radekss771 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam!Po przejechaniu 2500km po kraju, wielu rozczarowaniach "polskimi igłami" :) (przez telefon wszystkie nie wymagają wkładu finansowego i stan bdb) trafiłem do naszego zachodniego sąsiada. Zastałem tam inny świat sprzedający nie okłamują ,a nawet wytykają wady i ubytki po to aby człowiek nie jechał na darmo 1000 km !!!! I udało się kupić maszynę od pierwszego właściciela,serwisowaną i bezwypadkową.Ciekawe jest to ,że kupiłem moto które mi się najbardziej podobało od samego początku ale było dla mnie za drogie. Jednak po wielu namowach niemiecki kolega trochę zmiękł ,a ja dołożyłem parę stówek :) No i się dogadaliśmy. Ale bez pomocy kilku osób nie miałbym swego kocurka. I tu muszę podziękować:- mojej kochanej żoneczce Sylwii ,że się zgodziła ,wspólnie zarobione pieniądze przeznaczyć na moje marzenie -Wojtkowi (Szczecin) za gościnę, cierpliwość ,pomoc w wyborze moto.Jego wiedza techniczna i doświadczenie były bezcenne.-Mikiemu (Szczecin) ,który urabiał sprzedającego w języku niemieckim. Na razie podaję link ale zdjęcia już niedługo:Mój Thundercat Pozdrawiam wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Gratulacje :banghead: pęknego moto Szerokości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 hmm... wspaniały motocykl, gratuluję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Gratulacje... Ładny sprzęcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Gratulacje. Piękny sprzęt... Szerokości :icon_mrgreen: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 To najlepsza rzecz na świecie SPEŁNIAC SWOJE MARZENIA. GRATULJE. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Gratulacje slusznego sprzeta :banghead: :P :) Teraz jeszcze dokup akcesoryjna koncowke wydechu zeby pieknie brzmial :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 gratki, udanego śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no kurde naprawdę ładny, jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Gratuluje , piekny konik.Z ta niemiecka uczciwoscia , to do konca sie nie zgodze.Natomiast faktem jest , ze nasi "handlowcy" zdecydowanie przeginaja w opisach (czytaj zachwytach) oferowanych maszyn.Z Niemcami nie jest zle , ale oni tez juz zdazyli nauczyc sie paru "sztuczek".Ja swoje motorki takze kupuje za miedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ;) GRATULUJE :banghead: Ładna sztuka oby służyła :) Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi