Mioo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Fabian, podziękował. przejdę się tam obadać sprawę. myślę że wiata dobra byłą by ok. co do latania to chętnie, ale to mój 1 sezon więc będę potrzebował trochę czasu żeby się oswoić z moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flq1337 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, szukam miejsca na moto w niedalekich okolicach od skrzyżowania daszynskiego-jaracza. Jeżeli ktoś ma kawałek miejsca w garażu to chętnie się dokleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 CześćMam do współwynajęcia garaż przy Grabiszyńskiej (wysokość Stalowej). Szegóły na PW. Jeszcze dwie maszyny powinny spokojnie wejść - koszty się podzielą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 W tamtych okolicach, Hubska, Nyska jest trochę garaży, sam w tamtym sezonie wynajmowalem w 3 maszyny garaż przy Hubskiej przy wiadukcie, wyszlo 80zl za głowę, a teraz wynajmujemy przy Nyskiej za 50zł od głowy ;)Takze poszukajcie dobrze bo w cenie wiaty mozna miec w kilku cieply przytulny garażych ;)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncel Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam, poszukuje jakiegos miejsca w okolicy ulicy katowickiej, jako ze niedlugo sie tam wprowadze przydalby sie kawalek miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_p1 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jestes nadal zainteresowany wynajmem garazu?lokalizacja TGG zaraz przy legnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak w opisie, cena 100zł od motocykla. Stoi tam tylko mój i dwa dodatkowe powinny się zmieścić. Kontakt PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 CześćW związku z tym, że sprawiłem sobie wreszcie maszynę szukam garażu do wynajęcia lub miejsca w garażu na Gądowie, w okolicach ulic Szybowcowej, Bajana, Drzewieckiego itd. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witajcie, potrzebuję dokoptować się do kogoś do garażu we Wrocławiu. W połowie wakacji będę się przeprowadzał do Trzebnicy więc nie bardzo chcę wynajmować coś na własną rękę na tak krótki okres. Obecnie moto stoi u kolegi w garażu, gdzie zimowało. Muszę go jednak stamtąd zabrać. Mieszkam w okolicach ulicy Jedności, Wyszyńskiego, Nowowiejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 kolego myśle że mogłoby się znależc miejsce u mnie....daj znac na priva od kiedy do kiedy cię interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 WitamPoszukuje garażu na Biskupinie blisko ul. Olszewskiego na mój moto. Ma ktoś tu coś w okolicy? Najlepiej blisko ul. Olszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A ja szukam dalej w okolicach Bajana Hynka :) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rottweiler Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) :0 Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez rottweiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Szukam garażu w okolicach Kromera, może być miejsce w podziemnym garażu na Krzywoustego/Kromera. kontakt gg 3157980pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 WitamJak w temacie, szukam miejsca, garażu na moto w północnej części Wrocka, ul. Trzebnicka, Kleczkowska, Kasprowicza itpInfo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi