piechur Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam,Mam taki o to problem ze swoja cbr 1000rr 2004r. Otóż licznik zaniża prędkość ;) Gdy jedziemy równo z kumplem i jego predkosciomierz wskazuje 100km/h u mnie jest raptem 78km/h im szybciej tym róznica jest jeszcze wieksza.POMOCY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A zmieniałeś zębatki (przednią , tylnią)?? Tutaj mozesz szukac winy przekłamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nic nie wymieniałem, wszystko jest w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Licznik pewnie elektroniczny - może ma ustawianie obwodu koła gdzieś w funkcjach i obecnie jest ta wartość źle ustawiona?Inna opcja jaka mi przychodzi do głowy to, że magnes na kole jest za daleko czujnika i czasem go nie łapie?Nie wiem jaki jest prędkościomierz w tym sprzęcie. Pozdrawiam!Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czy przypadkiem nie pokazuje ci prędkości w milach? :icon_question: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Wysokość opony też ma duże znaczenie..... Jeśli masz na 100% zębatki ok to pewnie wina opony.,.. A co do licznika w milach to bylaby duża różnica,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A może to u kolegi zawyża wskazania ? najłatwiej wyskalować licznik za pomocą policyjnej suszarki co jednak może być bolesne finasowo :crossy: , lub na przydrożnym radarze, z tych, zwolinij, jedziesz za szybko. Ja np. mam dwa takie w kolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A jeszcze lepiej sprawdzić GPS-em :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Moja rada to poszukaj jeszcze jednego albo i kilku koloegow i zobaczcie co pokazuje u niego/nich.:biggrin:Pozdrawiam. Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A ja bym radzil upewnic sie czy na pewno masz orginalne przelozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi