Enduroman Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 siemanko, dawno mnie tutaj nie było :P Strzałek co tam u Ciebie ?? widze ze post rozwinął sie na 17 stron,,, kiedys było 8 :) pozdro aha mam do sprzedania zębatke AFAM nową na tył do ktma 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 offtopic: Enduroman - wracasz na stałe na forum czy tak wpadłes tylko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 iemanko, dawno mnie tutaj nie było Wink Strzałek co tam u Ciebie ?? widze ze post rozwinął sie na 17 stron,,, kiedys było 8 Very Happy pozdro aha mam do sprzedania zębatke AFAM nową na tył do ktma 50. Jak widzisz temat i 4um sie rozwija. W tym sezonie dalej jedziesz EXC 125 czy czymś nowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 wpadłem na chwile - ale moze bede częściej zaglądał, zapraszam was na moją nową stronke i moje nowe zainteresowania turystyką motocyklowa. Narazie mam do sprzedania KTM EXC 125 2005 po tuningu. A przyszły w zawodach nie bede leciał całego sezonu, booo mi sie nie chce :P troche odpuściłem, ścigam sie samochodami bo wreszcie mam prawko;) mam dziewczyne itd itd :) Pozdro 600V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_spectra Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Czesć Młody! wczoraj sie zalogowałem! jestem taki dumny! :P Dobra- mój cel na ten rok - PRZYWRÓCIC TWOJA ZATRACONA DUSZE DLA ENDURO!!! i nie zmienaj nr.telefonu bo jak widzisz wszędzie Cie znajde! Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No nie Darek, samochody???Kurde, talent jesteś i będziesz go marnował dla puszek??Kurde, muszę poważnie porozmawiać z Bogdanem, a to wiesz... ;) Więc uważaj :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 nie, no spoko :buttrock: już mi przeszło. Ale musze sprzedać KTM EXC 125 2006 i chce kupić Husqvarne 450. Moze jest ktoś na katmana chętny w bardzo dobrej kasie. Dominik co u Ciebie, czym teraz śmigasz?? Marek nie wiedziałem że nawet tutaj zaglądasz:D Ten świat jest taki mały ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 sam moderator wali off-topa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 "ONI" mogą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_filip_mx Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja jechałem po lesie jakies 60 km/h prostą trasą. Jade Jade pojawia sie górka no to podjeżdzam (prędkosc jakies 40 km/h) i gdy byłem juz na szczycie był zakręt trasy w prawy i na mojej drodze drzewo.. wyrobiłem w prawo na tyle ile sie dało no i zachaczyłem kiera o drzewo.. efekty..?? zgieta kiera, pękniety boczek, skrzywione stopki i wajcha do biegów. a ze mną nadgarstek zwichniety. na nodze oparzenie z którym pojechałem do lekarza:P no i cały poobijany. Wiec uwarzajcie co kryje sie za górka ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja jechałem po lesie jakies 60 km/h prostą trasą. Jade Jade pojawia sie górka no to podjeżdzam (prędkosc jakies 40 km/h) i gdy byłem juz na szczycie był zakręt trasy w prawy i na mojej drodze drzewo.. wyrobiłem w prawo na tyle ile sie dało no i zachaczyłem kiera o drzewo.. efekty..?? zgieta kiera' date=' pękniety boczek, skrzywione stopki i wajcha do biegów. a ze mną nadgarstek zwichniety. na nodze oparzenie z którym pojechałem do lekarza:P no i cały poobijany. [/quote'] A co to kogo obchodzi?? Temat brzmi "Podstawy jazdy enduro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 PomyK nie bądź nie miły. A kogo obchodzi np. sprzedaż KTMa i zamiana na Husqwarnę ? To "podstawy jazdy enduro" a nie komis nie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam, wszystkich maniaków. Może moje pytanie wyda się trochę głupie ale teraz dopiero tak naprawdę zaczynam przygodę z enduro (nie licząc CZ cross, etz itd.) i mam małe pytanie. Co do nawrotek - czy podczas nawrotek trzeba kontrolowac sprzęgło? Bo osobiście mam problem, gdy zawracam wokól nogi to muszę trzymać maksymalnie motocykl, żeby mi nie spadł, ręce są mocno przyklejone do kiery, nie da rady wtedy wciśnąć sprzęgła po to by np. zwolnić, schamowaać prędkośc wychodzenia z nawrotki (za nawrotką jest np. zakręt, przeszkoda która trza ominąć). Także robie aktualnie nawrotki bez użycia sprzęgła, ale np. w innych motocyklach zawsze mogłem mieć kontrole nad sprzęgłem przy zawracaniu (etz, cz cross), a przy masie xl 500 jakoś nie da rady wcisnąć klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja zawse trzymam jeden palec na dzwigni. Kwestia wprawy i przyzwyczajenia oraz tego jak lekko sprzęgło chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja po obejrzeniu filmiku ze Stefanem Evertsem i po wielu probach stwierdzielm ze trzymanie jednego palca na sprzegle jest duzo wygodnijsze chociaz po pewnym czasie palec boli. Jednak lepiej mozna panowac nad moto majac reszta palców na kierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi