic sie nie odzywam zeby znienacka wpaść na impreze. tym razem nie da rady. Po poniedziałkowym dzwonie na moto (jeszcze raz dzieki za wsparcie dla Klaudiusza i Berna) jeszcze nie doszedłem do siebie, kuśtykanie o kulach spod tesco do ogniska to dla mnie za daleko - jakaś godzina drogi :) Miłej zabawy :clap:Wspolczuje. Przechodzilem to samo w maju. Trzymaj sie Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 HEJ!!! jak widac juz deszczyk przelecial, wiec ognisko zapewne sie odbedzie. ci co nie byli na wycieczce przedogniskowej niech zaluja, swietna traska, ladne widoki z Wiezy Tatarskiej, przednie jedzonko!-jeszcze jestem najedzony. do zobaczenia na ognisku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Informacje pogodoweNIE PADA na URSYNOWIE czyli według mnie ognisko ma bardzo realne szanse na powodzenie na tą okoliczność biorę 3/4 a nie 0,5 l na ognisko jak planowałem - bimber he he he to jest lepsze niż farelka Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No i dupa blada :bigrazz: Nie dam rady, obowiązki rodzinne :clap: Szkoda :eek: p.s. KUBA trzym sie, paluszek sie szybko zrośnie, dobrze że sam byłeś a nie z małżonką. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dobra pałki, sprawy sie komplikują, na 18-tą napewno nie dam rady :) p.s. Jeza, ale mam kaca :bigrazz: ty masz kaca? Ja to jeszcze pijany jestem :P HEJ!!! jak widac juz deszczyk przelecial, wiec ognisko zapewne sie odbedzie. ci co nie byli na wycieczce przedogniskowej niech zaluja, swietna traska, ladne widoki z Wiezy Tatarskiej, przednie jedzonko!-jeszcze jestem najedzony. do zobaczenia na ognisku pozdrawiam sie wie, po za tym, że będąć w twierdzy modlin, nie wiedziałem co to modlin to plan wypalił w 100%. Na deser niezłe żarełko i prawie jak piwo (4 w skali 1-10) i tylko 1% alco :D No i dupa blada :biggrin: Nie dam rady, obowiązki rodzinne :banghead: Szkoda :banghead: p.s. KUBA trzym sie, paluszek sie szybko zrośnie, dobrze że sam byłeś a nie z małżonką. no masz kto by się spodziewał, że Klaudiusza nie będzie :clap: :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ha!!! a kto by sie spodziewal, ze mnie nie bedzie??? nawet ja sam sie nie spodziewalem. niestety jutro czeka mnie sporo roboty i nie bede w stanie sie (w)stawic dzisiaj na ognisku. z bolem serca mosci panowie i panie musze wam zyczyc milej zabawy beze mnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) wiadomość z ostatniej chwili, impreza przeniesiona do mnie !!! dzwonić 501-407-607 Edytowane 6 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) He, wracając z Kazimierza Dolnego wpadłem na miejsce ogniska, brak żywej duszy, w stare miejsce też podjechałem, równiez pustki, byliśmy pod Tesco ale nikogo nie spotkaliśmy (jedynie Greeda który był przypadkiem autem), była godzina ok 18:30 , deszczyk już nie siąpił, no ale żeby się ognisko nie odbyło to wstyd normalnie :crossy: Edytowane 6 Października 2007 przez KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jesteś szalona Marcin :eek: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no ale żeby się ognisko nie odbyło to wstyd normalnie :icon_razz:ognisko sie odbyło tylko przy innym "ogniu" ;) najważniejsze, że miałam blisko do mojego Skarba i mogłam 4 razy złazić do garażu, żeby go przytulić :) aha-właśnie wstałam. po raz 3 dzisiaj :cool: :) impreza zdecydowanie udanaaaaa!!!!! Kasiu-dzięki za przyprowadzenie "koleżanki", która nam impreze rozkręciła :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ognisko sie odbyło tylko przy innym "ogniu" ;) najważniejsze, że miałam blisko do mojego Skarba i mogłam 4 razy złazić do garażu, żeby go przytulić :bigrazz: aha-właśnie wstałam. po raz 3 dzisiaj :cool: :) impreza zdecydowanie udanaaaaa!!!!! Kasiu-dzięki za przyprowadzenie "koleżanki", która nam impreze rozkręciła :) ;) Imprezka zdecydowanie udana, choć na RunWarsaw robiłem 7 km. 5 km zaplanowanej trasy i 2 km zygzaków. Najważniejsze, że dobiegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Brak mi słów że tak powiem do odcięcia było, ale super było dzięki bardzo za wszystko rozumiecie he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) W planach było picie i palenie [ogniska :)] z palenia nic nie wyszło, więc trzeba było wypić dwa razy więcej :bigrazz:. Impreza suuuper... potwierdzam słowa Listka, do odcięcia było. Tylko jakaś taka krótka mi się wydała, zupełnie jakby pomiędzy 2 a 5 nic się nie działo :) Edytowane 8 Października 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Nie ważne, że kierowca frontery wymusił pierwszeństwo.... Ważne, że motor jechał na jednym kole.Wielkie brawa dla pani Anny Dreli za obiektywizm i bezstronną interpretację wydażeń. potwierdzam wystąpienie dziury czasowej :flesje: było zacnie :clap: jednym z ciekawszych przeżyć była wyprawa radianem z Aśką na plecaczku, czyli zwiedzanie garażu :clap: no o przepychaniu Radiana do innego garażu nie wspomnę :clap: pewnie dla tego mi kolano nie wytrzymało podczas niedzielnego biegania :) Edytowane 8 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi