MZ Maxi Perwers Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja się wybieram na pogrzeb Nostradamusa. Wyjeżdżam na swojej MZ dzisiaj około 20:00 z Lubania i lecę przez Wrocław, Kraków. Myślę, że na spokojnie będę na miejscu gdzieś koło 6 rano. Pozdraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Niezwykle mi przykro, niektórym szybko gaśnie świeczka (*) :bigrazz: . Szczere kondolencje dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ogromna tragedia. Kondolencje dla rodziny. RIP brachu. [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 było juz napisane jak do tego doszlo i było coś na temat pogrzebu ,ale po nocnym backup'ie wcieło kilka postów, moze brat NOSTRADAMUSA jeszcze coś napisze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wyrazy wspólczucia dla rodziny i przyjaciół. :'( [*] W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Bardzo, ale to bardzo przykre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 bylem w borkachpilismy.... ech... :P kondolencje + [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie wiem co napisac...Z jednej strony taka swiadomosc wykielkowala gdzies w swiadomosci, ze nastepnym moge byc ja. Takie 'pogodzenie sie' z mozliwoscia porazki, bo nie zawsze sie wygrywa. I jakos z tej strony przychodza do glowy chlodne slowa 'nie udalo mu sie'Z drugiej strony ciezko pogodzic sie z faktem, ze czlowiek stracil zycie i nigdy juz z nami nie posmiga, ze nie pozdrowie tego 'bliskiego nieznajomego' mijajac go na drodze. I jakos lzy sie cisna pod powieki. Powodzenia gdziekolwiek jestes i cokolwiek porabiasz chlopie. Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 witam,niektórzy pisza o okolicznosciach wypadku,jak to sie stało,czu to wazne,jak dla mnie takie pytania nie maja celu. Opis okoliczności wypadku jest bardzo ważny. Może inny 19-latek czytając to zastanowi się nad swoim stylem jazdy i dzięki temu nie zginie. Czytając o wypadkach motocyklistów ( niestety przeważnie w wieku 18-25 lat ) uważam, że 90% z nich było na własne życzenie. https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Piszę jeszcze raz poniewaz wczoraj post sie usunał. "Pogrzeb odbedzie sie 29.09.2007r (tj. sobota) o godz. 11:00 (cialo zostanie zabrane z kaplicy o godz. 10:45) w Kościele Parafialnym w Zaleszanach... Mam prośbe do wszystkich tych ktorzy maja zamiar przybyc o powiadomienie o tym jednego z glownych osob, ktora mogla by do mnie zadzwonic i dowiedziec sie o planie POŻEGNANIA Przemka jak prawdziwego motocykliste, zgodnie z jego zyciowa pasją. W imieniu całej rodziny chcialbym Wam wszytskim złożyc podziekowania za kondolencje i miłe słowa o Przemku... Dziękujemy" Planowana jest eskorta przez osoby na motocyklach z Rozwadowa(Stalowa Wola) do Zaleszan gdzie odbedzie sie pogrzeb... Wszystkie osoby chetne w towarzyszeniu w eskorcie w ostatniej drodze Przemka prosze o kontakt pod numerem 609 021 509 (osoba ktora ofiarowala sie podjac organizacje tej eskorty) by dowiedziec sie cos wiecej. Dziekuje bardzo i niech SILNIKI ZAWYJĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 informacje o pogrzebie -> http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?t=7690 lub tel do mnie: 609 021 509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 niestety jak dla mnie zadaleko :/całe życie przed Nim[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Opis okoliczności wypadku jest bardzo ważny. Może inny 19-latek czytając to zastanowi się nad swoim stylem jazdy i dzięki temu nie zginie. Czytając o wypadkach motocyklistów ( niestety przeważnie w wieku 18-25 lat ) uważam, że 90% z nich było na własne życzenie.witam,chetnie podejme sie dyskusji na ten temat ale nie w tym watku,mozna załorzyc osobny temat.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiuu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Z tego co zobaczyłem to bardzo mało winy z jego strony było.I jak powiedział Buła pozniej o tym pogadamy Buła do zobaczenia w stalowej .. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z tego co zobaczyłem to bardzo mało winy z jego strony było.I jak powiedział Buła pozniej o tym pogadamy Buła do zobaczenia w stalowej .. :/Nie znałem Go osobiście, ale w swoich postach pokazywał, że nie każdy młody człowiek na motocyklu to wariat i samobójca. Miał poważne i rozsądne podejście do życia i swojej pasji.Mam nadzieję, że jest teraz tam, gdzie zawsze chciał być, na szerokich, równych drogach z pięknymi winklami i jest szczęśliwy. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi